uh i nas ce biti crn..
tijatija, mi smo u startu hteli Lagunu da uzmemo, pa su nam onda puno njih rekli za tu elektroniku, i videli prijatelje iz SU kako su se ugrobarili sa jednom Lagunom, pa smo na vreme odustali...
sto se automobila sa 7 sedista tice, ako cete novog, onda mozda ovu novu Daciu.. ali ja bi za nuzdu kupila Multiplu :) jes ruzan ali ima 6 sedista, iznutra je izuzetno funkcionalan ko sto sam vec pisala (da se ne ponavljam)
da vam sada natenane opisem situaciju, zasto sam poterala stvar da sto pre kupimo u stvari... prvo, imali smo bas malo para. kola se po placevima dele na kola iznad 2000eura i nesto malo ispod 2000 sto je ili totalno urnisano, ili apsolutno neprakticno. mm se zbog toga zalepio za Alfa Romeo... mislim znam ja zasto, to su kola koja besno izgledaju i dosta su velika a za male pare. ja sam u medjuvremenu istrazivala takodje i naisla da se puno njih zali da su u pitanju kola koja se cesto kvare, a delovi su im poprilicno skupi. izmedju ostalog, moja sestra i zet su kupili jednog, pa morali da prodaju druga kola u kuci da bi ovoga sredili.. ja to ne zelim nikako, a mm se zalepio za njih ko muva! druga opcija nam je bila Multipla, ali benzinac, a Multiple su inace dosta teska kola, sa slabim motorom, pa trose i do 10l benzina, sto bi nas jos vise ugrobarilo finansijski, dok nebi mogli da ugradimo plin, sto bi se onda prolongiralo, i tako u krug... ovaj automobil nam je drug uspeo spustiti cenu na 1900 eura ali je rok bio do jutros, jer je cena tolika zbog toga sto kola imaju po krovu ulubljenja od leda, a vlasnik placa je ovoga jutra planirao da ga vozi na ispravljanje, koje kosta 200eura, i cena vise nebi bila 2000 nego 2200 eura a tu onda nece vise moci da se spusti cena dovoljno da si mi to mozemo priustiti..