cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Namestena glasanja

clock-img

10.11.2011, 10:09

clock-img

Inica

pencil-img

3098

user posted image   kod mene je drugacije, ali to je onuser posted image
Ma vazi sto cu da se cimam toliko oko toga- imam pametnija poslauser posted image
A inace, ovako nikom nisam ni pomenula da sam je prijavila.. tako da- svejedno..

clock-img

10.11.2011, 10:24

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Nikad nisam dete prijavila na bilo kakav izbor lepote ili nesto slicno. Jednostavno me to ne zanima i nemam vremena.
I sad cu jednom javno da se izvinim zenama koje imam na fb sto gotovo nikad ne lajkujem slike za takmicenja. I da hocu(a necu) ne mogu da postignem, jer mi svakodnevno stizu pozivi za neka glasanja.

O roditeljima koji nemaju drugi posao vec da sede za racunarom ceo dan i namestaju glasanje za svoje dete nemam mnogo sta da kazem. Valjda na taj nacin lece svoje komplekse, sta li je...

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

10.11.2011, 11:22

clock-img

Inica

pencil-img

3098

KLIK

Hehe.. Prekinuli su glasanje zbog neregularnosti user posted image

clock-img

10.11.2011, 11:26

clock-img

Raviojla

pencil-img

46

I treba!

clock-img

11.11.2011, 13:50

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Ja nisam ukljucivala i iskljucuvala ruter jer se time nista ne dobija moze samo da se pokvari, i ako smo skupili dosta glasova user posted image to je greska administratora koji pravi to glasanje.

clock-img

11.11.2011, 18:00

clock-img

jagodo

pencil-img

68

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Raviojla
dovoljno je da samo ukljucite i iskljucite rooter ako ste na adsl ili wireless internetu i mozete glasati do mile volje.Sta vi miliste o tome?

Ma ko ima vremena za ovo?user posted image

Ima vremena verovatno onaj ko po ceo dan i duboko u noc sedi na RR. A ujutru rano opet je tu.user posted image