cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kakav automobil izabrati???

clock-img

28.11.2019, 07:50

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Kupljen grand senic 😁. Nije onaj koji smo isli da gledamo, iz nekog razloga se mm nije dopao unutra . Ocuvan je ali nije imao nista od opreme. Ovaj ima sve, izgleda kao nov, ocuvan, panorama krov, 7 sedista, navigacija. Predivan je. 

clock-img

28.11.2019, 08:35

clock-img

nata11

pencil-img

9223

U zdravlje vozili. 

clock-img

28.11.2019, 08:37

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bubi dugo ga vozili 😊 a sad se baci na radjanje djece da napunite auto 😊

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.11.2019, 08:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Hvaalaa zene moje ❤️.

Emi, vec je sinoc nekoliko puta ponovio da imamo dva prazna sedista u autu😂😂😂

clock-img

28.11.2019, 08:54

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bravo bubi! Koliko kostaju? Koje je godiste? Nas picaso ima 11 godina.mm hoce da ga menja..reko ne moze..jos..

clock-img

28.11.2019, 08:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Bubi user posted image da vas dobro služi!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.11.2019, 08:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Bubi user posted image

U zdravlje da vozite, bolji da promenite (kad dodje vreme) user posted image

clock-img

28.11.2019, 09:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Da vas super sluzi i sto manje ga popravljali.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.11.2019, 11:51

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Hvala devojke! Von, ovaj je 2010.godiste. Mi smo hteli 2012.ali su uglavnom bili losije ocuvani od ovog

clock-img

28.11.2019, 12:38

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

bubulence nek je sa srecom novi auto, da vas sluzi mnogo godina

clock-img

07.06.2020, 22:55

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Mi imamo citroen berlingo. 

Prezadovoljni smo. 

clock-img

27.07.2020, 15:14

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Devojke, vozi li neka Reanault Modus ili Citroen C3? Kakva su vam iskustva?
Ja rešila da konačno kupim auto. Htela bih neki za grad, ali da nije baš skroz mali, tj. da se može otići i na neko dalje putovanje. Trenutno vozim tatin Chevrolet Spark, on mi je baš malecki. Ako neko ima preporuke, neka piše, da ja ne bih birala po lepoti user posted image

clock-img

27.07.2020, 15:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja imam citroen c4,obozavam ga😁..c3 je bas za grad.

clock-img

27.07.2020, 15:41

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Milena, ja ti se u to nista ne razumem, tj. mm to resava. Ja vozim Opel Corsu, za grad nam je odlican, a negde dalje kad idemo uvek vozi mm, on vozi Skodu Rapid.

Renault je udoban auto, toliko znam 😁

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

27.07.2020, 15:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Milena, ja vozim fiat seicento. Nije neka marka, ali za gradske voznje odlican. Lako se parkiram, jer je mali. Njega vozim po selima.

I meni se dopada opel corsa. Uskoro trebam da menjam auto, jer ovaj imam bas dugo. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

27.07.2020, 15:53

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Sanjice, za grad je super, ali je slab. Motor 1.2, kad idemo na Fr goru, mukica, jedva se popne u drugoj brzini🤣

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

27.07.2020, 21:04

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Jao ja sam polagala voznju na Sparki i kad sam kasnije sela u nas auto bilo je kao da vozim avion po velicini. Mi cesto putujemo, pa nam je auto jako bitan. Trenutno Golf sedmicu. Milena, zavisi od novca koliko biste izdvojili. To ti je polazna tacka za potragu. 

IZVORNA PORUKA: Milena18

Devojke, vozi li neka Reanault Modus ili Citroen C3? Kakva su vam iskustva?
Ja rešila da konačno kupim auto. Htela bih neki za grad, ali da nije baš skroz mali, tj. da se može otići i na neko dalje putovanje. Trenutno vozim tatin Chevrolet Spark, on mi je baš malecki. Ako neko ima preporuke, neka piše, da ja ne bih birala po lepoti user posted image

clock-img

27.07.2020, 21:20

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Mi imamo citroen berlingo. Veliki porodicni auto. Ja imam dozvolu ali nisam dugo vozila i ne vozim sada. 

Imalu pre toga citroen nemo. A pre toga ja dobila od tate toyotu rav 4.Ovaj nam je bas bas najbolji. Veliki gepek. Gore stakla vidi se nebo dok se vozis.Ful oprema neka. I ima one ormarice kao u autobusu za prtljag.

clock-img

27.07.2020, 22:56

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Znam, Fil, to i jeste početna tačka, zato sam i suzila izbor na ova dva. Nemam ja neki veliki budžet, ali nešto ću naći. Evo sada sam se dogovorila sa drugom koji se prilično razume da mi pomogne. On kaže da bi između ova dva izabrao Modus, pa ćemo verovatno otići da pogledamo jedan za vikend i možda još neki drugi auto u tom cenovnom rangu. Ja sam baš duduk što se automobila tiče, naučih nekako da vozim, ali dalje od toga ne mrdnuh user posted image

clock-img

28.07.2020, 09:34

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Tako je najbolje,Milena.Planiramo u bližoj budućnosti nov auto da kupimo,ali,ovaj nas super sluzi,tako da odlažemo.Anđeli da kupimo kad bude polozila-za 8 godina.😁Ja nisam vozač,niti volim da se vozim,jedva čekam da izadem iz auta.❤

clock-img

28.07.2020, 09:37

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Super Milena.Onda uskoro pijemo u baru za tvoj auto ..Pa da nadjes za vikend neki dobar, lep,povoljan i ekonomican.

clock-img

28.07.2020, 10:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Milena, ja vozim fiat seicento. Nije neka marka, ali za gradske voznje odlican. Lako se parkiram, jer je mali. Njega vozim po selima.

I meni se dopada opel corsa. Uskoro trebam da menjam auto, jer ovaj imam bas dugo. 

I, jos nesto umalo da zaboravim. Mom autu su jeftini delovi i manje trosi.

clock-img

28.07.2020, 10:10

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Jeste,Sanjice,to jako bitno. 

Gledam i mm kad smo kupovali auto guglao i guglao.. kad smk imali toyotu jedna lajsnica je bila 30e kod tocka. A sada je ovaj auto super. Manje trosi a i delovi su po nekoj razumnoj ceni.

clock-img

20.05.2021, 11:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Evogac nas novi clan porodice

user posted image

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

20.05.2021, 11:17

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ooo, bas je lep. Lepo da vas sluziuser posted image