cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tanga gaće

clock-img

10.09.2014, 11:57

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ranije sam ih nosila, sad su mi neudobne, a i hladno po guzici.

clock-img

10.09.2014, 13:38

clock-img

Anoniman

sve zavisi, uglavnom ne, ali ako oblacim neku bas usku haljinu onda dauser posted image

clock-img

10.09.2014, 14:26

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Posle porodjaja nikako , na pocetku se plasila infekcije pa sam samo pamucne nosila ali vec sada bih mogla kad bih imala zelju .Mozda mi se javi. user posted image Ali gledam, sve su neke mrezaste ili najlonske , nije zdravo...

clock-img

10.09.2014, 14:28

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ja ih ne volim, uvuku mi se u gu*icu! user posted image user posted image user posted image

šalu na stranu, zaista ih ne nosim već godina.a U Tezenisu sam otkrila neke, iste širine i napred i nazad, znači nisu tange, nisu ni klasične, al ono što je diiivno je to da nemaju uopšte nikakve gume koja bi se usekla i napravila hurku na telu. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

10.09.2014, 14:43

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ranije sam ih nosila, sad su mi neudobne, a i hladno po guzici.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2014, 14:47

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ja ih ne volim, uvuku mi se u gu*icu! user posted image user posted image user posted image

user posted image jesi luda!
od kada sam se porodila mislim da ni jednom nisam obukla, a ranije sam samo njih nosila.

clock-img

10.09.2014, 18:49

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Ranije cesce sam ih nosila sada uglvnom kada treba :-) to jest samo kad ih odmah skidamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ayan <3

clock-img

10.09.2014, 19:01

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Nisam ih nikada voljela žuljale su me.Imala sam samo 2 crne i bijele .I što reče neko ladno po guziuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

10.09.2014, 19:55

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ne volim ih i ne nosim.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

10.09.2014, 20:44

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Ono sad najbolje je bez ikakvih ali ako baš mora onda obične pamučne baba gaće user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

10.09.2014, 20:53

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Godinama ih ne nosim. Ne osecam vise potrebu za osvakackim akcijama.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

10.09.2014, 21:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sta to bese??? Kod mame ih ima jedno 20 tak kom, ponela sam samo jedne eto bas kad idem na neki bitan dogadjaj picnuta

clock-img

10.09.2014, 21:45

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Do porodjaja sam samo njih nosila, posle im se nisam vratila..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.09.2014, 21:47

clock-img

Milagros

pencil-img

147

Volim da ih nosim jer se ne naziru obrubi na pantolama,a svako malo ih moram vaditi,hoće da prepile gu**cu.user posted image

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

clock-img

16.09.2014, 06:33

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: big mum

Ono sad najbolje je bez ikakvih ali ako baš mora onda obične pamučne baba gaće user posted image

user posted image bubreznjace ahahah

ne nosim tange i nikad nisam i ne razumem ako nam smeta kad nam se obicne gace uvuku u guzicu zasto nekom ne smetaju tange??? Ja bih verovatno isla samo ulicom i "izvlacila" gace iz guzice

clock-img

16.09.2014, 06:55

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam tako par puta obukla tange , kao da se ne vidi linija gaca pa muke moje behu
sad ponosno setam liniju gaca user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.09.2014, 06:56

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ljiso, ona pertla na tangama je tanja, pa je kad se naviknes ni ne osetis user posted image

clock-img

16.09.2014, 06:57

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

i ja vala, meni je cak moj pratioc na maturskoj veceri rekao kako sam nekulturna jer imam gaceuser posted image . On je Kolumbijac, valjda je tamo nepristojno na takvim svecanostima imati gace, a moram da naglasim da se meni gace nisu ocrtavale vec je on skapirao da imam gace dok smo plesali. user posted image

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ljiso, ona pertla na tangama je tanja, pa je kad se naviknes ni ne oset__is user posted image

na tako nesto se ne bih ni privikavalauser posted image

eheheh i da dodam PERTLE idu na cipele i patike a ne na gace ahahaha...

i jos jednu anegdotu. Kaze baba moje drugarice svojoj cerki"jao ceri moja pa ti moras ici sa M u prodavnicu, tolko godina ima a sebi ni gace ne zna da kupi, vidi kako su joj ove male" ahahahah ne zna baba sta su tange i mora da je pomislila da pertla ide napred ahahahahahah a onaj siri deo na guzicu, ahahahah

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 16.9.2014 7:00:30 >

clock-img

16.09.2014, 07:00

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

i ja vala, meni je cak moj pratioc na maturskoj veceri rekao kako sam nekulturna jer imam gaceuser posted image . On je Kolumbijac, valjda je tamo nepristojno na takvim svecanostima imati gace, a moram da naglasim da se meni gace nisu ocrtavale vec je on skapirao da imam gace dok smo plesali. user posted image

na takve skupove se gace ne nose iz prakticnih razloga user posted image

clock-img

16.09.2014, 08:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

a moram da naglasim da se meni gace nisu ocrtavale vec je on skapirao da imam gace dok smo plesali. user posted image

ljiso,bre,pa gde te on to drzao ,pa je skapirao da imas gace dok ste plesaliuser posted image

branki

clock-img

16.09.2014, 08:38

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Olga RR

na takve skupove se gace ne nose iz prakticnih razloga user posted image

Vi niste normalneuser posted image user posted image

Meni je mama pričala kad je bila u porodilištu samnom.Pitala je gin.nose li porodilje veš a on će njoj -"Gospođo ovde ni osoblje ne nosi gaće kamoli pacijenti"user posted image user posted image

Štaće žena pokupi se i odeuser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

16.09.2014, 13:00

clock-img

anita

pencil-img

1679

Ja sada ne nosim tange. Nosila sam ih dok sam bila u srednjoj skoli.
Sada mi smetaju, ne osecam se prijatno u njima.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

16.09.2014, 13:02

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

nosim ih samo kad idem na depilacijuuser posted image

clock-img

16.09.2014, 13:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: anita

Ja sada ne nosim tange. Nosila sam ih dok sam bila u srednjoj skoli.

ja kad sam isla u srednju tange nisu imale da se kupe ni u Madjarskoj user posted image
juh zivote al sam omatorela

clock-img

16.09.2014, 13:10

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja sam tako par puta obukla tange , kao da se ne vidi linija gaca pa muke moje behu
sad ponosno set_am liniju gaca user posted image

Postoje besavne gace,imam par komada za te haljinice upravo sa njma se nista ne ocrtava.,,nisam vise za te mladalacke egzibicije tipa tangiuser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!