cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sokobanja

clock-img

10.07.2015, 15:03

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma da,mojoj ćerki je baš pomoglo, bila je jednom i više hvala bogu nije imala problema nikakvih ,evo već skoro 6 godina je prošlo od kako je bila

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

10.07.2015, 18:03

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Nikiteki bravo sto ste dobili banju, jest da je bila muka ali isplatice vam se i bice bolje kad odradite sve terapije, setajte sto duze i obavezno izletiste Borici.
kad idete ja idem u Sb u cetvrtak

clock-img

10.07.2015, 18:44

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Klima je cudo.Setajte i disite svez vazduh.

clock-img

10.07.2015, 18:47

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: amdn

Nikiteki bravo sto ste dobili banju, jest da je bila muka ali isplatice vam se i bice bolje kad odradite sve terapije, setajte sto duze i obavezno izletiste Borici.
kad idete ja idem u Sb u cetvrtak

amdn gde se otprilike nalazi to izletište Borići? Nisam znala za njega,je li blizu Sokobanje?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

14.07.2015, 16:39

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Viki to je blizu Specijalne bolnice kad se penjete ka bolnici sa leve strane, sigurno ima i putokaz. to je u banji, tako da mozete da setate ujutru, cula sam da su napravili neki lep parkic za klince

clock-img

14.07.2015, 16:42

clock-img

amdn

pencil-img

1598

IZVORNA PORUKA: nata11

amdn kada ides avgusta? Ja mozda pocetkom avgusta idem na 3-4 dana sa jetrvom i klincima (ako ne odemo na more) pa mozda se organizujemo za kaficu.

Nato ja idem sad u cetvrtak za SB, klinac vec otputovao tamo, jel mozda dolazite ranije :) da se druzimo user posted image

clock-img

15.07.2015, 08:33

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

danas su mi rekli da zovem da vide jel ima slobodno sad 22 jula najverovatnije tad ako ne onda u septembru

clock-img

15.07.2015, 11:40

clock-img

amdn

pencil-img

1598

niki ako idete 22 mi smo tamo, pa da se druzimo malo, u sep. mi necemo ici.

clock-img

15.07.2015, 16:34

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

dolazimo 22 jula u sokobanju

clock-img

15.07.2015, 17:29

clock-img

amdn

pencil-img

1598

jeje saljem ti u pp tel.

clock-img

15.07.2015, 22:00

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

vazi

clock-img

18.07.2015, 08:45

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ko je trenutno u banji? Treba nam smestaj za veceras. Samo za vikend jer ja radim, a mm se vratio pa bi malo da odmorimo. Javite mi u pp

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

20.07.2015, 09:41

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Mati, nisam znala da ces i ti biti u banji...
Ja sam se lepo odmorila i rashladila...na Ozrenu je kasno uvece i dug rukav bio potreban...sada sledi kuvanjeuser posted image

clock-img

20.07.2015, 12:39

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: amdn

IZVORNA PORUKA: nata11

amdn kada ides avgusta? Ja mozda pocetkom avgusta idem na 3-4 dana sa jetrvom i klincima (ako ne odemo na more) pa mozda se organizujemo za kaficu.

Nato ja idem sad u cetvrtak za SB, klinac vec otputovao tamo, jel mozda dolazite ranije :) da se druzimo user posted image

Tek sad vidim poruku draga. Za sada ne, promena plana. Mozda provedem subotu ceo dan u Soko banju. Ti do kada si tu?

clock-img

20.07.2015, 17:19

clock-img

daca77

pencil-img

8079

IZVORNA PORUKA: vikiveki

amdn gde se otprilike nalazi to izletište Borići? Nisam znala za njega,je li blizu Sokobanje?

Ja sam provela vikend u neposrednoj blizini...zgrade koje se nalaze neposredno ispod parka i bolnice...jao...drage, dusu rashladih tamo...ono nije normalno kako je sveze u stanu rodjaka mm...i ne primetih te visoke T, ali zato sada sve sedim ispod klime.

clock-img

20.07.2015, 20:31

clock-img

amdn

pencil-img

1598

drage moje mi smo u sokobanji ali smo dobili varicele sad u petak , ne ynma gde mije glava,
osuo se skroz a najvise iam po licu i konstantno imamo temp 38,6 pa spustimo pa nem apar sati pa opet,
propade nam odmor, a yao mi ga mrvica mnogo toplo a on samo kuka kako ga svrbi
Tako da mame mi sad ne mozemo da se druzimo, ali vas pozdravljamo i ljubimo

clock-img

24.07.2015, 23:11

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

procice i boginje.i mi smo u sokobanji

clock-img

24.07.2015, 23:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mi dolazimo 3.avgusta.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.07.2015, 22:47

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mamike mi cemo biti verovatno i posle 3 avg. ako ne budem mogla da povedem Jurija dci cu ja da se vidimo na kafici user posted image

clock-img

25.07.2015, 23:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Slobodno ga povedi. Moja deca su prelezala boginje. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.07.2015, 17:50

clock-img

amdn

pencil-img

1598

vazi Sanjce, tad ce mu verovatno vec i otpasti, vidimo se, lepo je i sad ovde, ova dva dana nocu malo svezije inace je bilo bas toplo, danas kao duva vetric ali je bas vruce, da ga nema przilo bi

clock-img

27.07.2015, 17:19

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: daca77

Mati, nisam znala da ces i ti biti u banji...
Ja sam se lepo odmorila i rashladila...na Ozrenu je kasno uvece i dug rukav bio potreban...sada sledi kuvanjeuser posted image

Daco, bilo je neplanirano. Ali nasli smo smestaj na jezeru, uvece malo prosetali do Banje i vecerali pa se vratili na Bovan i sutra opet kupanjac ceo dan. Idemo jos koji put obavezno, meni je odmor tek u septembru, tako da uzimam neki petak slobodan i za vikend idemo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

24.08.2016, 16:59

clock-img

mati

pencil-img

6667

Zatajila tema. Hoce li biti neka mamika za vikend u banji?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

26.08.2016, 12:06

clock-img

dzesi86

pencil-img

1

Cao svima treba mi mala pomoc, da li je neko skorije bio u soko banji u stacionaru sa decom i da li proveravaju licnu kartu pratioca ili ne ?

clock-img

12.06.2017, 11:14

clock-img

Bunnyca

pencil-img

464

Ove godine nazalost ne idemo na more, bebac ce biti bas mali, pa smo se odlucili za Sokobanju polovinom avgusta.
Da li neko ima informacije o Aqua parku, kakav je, ima li dela sa prirodnih hladom?
Da li ima bazena gde je prirodan hlad, da mogu sa bebom?