cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

mama pretukla osmogodisnju cerku

clock-img

28.07.2009, 20:02

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Da li ste culi za ovo KLIK
user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2009, 21:30

clock-img

božana

pencil-img

421

Joj strašno.user posted image

clock-img

28.07.2009, 21:32

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Strasnouser posted image user posted image
A onaj idiot snima umjesto da je sprijeciuser posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

28.07.2009, 21:34

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Jadno dete user posted image

clock-img

28.07.2009, 21:38

clock-img

andjelko

pencil-img

76

Sta reci a ne zaplakati...user posted image Jadna deca!

clock-img

28.07.2009, 21:38

clock-img

2002m

pencil-img

2595

user posted image user posted image user posted image strasno

clock-img

28.07.2009, 21:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Ja to ne mogu da gledam.. uh, ubila bih i nju i tog skota koji snima umesto da skloni dete..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.07.2009, 21:45

clock-img

bonita

pencil-img

860

ovo je strasno

clock-img

28.07.2009, 21:54

clock-img

dadaa

pencil-img

136

ne mogu da verujem..i tako neka necitava zena ima dete..ja ne mogu to da shvatim stvarno..moja komsinica cesto kaze batina je iz raja izasla i umlati klince..ja joj kazem izasla je zato sto ne valja...

clock-img

28.07.2009, 22:37

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Ja sam se rasplakala....user posted image
vrlo potresno. PRezirem svaki vid nasilja!!!!!!!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

28.07.2009, 22:42

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Joj,uzas!!!!
Kako neki roditelji ne zasluzuju da imaju decu,a drugi koji bi im dali sve na svetu,ne mogu da ih imaju...Tuzno...

clock-img

28.07.2009, 22:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30445

i ja sam se rasplakalauser posted image

clock-img

28.07.2009, 22:47

clock-img

Rina

pencil-img

675

Ja ne smem ni da gledam video user posted image

clock-img

28.07.2009, 22:52

clock-img

ZVONČICA

pencil-img

53

Nisam trebala da gledamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2009, 22:56

clock-img

Natasajvc

pencil-img

140

user posted image   user posted image  

Moje ljubavi najvece
Tara, Tijana, Sanja, Nenad i Rada

clock-img

28.07.2009, 23:16

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja neću ni da gledam...
Samo bi pitala takve mame;jel zato rađaju djecu,da se iživljavaju na njima user posted image user posted image

clock-img

28.07.2009, 23:48

clock-img

stevajela

pencil-img

149

Strasan mi je svaki vid nasilja,nad slabijim od sebe.Zlostavljanje dece je nesto najgore sto postoji.
Na jednom drugom forumu koji posecujem pre dva dana izbila je zesca polemika oko toga da li treba decu kaznjavati batinanjem ili ne.Jedna od moderatorki je tvrdila da je batinanje skroz ok stvar,jer njeno dete kada se popelo na terasu na 4 spratu ona je prvo istukla pa onda objasnjavala.Ja sam se pitala sta je ona radila kada se dete uspelo popeti na terasu i da li je to odgovornost deteta od 2,5 godine ili njena,ali ona misli da je detetova.Na sve to moja prijateljica,novinarka Kata je dala jedno fantasticno objasnjenje,kako roditelji opravdavaju batinanje,koje je na zalost na tom istom forumu obrisano.Ja cu ga citirati i mislim da ce se vecina sloziti:

"Dakle, trudim se da razumem potrebu, nacin i poentu zlostavljanja dece.
Koliko sam do sad shvatila, postoji nekoliko vrtsa batina:

prva je: bijem te za tvoje dobro (tj. bolje ja da te izudaram, nego da... (dodati po potrebi: se opeces, padnes sa terase, prolijes mleko... bla, bla)...

druga je: bijem te za moje dobro: brze mi je i jednostavnije da te udarim nego da ti objasnim. A i ti si mala/mali, pa ne bi shvatio to sto ti objasnjavam, ali kad te izudaram, odma' ce da ti udje u glavu, sto znaci da su batine pametnije od mene, i da nije tacno da um caruje, a snaga klade valja.

treca je: bijem te za opste dobro: batina je iz raja izasla, i mene su tukli, pa vidi kako sam dobra i pametna, sta mi fali? Svi biju decu, pa ko sam ja da se razlikujem? I te neke, da su na vreme bili, svima bi nam bilo bolje!

Verovatno ima jos neka vrsta plemenitih batina, iz raja izaslih... nego me nesto mrzi da se zamaram... a, i nije vredno: postoji milion razloga da decu bijete, a samo jedan da to ne cinite. Oni koji decu ne tuku, taj jedan razlog znaju."

< Poruku je uredio stevajela -- 28.7.2009 23:50:06 >

clock-img

29.07.2009, 07:31

clock-img

Anoniman

Ova tema je za komentarisanje konkretnog primera, no posto se siri na nesto drugo, ovu temu cu zakljucati i preusmetiri: Batine KLIK