cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone

clock-img

24.12.2019, 15:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Nato sve to ima. Bicikl dobila letos. Haverbord za rodj pre 2 godine. Tablet ima.

Nemam ideju 😐Mislila sam onaj smartic satic.

Imas za 3000din..sve je to isto..Moja ima,razbila je ekran..mada su im u skoli zabranili,prisluskivali su uciteljice..pa moja ne voli da nosi..raspitaj se da li sme..

clock-img

24.12.2019, 21:53

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Sta kupiti “deci” od 18 god? 

clock-img

24.12.2019, 22:01

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

A joj 😊
Mozda njima uplatiti profi fotografisanje. Ako je devojcica, tj.devojka, kontam da decacima to nije bas zanimljivo, mada mozda i jeste nemam pojma. Kao sa grupom najblizih prijatelja. Moze da bude bas zabavno.

,,Carpe diem"

clock-img

27.12.2019, 00:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Masnice,Fil jeste odlucile?😊

,,Carpe diem"

clock-img

27.12.2019, 09:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Marku smo kupili ovog robota klik

A kumiću društvenu igru Ne budi tatu i igricu za PS4

I slatkiši i to je to.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.12.2019, 09:16

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ovaj robot bas izgleda mocno Ana.

A kakva je ta igra ne budi tatu dok spava, sta se radi? Vidim da su mnogi uzeli, drugarica mi kaze njen mali hoce to ne mogu nigde da nadju, rasprodato svuda gde su trazi.

,,Carpe diem"

clock-img

27.12.2019, 09:21

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Uhh nismo jos. Razmisljamo da uzmemo mali akvarijum sa ribicama. 

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Masnice,Fil jeste odlucile?😊

clock-img

27.12.2019, 09:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pojma nemam mama Jo user posted image kuma mi rekla da kumić to hoće i slučajno nađem u Aksi

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

27.12.2019, 09:44

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

user posted image izgleda je nesto zanimljimo cim svi hoce. Videla sam kutiju slucajno u prolazu negde, ali nisam se udubljivala o cemu se radi.

,,Carpe diem"

clock-img

27.12.2019, 09:57

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Ime igre obecava! 😁

clock-img

27.12.2019, 13:33

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Kod nas u pismu pise: Blum barbika, kuhinja za barbiku, barbi kombi, tabla za crtanje iz top shopa, lol koferce, za batu muzicka guralica. Bacila sam pogled u dexy co i glava me boli od cena. Vrv cemo u nedelju ici do NS da uzmemo. Htedoh da porucim ali ko zna kada bi stiglo jer je u kurirskim sluzbama haos. 

clock-img

27.12.2019, 13:36

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Bubi, sigurnije je da odete, vidis sta se desava sa isporukama. Ja sam malopre isla okolo naokolo sta mi je u blizini da pogledam. Svega ima zaista. Jana je pozelela barbiku isto... ali juce je od mog brata dobila Anu i Elzu predivnu, a i tetka ce joj kupiti neku kao barbi sa ljubimcem. Iskreno ne znam da li i mi sad da joj uzmemo.
Tako da sam ja bas u problemu sta im kupiti. A trk mladja mi je haos... ona samo plisane igracke hoce, a plisanih imamo na izvoz, to je najmanje sto nam treba.

,,Carpe diem"

clock-img

28.12.2019, 14:04

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Svasta pripremamo, uglavnom pregrst sitnica kojima ce se obradovati.

clock-img

28.12.2019, 19:52

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: bubulence

Kod nas u pismu pise: Blum barbika, kuhinja za barbiku, barbi kombi, tabla za crtanje iz top shopa, lol koferce, za batu muzicka guralica. Bacila sam pogled u dexy co i glava me boli od cena. Vrv cemo u nedelju ici do NS da uzmemo. Htedoh da porucim ali ko zna kada bi stiglo jer je u kurirskim sluzbama haos. 

Bubi mene mm zapeo da idemp sutra da uzmemo guralicu u Pertiny. A ona oko 7500 mislim da je. Inace ima dosta original igracaka ali kako je starija vidim da se to ne isplati. Brzo prodje interesovanje. 

I mi zakasnili. Ne primaju narudzbine vise za isporuke do ng pa cemo sutra u prodavnice i do kineza. Ne znam ni da li da pakujemo ove godine jer je premala da bi joj to nesto znacilo. 

clock-img

28.12.2019, 20:29

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

U Aksi ima snizenih guralica ako sam dobro videla. Mislim da ima za 5000. U dexy co su 6000. Za bene se ne isplati kupovati skupe igracke. Mi smo Emi za prvu novu godinu kupili neki kao muzicki tepih za bebe, platili oko 80e nikada ga nije pipnula. Glavna igracka je bila plasticna flasa

clock-img

28.12.2019, 21:09

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Mi smo tu kolca-guralicu iz akse dobili 5000 je bila, za prvi rodjendan M. Sada ima 7 godina baterije nismo menjali kao nova su i sve bebe koje dodju kod nas je obozavajau. J ima 4 god i jos je vozi ponekad... 🤣

Danas sam sebi izabrala haljinu za poklon mm je platio. Njemu sam kupila duks, deci haos stvari... Igracaka imaju i previse, slatkisa i za komsijsku decu, tako da sam kupovala farmerke i duksice deci.... 

clock-img

28.12.2019, 22:34

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Gotovo sada nemam u gradu ni Aksu ni Dexy co a ne vrse dostavu vise. Naci cemo nesto vec. 

clock-img

29.12.2019, 15:14

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Eto, nema pravila... Nama su sve igracke bile promasaj jer je obema do drugog rodjendana najzanimljivija bila plasticna flasa, eventualno daljinski ili sarena kesa...

Ali me nikada nije bilo briga, volim praznile, volim poklone, kupujem im sve sto mi dodje pod ruku 😁

clock-img

03.12.2020, 10:31

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Mame jel spremate vec pokone za NG?

Jel ubacite igracke u paketic ili zasebno pakujete?

Ja za I vec napravila spisak igracaka pa cu videti - ona lutka/glava za sminkanje,metalofon, bojice, vozic.
Sebe cu castiti pidzamom , za mm cu neku lepu kosulju.
Brat i sestra su mi daleko user posted image
Tati cu umestiti domace kolace i neke carape, kvalitetne cajeve upakovati u korpu. Za mamu ne znam, malo smo u zategnutim odnosima pa zavisi...

clock-img

03.12.2020, 11:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Marko je tražio gitaru, pa ćemo videti. Davno mu je mm rekao da deda mraz donosi poklone samo do 9. godine i on sad ne zna šta bi pre jer mu je ovo poslednja godina user posted image

Mm i ja smo se preeeeviše istrošili ove godine tako da ne verujem da ćemo kupovati ikakve poklone sem za Marka i kumića.

clock-img

03.12.2020, 13:12

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja zasebno igracke.bojani onu drvenu kucicu za lutke i neke sitnice cu jos dokupiti.Bozi ne znam.Bratanici lutku sa dodacima i neku haljinicu ili bluzu.slatkisi.

Ne znam za ove ostale..mama,tata,brat..svekrva.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.12.2020, 21:36

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi ćemo Nini igračke,odabrali smo baš lepe i kreativne,a A i S uvek kažu šta žele da im kupimo.

clock-img

03.12.2020, 21:40

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Nemam nikakve ideje za poklone. Razmisljam danima, i nista nisam smislila ni za decu ni za ostale. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

04.12.2020, 08:07

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Meni su oatali najmanji problem,ne znam sta cu djecu.Dora je napisala pismo i zeli kutiju igracki 🤦‍♀️ David kaze da ce mu donijeti lego voz,to je dobio prosle godine.Rasklopio ga u milion dijelova i sad bi opet.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.12.2020, 08:15

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Haha srećko mili.Oni vole da traže iste poklone kao sto su i dobijali ranije.
Dori kupi nekoliko igrački i spakuj a njemu pokaži neki online sajt sa igračkama,gledajte zajedno i naćiće već nešto.
Nina samo dodaje šta još hoće,ali kupićemo ono što mislimo da će je zanimati.Dve,tri igračke biće po njenoj želji,to su neke koje baš traži.