cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Samodržeće čarape

clock-img

10.12.2011, 15:54

clock-img

bebać

pencil-img

2235

'da matori poludi'user posted image user posted image
jao uvijek me nasmiješ,ajde ladno šibni mi adresu i šaljem ti čarape,majke mi hoćuuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

26.09.2014, 16:49

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jao tema o mojim omiljenim carapama i to u ovom delu foruma user posted image
Ja ih obozavam, nosim ih stalno. Doduse popustio mi je lastis na dva para pa trenutno imam klasicne biser boja i omiljene crne sa linijom.

clock-img

26.09.2014, 19:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

uh i ja mnogo volim ove carape,bas se osecam nekako mocno i sexy u njimauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.10.2014, 11:41

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Moje omiljene user posted image

clock-img

02.10.2014, 11:53

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Uh ja probala jednom i cijelu noc imala osjecaj da mi spadaju, pa ih natezala u wc-u svakih 15 min, pa valjda razj.... onu gmu pa mi stavrno pocele da spadaju, pa se na kraju kuci vratila sa carapama srozanim u cizme, smrzla mi se koljena, jer je bio novembar, užas user posted image user posted image

A da su mocne, jesu

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

02.10.2014, 11:54

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Meni je mm predlozio prave haltere kaze to mu ide uz mene user posted image

clock-img

02.10.2014, 12:09

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Nikad nisam nosila haltere sve mi se cini da bi me previse zatezale. A da ide uz tebe ideuser posted image

clock-img

02.10.2014, 13:32

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Nato hihihiihi...djubrence pa kako ide uz mene finu i smernu user posted image

clock-img

02.10.2014, 14:01

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ha ja imam problem da mi se toliko zalepe da me posle boli koža. Dakle meni samodržeće ne psadaju. Nosila sam ih često na posao. Halteri su druga priča i nerviraju me jer mi tamo čarape spadaju user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

02.10.2014, 14:04

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Pa ove carape bas idu uz dobre zene. Meni podizu samopuzdanje sto kaze Branki.

clock-img

02.10.2014, 14:06

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ove carape,visoke stikle,suknja i ego ode do nebauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.10.2014, 14:25

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

I ja ih obožavam!A kako ne trpim nikakve hulahopke (ni kada je minus napolju),ove mi dodju kao spas.I da,i ako drugi ne znaju da ih imaš,nekako se moćno osjećasuser posted image

clock-img

02.10.2014, 15:38

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Imam jedne predobre kojima posao boduser posted image ali ih i dalje cuvam u fioci za posebne trenutkeuser posted image i onda sebi i njemu budem najmocnijauser posted image

clock-img

02.10.2014, 15:39

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Klarita

Imam jedne predobre kojima posao boduser posted image ali ih i dalje cuvam u fioci za posebne trenutkeuser posted image i onda sebi i njemu budem najmocnijauser posted image

Znači nisu za javnost-haaaaa user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

02.10.2014, 20:23

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Uh ja probala jednom i cijelu noc imala osjecaj da mi spadaju, pa ih natezala u wc-u svakih 15 min, pa valjda razj.... onu gmu pa mi stavrno pocele da spadaju, pa se na kraju kuci vratila sa carapama srozanim u cizme, smrzla mi se koljena, jer je bio novembar, užas user posted image user posted image

A da su mocne, jesu

upisah se od smehauser posted image user posted image
user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

02.10.2014, 20:44

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ah! Imam da cipkom crne user posted image basbas su eroticne. Nosila ih jednom javno za docek nove godine i dobro su se videle kad se haljina podigne user posted image ne bih vise nikako. A za intimu su vrh. Potpora za guzu .

clock-img

02.10.2014, 20:46

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Nato znam....salim se.Ja uglavnom crne nosim...ave volim crno i ves i carape...a kad nosim nekad obicne onda nosim boje koze Sti neko rece al od obicnih imam fobiju....ceo dan mrdam onaj struk iako me nista ne steze sama pomisao da je tu me nervira

clock-img

02.10.2014, 21:41

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Meni su mrak kao sto rekoh one crne pa sa crnom debelom linijom iza ili teget. Ne volim sa sarom i cvetovima pretanke su mi noge pa se to onda ne rastegne i izgleda kao neke glupe kockice user posted image

clock-img

02.10.2014, 22:18

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Joj da te su vrh :-)