cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2011

clock-img

14.12.2011, 22:39

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Ne treba,
treba nam samo ime osobe koja je navedena na spisku. Sa sobom možeš da dovedeš taj broj osoba koji si prijavila :)

NOVO NOVO NOVO

Molim obratite pažnju na 1. objavu ove teme gde su sve informacije o dočeku Deda Mraza u Beogradu.

Molim korisnike da dobro pročitaju program i da nam na navedeni mail pošalju svoje podatke, kako bi mogli da uđu u igraonicu :)

Objavila sam i raspored šminkanja. Držite se termina, inače moramo da nastavimo bez vas :(

Jeca

NOVO NOVO NOVO

< Poruku je uredio guppy RR -- 14.12.2011 22:41:16 >

clock-img

14.12.2011, 23:06

clock-img

Anoniman

ovaj kraj sa punim imenom važi i za NS?

clock-img

14.12.2011, 23:08

clock-img

Anoniman

Mislim moze neke beneficije po pitanju kolica, moj bebi ima samo tri i po meseca, a nemam ni kengur, ni sling ping itd.;) :(

clock-img

14.12.2011, 23:10

clock-img

zoća

pencil-img

1957

nadam se da ste dobili mail pošto mi je sve u haosuuser posted image

clock-img

14.12.2011, 23:12

clock-img

zoća

pencil-img

1957

ma imaće nas tako da će se nosatiuser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Zenetina

Mislim moze neke beneficije po pitanju kolica, moj bebi ima samo tri i po meseca, a nemam ni kengur, ni sling ping itd.;) :(

clock-img

14.12.2011, 23:14

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja tek sad videh ovo za sminkanje,dva dana nisam mogla da sednem za komp,a oduvek sam zelela da me nasminka neko profi,ali dobro,sta da radim kad sam zakasnila. user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

14.12.2011, 23:16

clock-img

zoća

pencil-img

1957

Nensi plačemo zajwednouser posted image user posted image

clock-img

14.12.2011, 23:17

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Poslala sam podatke na mail,sa nama dolaze moj brat i snaja sa cerkom,ali ne znam da li cemo stici u isto vreme jer dolazimo sa dva razlicita kraja grada,jel oni na ulazu isto kazu moj nick?

clock-img

14.12.2011, 23:18

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: zoća

Nensi plačemo zajwednouser posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

14.12.2011, 23:20

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Jupiii! Ala cemo da se zanimamo user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2011, 23:21

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Ti hoćeš kad se šminkaš! A ja da stavim ladnu trajnu pa da vas iznenadim?user posted image

clock-img

14.12.2011, 23:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Nensi, ni ja nisam videla ovo za sminkanje. gde je inace to bilo objavljeno?
Sad sam videlauser posted image Vika dok se ti i ja druzimo ovde se deli ulepsavanjeuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.12.2011 23:27:24 >

clock-img

14.12.2011, 23:25

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

jel ima nesto novo za NS da mi je promaklouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

14.12.2011, 23:27

clock-img

Anoniman

Dok nisam odgledala Guppykin intervju, uopšte nisam shvatala da mi pričamo od 50ak odraslih i još toliko dece. Nekako, nije mi se činio toliki spisak. user posted image Mislim da će Marko ove godine ostati kod kuće. On ipak nije vakcinisan, + ne trebaju nam boginje sada apsolutno ni u kom obliku. Mnogo sam tužna što moram ovako da razmišljam, baš sam želela da slikam kako urla pored deda mraza, ali neka, urlaće i dogodine. user posted image

clock-img

14.12.2011, 23:27

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Nensi, ni ja nisam videla ovo za sminkanje. gde je inace to bilo objavljeno?

Ne znam gde je prvi put bilo objavljeno,dva dana nisam ulazila na rr.

clock-img

14.12.2011, 23:28

clock-img

Anoniman

Šalje se mail sa punim imenom na adresu na prethodnoj str, ulaz uz LK. Nisam shvatila dal to važi iza NS, ali sam ja poslala. 

clock-img

14.12.2011, 23:29

clock-img

madre

pencil-img

6600

kakav intervjuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

14.12.2011, 23:31

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Onda Sanjice i ti raspali trajnu pa da ih baaaaš iznenadimouser posted image

clock-img

14.12.2011, 23:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: madre

kakav intervjuuser posted image

Onaj na Home Page. user posted image

clock-img

14.12.2011, 23:53

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

NOVO NOVO NOVO

Molim obratite pažnju na 1. objavu ove teme gde su sve informacije o dočeku Deda Mraza u Beogradu.

Molim korisnike da dobro pročitaju program i da nam na navedeni mail pošalju svoje podatke, kako bi mogli da uđu u igraonicu :) - I gosti za NS mogu sada da šalju podatke, da ne bi posle ponavljali istu stvar :) Dovoljno je da ime i prezime pošaljete samo za osobu koja je prijavljena, a ona će imati pravo da uvede broj ljudi koji je na spisku na 1. strani.

Objavila sam i raspored šminkanja. Držite se termina, inače moramo da nastavimo bez vas :(

Jeca

NOVO NOVO NOVO

clock-img

15.12.2011, 00:04

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ijaoj,nisam se nadala ni da cu dobiti sminkanje,slucajno sam bila na pravom mestu u pravo vremeuser posted image
jos sam i prva..to je zato da me ostale devojke ne vide bez sminke,da ih ne uplasim sa podocnjacimauser posted image
user posted image user posted image user posted image za RR!!

clock-img

15.12.2011, 08:00

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Evo i ja poslala podatke na mail.

Von ja sam poslije tebe u redu za sminkanje. Mozda i uspijem da se sakrijem da me ne vide djeca bez sminke. Bojim se imala bi djeca nocne more poslije togauser posted image

I naravno bravo za RR

clock-img

15.12.2011, 08:29

clock-img

Anoniman

Heh meni bi bilo cudno da me vide sa sminkom ;) Ali za deku cu user posted image malo da se glancnem

clock-img

15.12.2011, 08:33

clock-img

Malecka074

pencil-img

875

Vazi li ova novina i za za N.S. ili ne?

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

clock-img

15.12.2011, 08:41

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: guppy RR

NOVO NOVO NOVO

Molim korisnike da dobro pročitaju program i da nam na navedeni mail pošalju svoje podatke, kako bi mogli da uđu u igraonicu :) - I gosti za NS mogu sada da šalju podatke, da ne bi posle ponavljali istu stvar :) Dovoljno je da ime i prezime pošaljete samo za osobu koja je prijavljena, a ona će imati pravo da uvede broj ljudi koji je na spisku na 1. strani.

Jeca

NOVO NOVO NOVO

Vazi