cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Homeopatija

clock-img

01.09.2014, 09:41

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Dado draga, da, kod iste dr. user posted image Stope joj ljubim! Izuzetan covek, lekar, dijagnosticar, zena je perfektna. Mnogo je volim!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

01.09.2014, 11:32

clock-img

World

pencil-img

4234

IZVORNA PORUKA: Dada81

IZVORNA PORUKA: World

Ja sam imala problema sa alergijama koje su mucile bas dugo, polen, trave, budj i sl, a prije otprilike 2 godine sam otisla kod dr koja se bavi homeopatijom, dala mi je neke tabletice koje sam konzumirala 3 mjeseca, ako se dobro sjecam uzimala sam ih 3x sedmicno i od tada vise nemam alergije apsolutno ni na sta. Vjerujem da pomaze, vise nego klasicna medicina, jer sam godinama uzimala flonidane i ostale lijekove za alergije. Uglavnom su ljudi skepticni pa je bilo komentara tipa sve si ti to umislila i to je placebo i sl, ali meni, u sustini, nije bitno. Ako sam i umislila, dobro sam umislila, pa sad vise nemam problema bar sa tim.

Medju prvim postovima naletim na ovaj,i svidelo mi se,bas budi nadu!
Odmah bih nasla tu dr.
Jer mi dete (4.god.) eno ima dva velika Flonidan sirupa jos, sto je dobio u rezervi,kako rece ova u apoteci-nek mu se nadje user posted image

Dado, mislim da vrijedi probati u svakom slucaju... ako se odlucis da dodjes, ugosticemo vas u BL user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

01.09.2014, 11:37

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Hvala puno Torbice ! World,user posted image kao da si me vec docekala,hvala puno,svakako bih se javila,nisam godinama isla u BL. Ali,moracu nesto uskoro uraditi po tom pitanju,pisala sam i na temi ''Respiratorne alergije'' ove nase muke.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

25.09.2014, 09:41

clock-img

malencica

pencil-img

1

Drage moje, da li mozete da mi preporucite dobrog homeopatu, pride da je i pedijatar, u Beogradu. Imam devojcicu, 6 meseci, pre 3 nedelje je zapocela sa inhalacijom Berodualom, pa spalmotil, pa Pulmicort, trajalo je 2 nedelje, pauzxa nedelju dana i evo je jutros svira ponovo! A ima i ekcem. Sa starijim detetom mi je bilo slicno, ali je krenulo kasnije i dobro reaguje na lekove, nikada nije trajalo duze od 5 dana. Bas sam ocajna, ne bih volela da je kljukam kortikosteroidima. Cula sam da ima neka dobra doktorka na Slaviji i to je to user posted image Oko mene uglavnom ne priznaju homeopatiju kao jedan od nacina koji moze da pomogne u lecenju, nego...trpaj saku lekova, pa ce na kraju nesto da se desi.
Hvala unapred, a sad odoh da ih oboje inhaliram :/

clock-img

26.09.2014, 19:36

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

dr Kasikovic, topla preporuka. Nju preporucuje nasa homeopata iz NS. A ima i u dr Risticu, isto ga hvale.
Ja kao neko iz medicine ti toplo preporucujem, pisala sam na prethodnim stranama licno iskustvo. Srecno!

< Poruku je uredio Torbica -- 26.9.2014 19:37:39 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

26.09.2014, 19:37

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja sam dobila sve tople preporuke od jedne nase clanice za dr kasikovicuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.09.2014, 19:44

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Isti izvor user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

26.09.2014, 22:15

clock-img

superm

pencil-img

3244

O homeopatiji mogu da kazem samo reci hvale i apsolutnog divljenja! Pomaze meni, mojoj deci, sjajna stvar.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

26.09.2014, 22:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Drago mi je superm sto si barem ti uspela do nje da odes.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.09.2014, 22:17

clock-img

superm

pencil-img

3244

user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

13.10.2014, 08:43

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Jel neko imao iskustva sa upalama ušiju kod dece i lečenjem homeopatijom?
Naime, meni ćerka ima treći put upalu uha za mesec dana, sklona je tome, i svaki put isti dan kad joj procuri nos krene t i konstatuje se upala uha...evo sad lečimo treću, antibiotici treći put.
I jel pomaže homeopatija kod jačanja imuniteta?

clock-img

13.10.2014, 10:14

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

leptiric idite kod homeopate, dace ti nesto za dizanje imuniteta sigurno.
ali moja preporuka je promena pedijatra isto.. zato sto recimo znam puno deca koja su se tako napila antibiotika zbog upala usiju, i onda presla kod lekara kod kog mi idemo i vise uopste nisu dobijali toliko terapije. zato sto u dispanzeru cesto prepisuju antibiotike cim se malo zacrveni uho, a nas lekar prati, da vidi da li ce se razviti neka ozbiljnija upala, zato sto se cesto od virusa stvori to crvenilo, koje spontano prodje. a kod nas u dispanzeru se odmah za to dobija antibiotik.

raspitaj se malo kakvi su lekari kod vas.

don't shit where you eat :))

clock-img

13.10.2014, 10:48

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Upravo smo promenili. I orl danas idemo privatno našli smo mnooogoo dobrog doktora...od cekanja redova i vodanja nema nista...vecito neki izveštaji kao nije joj ništa a ona stalno bolesna...

clock-img

13.10.2014, 10:49

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Ma nije njoj samo crveno njoj prvi dan t skoči na 39,5...skolna je, a to je i nasledno, na tatu...ali borićemo se dok ne pobedimo.

clock-img

13.10.2014, 15:44

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

u svakom slucaju probajte i sa homeopatijom, ne moze da skodi!

don't shit where you eat :))

clock-img

13.10.2014, 20:17

clock-img

Jeca.V

pencil-img

242

Superm,jel vi bese kod dr Kasikovic idete?

clock-img

10.11.2014, 18:56

clock-img

nenolina

pencil-img

4

Pozdrav svima
Nova sam na forumu pa bih vas zamolila za kontakt nekog proverenog pedijatra-homeopate u Novom Sadu.

clock-img

10.11.2014, 19:25

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Nazovi DZ Vasa Stajic i reci da hoćeš da se zakazes kod dr Branke Basare,oni će ti sve objasniti dalje!user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

10.11.2014, 19:31

clock-img

nenolina

pencil-img

4

Hvala punoouser posted image

clock-img

10.11.2014, 21:45

clock-img

superm

pencil-img

3244

Vec sam pisala, ali od viska glava ne boli.user posted image
Homeopatija je zlato! Mojoj deci I meni samoj je od neprocenljivog znacaja.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

11.11.2014, 10:29

clock-img

nenolina

pencil-img

4

Nadam se da će i nama pomoći jer mi dete skoro dva meseca vuče neki osip po rukama. Mazali smo svašta,i elocom,i dalje tapkamo u mestu.

clock-img

13.11.2014, 21:55

clock-img

nenolina

pencil-img

4

Evo mene opet po vašu pomoć. Kontaktirala sam dr Branku,međutim ja sam očekivala odgovor tipa mogu-ne mogu da vas primim,pa sam ženi samo ukratko
napisala da nam je dr u našem dz rekla da se radi o ekcemu. Nisam joj rekla da je malom prepisan Galitifen sirup,niti da taj njegov osip meni ne liči na ekcem. E sad,
pošto nas dr Branka ne može primiti pre januara,preporučila je da mu dam neke kapi Rescue remedy. Da li ja to smem njemu dati i pored tog Galitifena? Glupo mi da gnjavim ženu a uopste ne znam sta sad da radim.user posted image

clock-img

11.12.2014, 10:42

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ima li neko iskustva sa Influcidom?

Dr je rekla da mu dajem 3x na dan 7 dana (uz Brufen), nakon što sam joj napisala šta se Luki dešava KLIK

< Poruku je uredio Peace* -- 11.12.2014 10:46:33 >

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

16.02.2015, 15:49

clock-img

sanja98

pencil-img

2

Pozdrav za sve ! Nova sam na forumu ,pa se unaprijed izvinjavam ako ponovo pitam isto pitanje koje je vec neko postavio .Da li sam ja preletila ali nigdje nisam uspjela pronaci adresu nekog homeopate u BL i cijenu pregleda.Neko ko je provjeren vec .Cerka mi ima problema sa alergijama na sve i svasta ,stalne opstrukcije pluca ,samim tim i upale pluca su ceste.To traje vec 6 godina ,svi koji pate sa alergijama znaju kolika je to patnja user posted image .Hvala Vam unaprijed !user posted image

clock-img

16.02.2015, 16:40

clock-img

World

pencil-img

4234

Imam ja br. poslacu ti na pp.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.