cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dal su majke pažljivije?

clock-img

06.03.2019, 12:29

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Majka gleda unapred i vidi situaciju, uvek je tu da kaze da pazis i uspori ili bice ovo ili ono.
Da mislim da su mnogo pazljivije .

clock-img

06.03.2019, 14:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Kod nas je obrnuto. Ja sam u fazoni ma pusti ga i n3k se udari i nek prikljesti prste a mm je u fazonu gledaj kako trepce da mu trrpavica ne bi u oko upala

clock-img

06.03.2019, 19:48

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Kod nas je obrnuto. Ja sam u fazoni ma pusti ga i n3k se udari i nek prikljesti prste a mm je u fazonu gledaj kako trepce da mu trrpavica ne bi u oko upala

i kod nas... ali ja tvrdim da je mm opsednut decom, u svakom smislu. bas preteruje

clock-img

06.03.2019, 19:50

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mm preteruje u necemu sa Ninom,ali uglavnom ja preterujem user posted image

clock-img

15.11.2019, 17:46

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Po meni majke su pazljivije od oceva , mali je broj oceva kojii bas vodi racuna o deci onako kako majke vode brigu

clock-img

15.11.2019, 17:51

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ja sam svojevremeno bila prilicno bezosecajna... Htela sam da ocvrsnem dete... Ja budala...
Detetu trebaju i lepa rec, i paznja, i zagrljaj. Sreca pa sam na vreme uvidela svoju budalost 😅
Mm je bio mnogo pazljiviji kad je Ika bila beba, on Golijat, ona mrvica. Bas je pazljiv otac. Sad je velika pa je i on malo spustio loptu.