writing-img

RE: Farba za kosu

clock-img

11.02.2010, 16:43

clock-img

ksenija81

pencil-img

955

Prednost uvek dajem biljnim farbama, tako da koristim BioKap i super je! Probala sam sve i svasta, ali dok sam izvlacila belo-plavu varijantu, samo Revlon sam koristila i bila sam prezadovoljna! Sad sam plava, ali tamnije tako da su biljne farbe extra za tu opciju.

clock-img

16.02.2010, 20:43

clock-img

Anoniman

Prefarbala sam kosu. Htela sam ponovo prirodnu boju, i, naravno, nije uspelo da izvuce crvenu skroz, sad je tamno braon sa crvenim odsjajemuser posted image , a i dosta sam je skratila. Valjda cu se navici, posto hocu da pustam kosu jos, a bas je bila unistena, sad je zdrava, al boja mi je bas bljak....bas sam obicna i bljutavauser posted image

clock-img

17.02.2010, 08:29

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Iz crvene je tesko izaci..zasto nisi probala pre farbanja sa skidacem boje,ja sam se  sa skidacem boje iz cokoladne vratila u plavo?

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

17.02.2010, 08:31

clock-img

Anoniman

Jednom sam to probala i morala da se osisam na kratko koliko mi je kosa bila unistena. Nikad pre nisam imala problema, iz crvene sam isla i u plavu, i u smedju, i u crnu...a sad se valjda vec toliko dugo farbam u crveno da je zato tesko. Ali evo, gledam na dnevnom svetlu, ok je boja, braon je, ima malo crvenog odsjaja ali nije strasnouser posted image

clock-img

17.02.2010, 08:43

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

IZVORNA PORUKA: bebironcic

Iz crvene je tesko izaci..zasto nisi probala pre farbanja sa skidacem boje,ja sam se  sa skidacem boje iz cokoladne vratila u plavo?

Jel mi mozes reci koji skidac je u pitanju? Ja bih malo posvetila user posted image

clock-img

17.02.2010, 11:09

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Joj Sunci..to sam ja kod frizera bila...secam se da je bila svetlo plava boca a proizvodjac..na vrh mi je jezika ali trenutno ne mogu da se setim a poznata je marka...bas sam glupava..aj seticu se pa cu ti napisati u pp kad se budem setila...user posted image
..mislim da je bio Revlon...

< Poruku je uredio bebironcic -- 17.2.2010 11:10:21 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

17.02.2010, 11:38

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Sunci proverila sam sada kod frizerke,jeste Revlonov skidac boje...

clock-img

17.02.2010, 15:34

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Sunci proverila sam sada kod frizerke,jeste Revlonov skidac boje...

E hvala ti! Videcu da li to ima da se kupi. Nisam primetila da kod moje frizerke ima toga, mada nisam ni pitala

clock-img

09.03.2010, 21:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eugenija

Ahahahahhaa

Piše na farbi Plavi led. Plava farba sa sivim prizvukom, takve uvek koristim. A kakva je ta still? ... Stvarno se plašim da je šiknem na glavu

To je naša domaća Stevan Still  
Bezbedna je skroz , neće ti uništiti kosu e sad da li će biti ta boja koju ti želiš i to što piše .....

Volim te pepeljaste nijanse plave   

clock-img

10.03.2010, 00:24

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: ksenija81

Prednost uvek dajem biljnim farbama, tako da koristim BioKap i super je! Probala sam sve i svasta, ali dok sam izvlacila belo-plavu varijantu, samo Revlon sam koristila i bila sam prezadovoljna! Sad sam plava, ali tamnije tako da su biljne farbe extra za tu opciju.

I kako ti se cini poslije nekog vremena? Ispira li se?

Ja trenutno imama pramenove, ali koristla sam ranije Revlonovu bez amonijaka (dok sam se farbala u plavo) i isto bila zadovoljna, a juce sam kupila BioKap najsvjetlije plavu (cini mi se da je broj 10 ili tako nesto da ne idem sad do WC-a), ali sam mislila da je stavim kao pramenove...znaci na kapu, a ne da farbam izrastak. Ali bojim se da li je dovoljno jaka?! Da mi ne ispadne zuta user posted image Jer citala sam po netu razna misljenja od onih koji je hvale na sva zvona, do onih koji kazu da je smece user posted image

A za ove plavuse sto se farbaju u tamno user posted image Hoce li koja da se mijenja, pleaseeeeeeee????

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.03.2010, 12:35

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Drage moje...vec par dana sam u strasnoj nedoumici...doslo mi je da promenim boju kose i ne znam sta da radimuser posted image dugo godina sam plava pa sam mislila da nesto promenim a i da malo odmorim kosu.Razmisljam u sta bih se mogla ofarbati a da to ne bude crno i braonkaste nijasne.Cackala sam po netu i dopala  mi se ova boja
user posted image

Sta vi mislite drage moje....bas sam u velikoj nedoumici i ne znam sta da radimuser posted image user posted image

< Poruku je uredio bebironcic -- 16.3.2010 12:37:24 >

clock-img

16.03.2010, 12:37

clock-img

Maxin

pencil-img

175

To je skoro kao crno.

A sta mislis o crvenoj?

clock-img

16.03.2010, 12:38

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Ja mislim, da ti je ovo puno tamno, ako si plava. Bolje probaj nesto izmedju pa ces lako u tamno user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:39

clock-img

Anoniman

Draga boja je fenomenalna ... volim te nijanse .... te ljubičaste, purpurne ..ali nemam pojma kako izgledaš i da li bi ti ova boja išla uz boju lic, očiju ...  user posted image
Ima li te negde? user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:39

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Tamno ljubicas_to,ali posto je meni kosa bas plava...bice svetlije na mojoj glavi,nadam se...nece meni stajati crveno zato sto imam tamniji ten....user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:40

clock-img

Anoniman

a baš iz plave u tu ?user posted image ... da ne dođe do onog zelenog efekta user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:41

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Draga boja je fenomenalna ... volim te nijanse .... te ljubičaste, purpurne ..ali nemam pojma kako izgledaš i da li bi ti ova boja išla uz boju lic, očiju ...  user posted image

user posted image ima me u user posted image za februaruser posted image tamo mi je slicica
bija je super!ja obozavam te lude boje....

clock-img

16.03.2010, 12:42

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.03.2010, 12:42

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

a baš iz plave u tu ?user posted image ... da ne dođe do onog zelenog efekta user posted image

user posted image user posted image user posted image nece kaliopi...svasta sam ja radila sa mojom kosom...vec sam prelazila iz plave u bordo i bilo je super e a sada mi se ova boja bas dopada...ali ne znam sta cuuser posted image

clock-img

16.03.2010, 12:43

clock-img

Maxin

pencil-img

175

Tamno ljubicas_to,ali posto je meni kosa bas plava...bice svetlije na mojoj glavi,nadam se...nece meni stajati crveno zato sto imam tamniji ten....user posted image user posted image

Nece biti svetlije ljubicas_to, zato sto je to jako tamna boja.
Znam iz iskustva. Iz svetlo plave u teget crno, i bilo je tamno 

clock-img

16.03.2010, 12:46

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Joj Maxin....user posted image i sta sada,a bas sam se primila na boju kao mladi majmunuser posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:46

clock-img

Anoniman

user posted image ima me u user posted image za februaruser posted image tamo mi je slicica
bija je super!ja obozavam te lude boje....

uf, ček* da nađem ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:47

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Kaliopi draga evo me
user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:48

clock-img

Maxin

pencil-img

175

Stajace ti i ako ispadne tamnije

Jedino sto je problem, sto tvoja kosa je blansom farbana, pa postoji rizik da ne pozeleni, neko  je to vec pomenuo.

< Poruku je uredio Maxin -- 16.3.2010 12:49:59 >

clock-img

16.03.2010, 12:48

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]