cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2011

clock-img

27.12.2011, 19:18

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Da, stvarno, nigde vas nema.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.12.2011, 19:20

clock-img

simke

pencil-img

2713

Ta kad smo organizovali Dekicu usred radne sredeuser posted image
Ho,ho,houser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2011, 19:30

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ajmo prozivka,ko sutra dolazi?user posted image
ja jedino ne znam sta cu sa matejom,njemu je vreme spavanja oko 5,pre toga nema sanse da spava a ako ne spava postace placljivuser posted image
mogu li taksijem doci ispred igraonice? da znam da li kolica da nosim jer mi bas i nije lako sama sve da vucaramuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2011, 19:37

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja sam ubedila mm da i on dođe sutra, što sam smatrala nemogućom misijom.user posted image Čak zbog nas neće otići na neko druženje u firmi povodom Nove godine. Važniji mu je rr.user posted image U svetlu novih okolnosti, dolazi i Sofija. Tata će da je nosi i da pazi na Stefana, a mama će da ćaska.user posted image I Sofija spava u to vreme, ali se nadam da će odspavati u autu. Treba da jede u 18h, nešto ćemo smisliti...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

27.12.2011, 19:56

clock-img

zoća

pencil-img

1957

blago vama,mi hoćemo reprizuuser posted image user posted image

clock-img

27.12.2011, 19:56

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

uzbudjena sam kao malo dete user posted image , sto zbog deda mrraza sto zbog upoznavanja...
samo i dalje ne zna gde da salje mail sa podacima...

clock-img

27.12.2011, 19:59

clock-img

zoća

pencil-img

1957

Bubi uđeš kod sebe na mail i ukucaš ono marketingringerra........ i pošalješ ime ,prezime i pseudonim

clock-img

27.12.2011, 20:13

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hvala user posted image ... a mogla sam jednostavno da procitam obavestenje na prvoj strani user posted image

clock-img

27.12.2011, 20:13

clock-img

zoća

pencil-img

1957

user posted image user posted image

clock-img

27.12.2011, 20:25

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: isidora88

ajmo prozivka,ko sutra dolazi?user posted image
ja jedino ne znam sta cu sa matejom,njemu je vreme spavanja oko 5,pre toga nema sanse da spava a ako ne spava postace placljivuser posted image
mogu li taksijem doci ispred igraonice? da znam da li kolica da nosim jer mi bas i nije lako sama sve da vucaramuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2011, 20:54

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

taxi moze da ti stane tamo gde je bila autobuska stanica na ribljoj, na onaj parking i odatle ulazis direktno u pasaz gde je igraonica... i mi cemo taxijem

clock-img

27.12.2011, 21:04

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

sutra je deda mraz? nama su bas za sutra zakazali obe kontrole.... eto da sam znala... ali ko bi predvideo tako nestouser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

27.12.2011, 21:12

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: bubulence

taxi moze da ti stane tamo gde je bila autobuska stanica na ribljoj, na onaj parking i odatle ulazis direktno u pasaz gde je igraonica... i mi cemo taxijem

koliko ima da se pesaci do igraonice odatle? ne znam hocu li moci mateju nositi u rukama puno i da li moze kolicima da se pridje igraonici,ima li stepenica ili tako neceg?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2011, 21:19

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ne znam da li je igraonica dole u proizemlju ili na spratu... uglavnom od parkinga do pasaza imas 15m, e sad, gde se nalazi u pasazu to ne znam... u svakom slucaju pasaz nije jako velik, mislim da mozes slobodno bez kolica

clock-img

27.12.2011, 21:27

clock-img

simke

pencil-img

2713

Mayo hajde napiši molim te satnicuuser posted image Simke je bolestan,tako da ja dolazim sa kumom i njenim blizancima,pa moram da se organizujemuser posted image

clock-img

27.12.2011, 21:39

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

pisala sam vec, cekaj sekund da pronadjem post user posted image

clock-img

27.12.2011, 21:40

clock-img

simke

pencil-img

2713

Znam ne moraš tražitiuser posted image Pitam samo da li se nešto menja ili ostaje kako si pisalauser posted image

clock-img

27.12.2011, 21:40

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

izvoli simke

IZVORNA PORUKA: Maya21

ovako...
okupljanje pocinje u 17h do nekih 17:30h. Tada dolazi animatorka sa svojim programom koji traje oko 45min, znaci do 18:15h, 18:30h maksimalno. Na kraju programa ona sa decom trazi deda mraza, a to je uvod i za podelu paketica. Prosle godine je dodela trajala oko pola sata, ako gresim, ispravite me... Znaci sve bi trebalo da bude gotovo do 19h. Onih sat vremena nam ostaje da caskamo user posted image

Ovo je program za sad... Ako bude nekih izmena, javljam a svakako cu satnicu objaviti najkasnije u ponedeljak.

clock-img

27.12.2011, 21:43

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ne menja se, nego je moja greska sto nisam to stavila na prvu stranu, malkice sam u guzvi bila oko Bozica...

clock-img

27.12.2011, 21:45

clock-img

simke

pencil-img

2713

Zbunila si me sa onim da ćeš objaviti satnicu u ponedeljakuser posted image

Jel problem ako dođemo oko 18huser posted image

clock-img

27.12.2011, 21:52

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

nije, oni su svakako mali pa im ne znaci program sa animatorkom, ako nece simke dolaziti...

SATNICA JE NA PRVOJ STRANI

clock-img

27.12.2011, 21:57

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: bubulence

koliko ima da se pesaci do igraonice odatle? ne znam hocu li moci mateju nositi u rukama puno i da li moze kolicima da se pridje igraonici,ima li stepenica ili tako neceg?

mayo moze li i tvoj odgovor?da znam da li da vucem kolica ili neuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2011, 22:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja jedina dolazim sama sa detetom,svi vodite muzeveuser posted image
ko ce sa mnom da se druziuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2011, 22:04

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja dolazim bez mm, neplanski radi prekovremeno sutra.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

27.12.2011, 22:05

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

od parkinga do pasaza nemas mnogo, jer je parking tik uz pesacku zonu pa i sam pasaz, igraonica je na spratu pasaza, pa kad se popnes na sprat ima jos nekoliko stepenika... dakle ima dosta stepenica mozda ti zbog toga bude nezgodno. ali od samog parkinga do pasaza stvarno nema mnogo, 10ak metara