IZVORNA PORUKA: Tasha RR
Mene je mama ispisala iz škole (činjenica već sam bila u gimnaziji), jer mi je prof dao 1 na temu o Njegošu, pod obrazloženjem da sam pročitala više literature nego što je trebalo! Svakakvih budala ima pod kapom nebeskom.
Imala sam ogroman problem za profesorkom iz srpskog u 4 godini srednje škole. Pre toga nam je predavao jedan fenomenalan profesor, a onda nam dovedu nju, kozu!
Radili smo lektiru "Hamlet". Ja sam uvek volela da pišem, i dan danas to radim, moje priče su objavljivane u nekim novinama pre više godina.
Uglavnom, kada je pregledala lektiru, rekla mi je da ja nisam napisala taj sastav, kako je nemoguće da sam JA koristila takve reči, i rekla je da mi je lektiru napisao profesor S. koji mi je ranije predavao. I dala mi je 3!
Nikada u životu nisam imala manju ocenu od 5 iz srpskog jezika, pogotovo kad je u pitanju književnost!
Bila sam užasno besna, rekla sam joj "Ako mislite da mi je rad napisao profesor S. onda vidim koliko ga cenite, dali ste ocenu 3!"
Nosila sam rad i tom profesoru, on me poznaje, zna kako pišem, odneo joj je moje stare sastave koje je on čuvao, ali nije bilo teorije da ova popusti.
Cele godine me je imala na zubu, presela mi je ta godina.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!