cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Podvalite im povrće!

clock-img

12.07.2019, 15:02

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Uh, ja da M sad podvaljujem povrće, pa ne znam eto šta bih.
Imam sreće ali kad je kretala sa ozbiljnom klopom ja sam tome studiozno pristupila user posted image
uvek je jela povrće, sada nije ljubitelj pasulja i kelja i prokelja al ostalo jede.
više sam problema imala sa mesom nego sa povrćem
e, da i sa gibanicom, ne vole nikako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.07.2019, 15:56

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ko ne voli gibanicu  moja beba cak to tamani :) bas cudno. A za meso vecina ima problem

clock-img

12.07.2019, 16:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Ko ne voli gibanicu  moja beba cak to tamani :) bas cudno.

Moja M user posted image mada mislim da tu njen joja (ujak- moj blesavi brat) ima svoje prste user posted image . On bogomoj ne voli gibanicu i uzlivancu i sad i ona avrće nosom na to
mada ja srca nemam- to sam kuvala i to ćeš da jedeš i punktum
ali povrće ne moram da podvaljujem jer ko na ovom svetu voli taj gorki kelj user posted image

clock-img

12.07.2019, 16:07

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Kelj, prokelj sluzim po kazni :)

clock-img

12.07.2019, 16:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: doramar11

Kelj, prokelj sluzim po kazni :)

To je surovo! Zamisli serviraju ti nemaskirane te male gorke kupuščiće, nit da jedeš nit da plačeš user posted image
Stvarno, nemam pojma kako bih to podvalila

clock-img

12.07.2019, 16:11

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Nek placu, da su bili dobri ne bi dobili prokelj :)

clock-img

12.07.2019, 16:12

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

To jeste al sad će moderatori da nas izgrde jer to smo trebale u temi o kaznama
ja sam se sad bacila u problem kako podvaliti prokelj

clock-img

12.07.2019, 17:13

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja prokelj i ne premam, niti znam kako..

clock-img

12.07.2019, 17:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26988

Devojke, nekoliko puta ste opomenute u različitim temama. Ne masite temu. Imamo temu i o kaznama.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.7.2019 17:17:36 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.07.2019, 18:40

clock-img

Duškić

pencil-img

9628

Moji obozavaju povrce. Paradajz i krastavac samo zvackaju.

clock-img

12.07.2019, 18:41

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ni prokelj ni spargle, to nikada nisam ni pokusavala da im dam :) ali smo pecurke prihvatili kroz omlet :)

clock-img

12.07.2019, 19:03

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Ne bih se set_ila da pecurke serviram na taj nacin. Sto se povrca tice, pa ne moraju jesti bas sve.

clock-img

16.10.2019, 00:00

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Ja sam pokusavala da podvalim povrce kroz blender pa kao kasa. I da pravim lica u tanjiru. Naseckam svasta i redjam. Probala sam paradajz i onda okice kao masline i crne tackice masline i onda bude bubamara. Krompir sam pekla kao harmoniku onako tanko seceno hrskavo i da bude kao cips i ukusno. Spremala sam mafine sa maslinama i pecurkama pa nije oset_io. I razni oblici makarona sa pecurkama i sargarepom. Sve su to neki od nacina da se podvali. Probala sam i krastavac pa cackalicama napravila od malih ceri paradajzica tockice pa da rucka tako.

clock-img

20.09.2021, 23:57

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Zahvaljujuci stapnom mikseru podvaljujem svasta, bas smo se i u drugoj temi dotakli podvaljivanja povrca user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image