cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone

clock-img

27.12.2020, 15:02

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Možda možeš da naručiš.

clock-img

27.12.2020, 15:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Moze, ja sam za M narucila Miki lego koji nisu imali, pisala sam im i nabavili su nekih 5-6 dana.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

27.12.2020, 15:45

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Pa da,baš često naručuju i ljubazni su.

clock-img

27.12.2020, 15:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Iz Kockalanda?

,,Carpe diem"

clock-img

27.12.2020, 15:46

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Svi ti sajtovi koji prodaju lego hoće da naruče ako nešto nemaju na sajtu.

clock-img

27.12.2020, 16:41

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Sluban odlicne kocke. Nema izbor set_ova kao lego ali su ok.

clock-img

27.12.2020, 17:31

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: Lilly5

Ne moras lego, ima drugih manje poznatih firmi koje su jeftinije a iste su kocke.

Ovo nikako ne stoji, da su iste kocke. Mi smo se par puta zeznuli i uzeli nešto kao Lego a nije, ne može da se poredi. A imamo i mm-ove Lego set_ove, 30 godina stare, isti su kao prvog dana i elekteični delovi i gume i kocke. Lego je ipak sinonim za kvalitet i isti je gde god da ga kupiš.
Inače, Lego ne kupujemo u Srbiji nerealno je skup osim ako nisu baš veliki popusti. Naručujemo preko Kupijem prodajem od ljudi koji donose iz Mađarske ili preko Amazona. Za Crni petak imaju baš dobre popuste, mm i dalje ne može da veruje koliko smo uštedeli 😁

clock-img

27.12.2020, 17:57

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Lego je najkvalitetniji,neuporedive su sa drugim kockama.

clock-img

27.12.2020, 17:58

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Ok, ja imam super iskustvo sa Sluban kockicama a i kompatibilne su sa lego kockicama.

clock-img

27.12.2020, 18:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

IZVORNA PORUKA: milicicak

IZVORNA PORUKA: Lilly5

Ne moras lego, ima drugih manje poznatih firmi koje su jeftinije a iste su kocke.

Ovo nikako ne stoji, da su iste kocke. Mi smo se par puta zeznuli i uzeli nešto kao Lego a nije, ne može da se poredi. A imamo i mm-ove Lego set__ove, 30 godina stare, isti su kao prvog dana i elekteični delovi i gume i kocke. Lego je ipak sinonim za kvalitet i isti je gde god da ga kupiš.
Inače, Lego ne kupujemo u Srbiji nerealno je skup osim ako nisu baš veliki popusti. Naručujemo preko Kupijem prodajem od ljudi koji donose iz Mađarske ili preko Amazona. Za Crni petak imaju baš dobre popuste, mm i dalje ne može da veruje koliko smo uštedeli 😁

U pravu je mili. Ipak je lego neuporedivo bolji od slubana. Nije zbog imena, nego zbog kvaliteta. Imamo i mi sluban. Nije to to. L

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.12.2020, 19:00

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Glasam za lego. One iz maksija smo sve pokupovali. Kad nas vide daju nam nalepnice. Cerka sedne i za cas ih naredja.
Mada sad hoce neke one lutkice od kojih ludim, sve minijaturne i skupe.user posted image

clock-img

27.12.2020, 19:23

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Staro pravilo sto manje to skuplje 😁

clock-img

27.12.2020, 19:32

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mi nemamo sluban, ali cujem da kazu da su ok, da mogu sa legom da se kombinuju. Mada verujem da, kad se upprede, ipak lego je lego.

,,Carpe diem"

clock-img

27.12.2020, 19:37

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Mozes da probas  Sluban skroz su ok, a razlika u ceni je velika. Uzmes neki manji set_ za pocetak pa vidis. Ne smem vise ovde je lego klan 😃

clock-img

27.12.2020, 20:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ahahahaha user posted image
Ja sam vise puta htela da uzmem sluban kao da ih probamo ali uvek mi nesto izmakne.
Gledala sam neku mamu na insta koja je bas pokazivala sluban komplete koje ima i delovalo mi je ok.

,,Carpe diem"

clock-img

27.12.2020, 20:49

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Ima u Aksi i budu akcije pred praznike. Znas za koju marku 😀

clock-img

27.12.2020, 20:52

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Imamo temu za kocke pa da predjete tamo 
KLIK

clock-img

28.12.2020, 15:07

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Sad planiram neku novogodisnju kariranu haljinicu za cerku, ako nadjem .

clock-img

28.12.2020, 15:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Moje su trazile i neki instrument user posted image
Starija je rekla gitaru, a mladja ne zna sta bi...

,,Carpe diem"

clock-img

28.12.2020, 15:46

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Imas i male klavijature i bubnjeve 😀 Ne znam koliko imas zivaca kad pocnu da tutnje.

clock-img

28.12.2020, 21:24

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Mama Jo, moj takodje zeli gitaru. A kada je rec o poklonima sve vise me radi osecaj da preterujemo. Deca su pretrpana igrackama, a kad treba da ih nagradim necim prosto ne budu nesto odusevljeni. To me jako nervira, tako da razmisljam da poklone svedem na minimum i vremenom pokusam da razbudim radost koju nagrada donosi. 

IZVORNA PORUKA: mama Jo

clock-img

28.12.2020, 21:38

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Mene vec dugo prati slican osecaj da preterujem sa poklanjanjem. Nisam nista uradila da to promenim a trebalo bi. 

clock-img

28.12.2020, 21:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Mama Jo, moj takodje zeli gitaru. A kada je rec o poklonima sve vise me radi osecaj da preterujemo. Deca su pretrpana igrackama, a kad treba da ih nagradim necim prosto ne budu nesto odusevljeni. To me jako nervira, tako da razmisljam da poklone svedem na minimum i vremenom pokusam da razbudim radost koju nagrada donosi. 

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Tacno Fil. Slažem se sa svime recenim. Zbog toga sad ja nemam ideju sta da kupim svojoj deci  

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.12.2020, 21:54

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

I ja se u potpunosti slazem.
Ok, mali su jos, svasta vole, ali, definitivno preterujemo.

,,Carpe diem"

clock-img

28.12.2020, 22:43

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Nini danas stigle bojanke,flomasteri,clay,kompleti da pravi nakit i ogledalo,knjige i neke igre za razmišljanje.
A kupili šminku i knjige a za S pribor i isto neke igre za razmišljanje.
Još da im kupimo nešto za doček.