IZVORNA PORUKA: lanajelena
Trco jel to cena za Slo,mi smo za nasu 307 mali servis platili 8000,veliki jos nismo jer smo ga kupili sa vec uradjenim,ja sam imala fiestu automatik i crkao mi je menjac a kostao je jos 2006 1000eur pa mi je sad frka da uzmem automatik a veliki sam fan,pa sam htela da cujem jos neko iskustvo (tj da me ubedite da se necu pokajati )
Da, ali kažem sve zavisi šta menjaš. Plus, ovde je većina ovlašćenih servisera. Malo je onih drugih. Ta cena za veliki je još bez PDV-a, jer ga poznaje mm.
Što se tiče menjača i cene. Daću ti drugi primer. Na Laguni je tati svojevremeno crkao neki zupčanik. Koštao je oko 300€ čini mi se. Tata nije imao tada love, posle ga je skoro ceo menjač izašao oko 1000€. To ti je cena od neke 2009 recimo. Tako da, menjač bio automatik ili manuelno, kad rikne - rikne i tvoj buđelar.
Stoji da su cene francuza za održavanje paprene, ali ih volim, volim njihovu udobnost i onda nekako uvek prevagnem na njih i molim Boga da ne crkne ništa bitno
I još podatak, ako se uzima novi ili noviji auto, cene održavanja su manje više izjednačene.
Super je ako imaš rođaka/poznanika koji je uvoznik za neke delove.