IZVORNA PORUKA: Tash
Ja volim 90te, ta muzika budi u meni lepa sećanja, rado bih išla na koncert, ali nisam u mogućnosti jer nemam kome decu da ostavim.
IZVORNA PORUKA: Tash
Za vikend je bio koncert 90ih, jel bio neko od vas?
Danas koleginica priča o koncertu, i onda je krenulo prisećanje , ovo je jedna od pesama koje su se spomenule:
Ivan Gavrilović - Došao sam da te ženim
IZVOR
Evo ja sam na sve ove pesme alergična. To sa godinama nema veze, i ja sam u to vreme bila tinejdžerka, ali mi se ta muzika, i ljudi koji su je slušali, prosto gadila. Jbg, meni je tata kupio kaset_ofon kad sam imala 7 godina , i dve kaset_e. Jedna je bila Disko kockica a gruga neki album Erika Kleptona.
Inače, taj period života mi je bio sjajan. Imala sam super društvo, svi smo slušali približno istu muziku, putovali zajedno , svuda se vucarali zajedno, i imali jednog Duleta koji je svirao gitaru. Na školskim ekskurzijama smo takođe slušali super muziku. Sećam se u sedmom razredu, neko je dao vozaču kaset_u Ivana Gavrilovića. Trešti 200 na sat, moja drugariva Vanja prilazi , vadi kaset_u iz kaset_ofona i baca kroz prozor. Pušta Bijelo Dugme i dobija aplauz.
Kasnije smo se zainteresovali za fenomenalnu grunge scenu zahvaljujući MTV-ju a ''97. i ''98. i na našoj muzičkoj sceni je bilo fenomenalnih izdanja-BLock Out, Darkwood Dub, Obojeni program, Disciplin a kitchme, Van Gog...
Devedeset_ih je bilo dobre muzike, mogli smo i da biramo šta ćemo da slušamo
< Poruku je uredio minavb -- 1.12.2011 8:10:45 >