cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dete kod nutricioniste

clock-img

13.08.2012, 11:45

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Pokusaću da se raspitam pa ću javiti. Mod, njene devojčice imaju GER i alergiju, a i slabo napreduju. Njihov problem je kompleksan. Nama na sreću nije bilo potrebno, ali znam da se na Institutu za majku i dete preporučuje Maltodekstrin kao dodatak svakom obroku.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.08.2012, 12:02

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Dr Šrek, mislim da se Andrija zove, rado u kabinetu za poremećaje ishrane. Zakazuje se i potreban je uput. Mislim da je dobar, čitala sam neke njegove tekstove o GERu.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

14.08.2012, 20:10

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Hvala puno! Nas je dr Pavkov iz kabineta uputila kod nutricioniste.I moje zabe imaju GER,netolerancije na hranu i malu tezinu za svoj uzrast.A napredovale su oko 1300 gr za 2.5 meseca.Raspitacu se i ja malo,bas sam nesto user posted image

clock-img

14.08.2012, 21:20

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Probajte kod Sreka, mislim da je dobar.

clock-img

03.07.2013, 09:19

clock-img

lutkamala

pencil-img

10

zasto da ne. to je doktor kao i svaki drugi.