cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koje voće najviše voli?

clock-img

11.07.2015, 00:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moji svi vole lubenicu,jedino najmlađi vadi semenke iz nje,pa dugo ostane dok ne pojede jedno parče

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

11.07.2015, 00:36

clock-img

mila83

pencil-img

3821

kao da opisujes mog sina,on za svako voce dooobro pregleda sta ima,odvaja semenke..o mandarini i deljenju na kriskice i ciscenju od belih zilica da ti i ne pricam.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

11.07.2015, 00:38

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao da,to sam zaboravila,kako samo dobro očisti mandarine i pomorandže od tih belih žilica

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

09.12.2015, 02:30

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Danilo obozava banane,a Filip jede sve on ne bira :D

clock-img

09.12.2015, 07:21

clock-img

m2m2

pencil-img

120

Voli svo voce, ali kupine i dudinje rastura.user posted image

clock-img

09.12.2015, 07:33

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Kod Dimitrija i dalje ista prica,kada je u pitanju voce,pedantno ciscenje narandzi i mandarina..kako ima samo strpljenjauser posted image voli jabuke,banane i kivi najvise.
Mima jede sve.
T najvise voli bananu,jabuku,krusku,dunju...omiljena kombinacija je banana,malina,kupina gnjeceno.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

09.12.2015, 10:40

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Mateja bas slabo sta jede od voca. voli bananu
i jabuku, i naravno lubenicu. dok je bio mladji jeo je sve, sad izmisljauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

09.12.2015, 10:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Vole sve voce ,jedu sve.... meso i ostalo ne mora ali voce i povrce tamane samo tako.

clock-img

22.12.2015, 10:41

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

Banana, jabuka, lubenica. To jednostavno obozava user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

22.12.2015, 12:04

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Voce, hvala Bogu, jede,pa cepa ;) Da kucnem u drvo. Svako voce voli najvise user posted image

clock-img

02.06.2016, 20:44

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Evo da se upisemo ove sezone...T su sada omiljene tresnje ! user posted image

clock-img

03.06.2016, 01:11

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Moji su svo troje "voćoljupci"user posted image a što reče Mila, sad kad je sezona trešanja samo njupaju. mala ože i pun tanjir da smaže, ali se bojim da joj dam puno zbog stolice. Maaaaada user posted image ja pojedem punu kesu za tili čas, greota da djeci branim user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.06.2016, 07:45

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jagode, na mamu user posted image

clock-img

03.06.2016, 08:45

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Moji su svo troje "voćoljupci"user posted image a što reče Mila, sad kad je sezona trešanja samo njupaju. mala ože i pun tanjir da smaže, ali se bojim da joj dam puno zbog stolice. Maaaaada user posted image ja pojedem punu kesu za tili čas, greota da djeci branim user posted image

Tako i moji,svo troje vole voce,bata malo bira ali jede...
I ja se plasim malo za tresnje,T mi ionako slabo jede,pa se plasim da joj ne padnu tesko na stomak.

clock-img

03.06.2016, 09:27

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I moji jedu sve,mada najvise vole banane i jabuke,bebac obozava breskve.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

03.06.2016, 09:56

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Da Serpice,moj sin recimo najvise voli banane i jabuke..provuce se ponekad narandza i kivi..ovo bobicasto jako slabo hoce npr. Lubenice isto jako voli.

clock-img

03.06.2016, 10:34

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Sada mozda tresnje i pre nekog vremena kruske...ali ovako slabo jede voce . Jednostavno ima koliko meseci unazad da nece da zine na bananu. Ne znam zasto.

clock-img

03.06.2016, 14:00

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Za sad L najvise voli banane. Jedno vreme je jeo jabuke i to u kombinaciji sa bundevom. Sad nece to ni da lizne

clock-img

20.12.2016, 04:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas u kuci moraa uvek mora biti! Trenutno Banane, mandarine , jabuke...
A obozavaju lubenicu, jagode i maline.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.12.2016 4:10:32 >

clock-img

20.12.2016, 07:57

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Moj beban voli jabuke najvise, banana mu se ne svidja nestouser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

20.12.2016, 07:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Vucko jako voli kruske user posted image

clock-img

20.12.2016, 08:00

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ovih dana je aktuelna pomorandza i banana, manje jabuka.

clock-img

20.12.2016, 11:39

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

trenutno jabuke i mandarine user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

20.12.2016, 12:12

clock-img

dunja RR

pencil-img

30446

Kod nas samo i jedino jabuka. Ni bananu više neće.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

07.03.2017, 10:46

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Moja M je kao beba jela sve pa onda pocela da probira pa samo banana pa sada vise nista nece... ne znam sta cu sa njom nece cak ni kompot...user posted image