Sanjice i nisam imala inspiraciju veruj mi htela sam neki primer zlobe bas da stavim u tekst al nisam ehheh...
IZVORNA PORUKA: Rosita
. Sve dok ti to nadzires, nju kontrolises i drzis situaciju pod kontrolom. Sve je i stvar deteta. Tvoj rezon je dobar ako je dete doraslo tome. U tom periodu dominantno je ucenje po modelu. Ali, meni se cini da ti to dobro odmeravas i znas sta radis. Ne bih izostavila dobrani razgovor sa poukama posle svakog susreta sa njima.
Roditelji zakazali.
Rosita e bas tako. Znaci to je prica pre nego sto ona ide sa njim da se igra, znaci tipa govor "pamet u glavu" i onda posle igranja. Da ne kazem da mi oni sluze za primer kako ne treba.
Kad su dvoje napolju tj kad je jedan i ona ne izlazim da ih cuvam aliiii visim na prozoru i osluskujem. A kad su svo troje e onda je cuvanje neophodno. Ranije je D svaki put oplakala njihovo igranje. Cak mi bude drago npr ona ih je pre nekog vremena iskulirala najstrasnije. Sama se zaigrala i od i jos dosli da joj kvare igru i ona ih terala od sebe. Kako da kazem. Pna vidi i zna da su nevaljali.
Nije mi uopste frka za nju. Ona je dosla ovde skoro kao pa "izgradjena licnost" sa stavom sta je dobro a sta ne i kako treba da se ponasa. Meni je veca frka sad za batu kad dodje. No dobro ja imam.i "plan" i radim na tome da otkupimo njihov deo i da ih se "resimo". A nadam se da ce to biti ove godine
Onako oni su mi bas opterecenje.
Nego vodila ja svo troje u vrtiv prosle godine. I srednji je poneo zvonce sa vrbice i ja mu kazem ne smes to da nosis nije petak, samo se petkom nose igracke. "Ali meni je mama dala" dobro dala ti je ali moras da ostavis u ormaric (moja D nosi svaki dan nesto do vrtica ali uredno i bez problema ostavlja u ormaric). I naravno dosli mi i ja ga predajem vaspitacici i pitam sme li da unese zvonce, ona naravno kaze ne. I ja ga nateram da ostavi u ormaricu a on se dere kao blesav. I zove mene ona i pita kako proslo u vrticu i kazem joj da mu ne daje da nosi igracke osim ako nije petak da je plakao bla bla. Tek ce ona "debela jedna kravetina mogla ga je pustiti sa zvoncetom sta fali"a ja ostala u soku preko telefona. I mislim se posleee...Bozeee sto je dobro tim ljudima. Jeste sad je njeno dete plakalo i njakalo ne zbog nje vec zbog"debele kravetine" vaspitacice a pravila se odnose na sve a na njenu decu ne. I tu skapiram "kolko ima sati, i zasto su oni takvi kakvi jesu. I naravno kasnije se samo sve kod potvrdilo.
Kako da kazem jedni izuzetno losi ljudi. Zamislite koristili su frizider od jedne tetke godinu dana i onda kazu "mami im j...civutsku"
alooo budi zahvalan sto si koristio sto nisi morao kupiti, a zena je rrkla da ce doci po stvari koje je tu ostavila i dosla je. Ma ne znam. Kako da kazem nista lepo ni za koga nemaju reci. Verujem ni za nas. Mi smo im cudni sto vodimo dete na treninge, mi smo im cudni jer ovo jer ono. Mi smo ludi. (nesto skapiram i preko svekrve jer je nju lako nasamariti da ti kaze sta ne treba
a ni ne shvati,ili npr svoji mamu tako zezne pa ako ima poruku za njih kaze mami npr isticao je rok za placanje poreza i on je to tako u neobaveznom razgovoru natucao svojoj mami i naravno sveki posle njima rekla da istice rok zaa placanje
).
Kazem meni je malo bezveze jer smo rod pa bas da se uopste me vidjaju...al opet imam i ja sestru od tetke koja.mi je najbliza posle brata dodje og i ne vidjam je i nemam zelju da je vidnam a nismo se ni u detinjstvu slagaleznom razgovoru natucao svojoj mami i maravno sveki posle njima rekli da istice rok zaa placanjr
).
Kazem meni je malo bezveze jer smo rod pa bas da se uopste me vidjaju...al opet imam i ja sestru od tetke koja.mi je najbliza posle brata dodje og i ne vidjam je i nemam zelju da je vidnam a nismo se ni u detinjstvu slagale.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 17.2.2018 3:14:41 >