writing-img

RE: Kariotip

clock-img

09.06.2015, 09:53

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

I nama je dr rekao da taj karitoip ništa ne znači. Samo se bespotrebno radi. Bolje da se skoncentrišete na druge analize. Zece biće bebe! Možda sad zvuči neverovatno, ali veruj u čudo! Čuda se dešavaju! user posted image

Evo pogledaj mene i kod mene je bilo cudo, a bice i kod tebe user posted image

I nama je dr rekla da kariotip nismo morali ni da radimo. Ali ajde, uradis ga da bi tebi bilo psihicki lakse jer si dao sve od sebe.
Samo guraj dalje, beba te ceka negde...user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

09.06.2015, 21:11

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Iskreno, ne bih se slozila da je analiza kariotipa nepotrebna. Dobro uradjen kariotip moze da ukaze na problem sa odrzavanjem trudnoce ako je problem nastao zbog promena u strukturi hromozoma.
S druge strane, najveci procenat spontanih pobacaja je uzrokovan necim drugim tako da analiza kariotipa najcesce ne daje resenje problema. Ako mozete da ga uradite besplatno, ne vidim zasto ne biste.

clock-img

21.07.2015, 05:09

clock-img

zece

pencil-img

928

Moj kariotip je super ali kod mm nije one celije su rekli da se sporije dele ali pravilnije i trazili su da mu uzme jos jedan put zbog slabij materijal

clock-img

14.12.2015, 13:52

clock-img

Dragić

pencil-img

125

Treba da idem da radim kariotip ali tek za 20-ak dana, a htjela sam početi uzimati folan u međuvremenu, znate li da li se smije piti kada treba da se radi ovaj nalaz? Ja mislim da nema veze, ali za svaki slučaj da priupitam za svaki slučaj žene koje su radile. Neću da gubim vrijeme..user posted image

Jutros me probudilo sunce pa odlučih da ga unesem u svoj život, da obučem najljepšu stvar iz ormara, izađem, idem ulicama i dam malo sunca svojim osmjehom svakoj osobi koju sretnem!

clock-img

22.05.2018, 12:12

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja da ponovim pitanje koje je postavio/la Dragic pre 2 godine user posted image

Da li se normalno uzimaju lekovi-vitamini pre vadjenja kariotipa?

clock-img

22.05.2018, 12:52

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Naravno da sme nato. Taman posla da lekovi uticu na hromozomeuser posted image ..... daleko bilo. Nista ne treba da razmisljas. mozes da jedes pijes i uzimas sta hoces.