cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: da li uvijek iznosite svoje mišljenje ili govorite ono sto drugi zele da cuju?

clock-img

05.08.2009, 21:10

clock-img

Ptičica

pencil-img

508

Ne brinem, gupika, daleko od toga.
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

clock-img

07.11.2013, 21:06

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Uvek svoje misljenje,cak i kad shvatim da gresim ja tvrdoglavo teram po svom.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

07.11.2013, 21:21

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

uvek svoje, i cesto se ugrizem za jezik posle jer vecito sebe uvalim u probleme zbog toga. kod mene je "sto na umu to na drumu", a bilo bi bolje da je "ispeci pa reci"

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

07.11.2013, 21:54

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Svoje, pa kud puklo!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

07.11.2013, 22:14

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja radim u usluznoj industriji - prosveti. Kad bi stalno govorila sta stvarno mislim odavno bih dobila otkaz. Tako da ne. Naravno da iznosim svoje misljenje ali svako misljenje se moze reci veoma pozitivno i veoma negativno, sve u zavisinosti sta je krajnji cilj onoga ko ga iznosi...

clock-img

07.11.2013, 22:31

clock-img

MTS064

pencil-img

66

Svoje, ali ga malo prilagodim u zavisnosti onome kome govorim.

clock-img

07.11.2013, 22:38

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Vuko tako je to u prosveti..prvo kažeš ono što je dobro pa onda kažeš ono što je loše ,pa ga malo nafiluješ opet lepim...tako da sagovornik na miru prihvati ono što inače nikad ne bi prihvatiouser posted image

clock-img

07.11.2013, 22:40

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ne iznosim svoje mišljenje ljudima koji me ne pitaju za isto user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

08.11.2013, 06:39

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Ja bih kao jedan jarac tacno crkla kad ne bih iznela svoje misljenje. Zato uvek nadrljam sa svih strana jer cesto ljudi ne vole da cuju istinu. S godinama trudim se da budem fleksibilnija pa mozda i naucim kako ide

uvek imam svoje misljenje i nazalost uvek ga i podelimuser posted image sto cesto nije dobro u socijalnom smislu a i kako se ispostavilo ni u poslovnomuser posted image

clock-img

08.11.2013, 08:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Imam svoje misljenje i ne udovoljavam drugima, ali mislim da nije uvek naj pametnije reci sve sto mislis! Nekad treba i zadrzati svoje misljenje za sebe.

clock-img

20.09.2014, 13:17

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ne.ne iznosim uvek,nekad je bolje precutati nesto ili odloziti za kasnije,proceni se situacija.
u svakom slucaju,kazem ja to kako mislim i sta mislim,ali malo ga upakujem lepo i umotam u celofan.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.09.2014, 13:27

clock-img

17 joka

pencil-img

10876

vecinom kazem svoje misljenje, ali ponekad samo precutim ili okrenem drugu temu tako je najbolje za sve.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

20.09.2014, 13:59

clock-img

anita

pencil-img

1679

Svi smo mi razliciti i smatram da svako ima pravo navsvoje misljenje. Ja uvek kazem ono sto mislim.
Nekome se svidja a nekome ne,ali to sam ja.
Retko kada se suzdrzavam od misljenja.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

20.09.2014, 14:05

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

nekad precutim , retko doduse ali desi se

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

20.09.2014, 14:08

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Kada precutim, ipak ne kazem bas ni ono sto se zeli cuti, u tim situacijama kazem nesto diplomatski, ali obicno uspem da iznesem suprotno misljenje a da se ta druga strana ne uvredi user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

20.09.2014, 14:14

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Jako je bitno kome ces i kako reci svoje misljenje. Obzirom da na poslu jako cesto moram da igram Daes Dae'mar onda NE, ne iznosim uvek svoje misljenje narocito kad se radi o medjuljudskim odnosima. I precutim ako cu svojim misljenjem prijateljima naneti bol jer mislim da su pogresili.
Ali ako se govori o struci i cinjenicama onda cu reci pa kud puklo da puklo.

clock-img

20.09.2014, 14:28

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ako sam u drustvu neke osobe koja je jako sujetna, onda kazem "aha, pa dobro" iako mozda mislim drugacije . Cisto da se ne zavadjam ...iuser posted image nace sam iskrena. ..

clock-img

20.09.2014, 14:31

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Ja kezem ono sto mislim ,tj.iskrena sam a to mnogima ne odgovara...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

20.09.2014, 14:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Jedino svojoj deci jos uvek ne govorim sta zaista mislim,svima ostalim,da.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.09.2014, 18:54

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Joj, kad ću ja naučiti da prećutim ili samo da klimnem glavom?!? Nikad-izgleda... Ja moram da kažem ono što mislim, pa šta bde da bude...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

20.09.2014, 18:59

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

zavisi od situacije i osobe kojoj treba reci

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

clock-img

20.09.2014, 19:08

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Mogu da kazem da skoro uvek kazem sta mislim ali zbog posla kojim se bavim treba ponekad i da upakujem user posted image

clock-img

20.09.2014, 19:40

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Uvek ,,makar bila sama protiv mase to me ne dotice ic...user posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

20.09.2014, 22:03

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

uf kako kad. Zavisi od situacije. Uglavnom ja to dobro procenim i precutim jer smatram da je nekad pametnije odcutati nego odbrusiti. Ali kad kap prelije casu bezte svi gotovi ste iz mene izlaze stvari jos od p.n.e. user posted image

e sad videh sta sam pisala prosle godine ahahaha...eto situacija se menja. Mora da postajem mudrijauser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 20.9.2014 22:10:15 >

clock-img

20.09.2014, 22:07

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Uvek. Pa sad svidelo se nekom ili ne to je njgova stvar. Kad bi precutala nesto ili ga uvila u oblandu samo da bi suprotnoj strani bilo milo tako da cuje uscupala bih jezi jer sta ce mi kad lize tudja du****.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle