cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Namazi za (na) hleb

clock-img

02.02.2012, 15:22

clock-img

peca

pencil-img

1755

Ja jako cesto u jelovniku kao namaz ili prilog imam proprzen susam ali sa pavlakom, toga mogu da jedem dok mi se ne smuci user posted image

< Poruku je uredio peca -- 2.2.2012 15:27:56 >

clock-img

21.02.2012, 08:51

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

juče sam "osmislila" divan namaz, pa toplo preporučujem

skuvala sam jaje i stavila u blender kuvano jaje, malo rukole, kašiku senfa i pečurke sa prazilukom (koje sam naravno prethodno dinstala na teflonu sa par kapi ulja, dok nije sva voda iz njih isparila). Stavila sam malo vegete i belog luka (kao začin)
i sve izmiksala user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 21.2.2012 8:52:01 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.02.2012, 08:52

clock-img

Ognjenka

pencil-img

1152

Jeco, to je bas njam! Moram probati!

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

clock-img

22.04.2012, 22:26

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

U blendar staviti jedno jaje, malo sremusa, malo praziluka, komad mladog sira, malo majoneza i kasicicu senfa

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

22.04.2012, 22:28

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Kikiriki buter

Samleti u blenderu jednu supenu kasiku secera i 1 kafenu kasicicu soli, zatim dodate oko 100g kikirikija i kad to doooobro sameljete, dodate jedno 5 supenih kasika ulja.
To je to!

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

04.05.2012, 18:08

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ognjenka baš fino zvuči,ionako u zadnje vreme tamanim samo Ella,a baš mi je neukusan,ovako ću da ubijem 2 muve jednim udarcem-em jedem hlebac (koji obožavam) em zdrav sirac,ma milinaaa user posted image

Ja u zadnje vreme spremam paštetu od tune,našla sam recept na netu i baš je fina user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

02.02.2013, 15:51

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Malo da osvežim ovu temu:
Izdinstam spanać,ali vrlo kratko i pomešam sa belim lukom i ella sirom-baš ukusan namaz user posted image
A pašteta od tune mi ja najbolja na ovaj način-1 tunjevina,1 glavica crnog luka,malo belog luka,kašičica senfa,žumanca (mada može i 2 cela kuvana jaja),malo aleve paprike,soli i vrlo malo majoneza (mada i ne mora),sve izblendam i prste da poližeš! user posted image

clock-img

02.02.2013, 17:19

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Jole ja obozavam ovaj drugi recept ali uvek stavljam kuvano jaje.
Namazi su mi super za veceru kada me mrzi da nesto spremam, ubacim hleb u toster da se prepece i smutim na brzaka sta god imam u frizideru i vecera gotova.
Ja najvise volim: abc krem sir, sitno naseckana sunka, kuvano jaje, malo bibera (veoma malo) i preko list salate.

clock-img

03.02.2013, 08:44

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

odlicna tema -sve sam iskopirala i odstampala pa cu da pravim .Nisam imala pojma da imamo ovako korisne teme na forumuuser posted image

clock-img

05.02.2013, 12:48

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Nato super user posted image mada bi to najbolje bilo za doručak user posted image za večeru je no no user posted image

clock-img

05.02.2013, 12:51

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Jole doruckujem uvek na poslu pecivo tako da user posted image Mada vise sam lenja mogla bih i to lepo da spremim pa u cinijicu i super namaz za kiflu.
Za veceras se spremam da pronadjem neki novi namaz pa javljam ako nesto zanimljivo smuckam. user posted image

clock-img

05.02.2013, 12:57

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ja sam se navukla na ovaj sa spanaćem,mnogo je dobar,probaj user posted image Ako nađeš neki novi,piši user posted image