cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Maskenbal

clock-img

18.11.2013, 09:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Tacka je izvukla iz jednog smokija gusarsku maramu, mindjuzu i "ono" sto ide preko oka, jedva cekam prvu priliku da je maskiram u gusara user posted image
Obicno devojcice hoce da budu vile , princezice... a moja gusar user posted image I bas voli!

clock-img

18.11.2013, 09:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moja devojčica je prošle godine bila doktorka ,a ove je htela da bude dobra vila,a srednji sin je prošle godine bio Pirat sa Kariba,pokušaću da nađem sliku i postavim je

clock-img

18.11.2013, 09:18

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Stefan je prošle godine u vrtiću hteo da bude Kapetan Kuka. Nismo stigli da mu napravimo šešir, ali i ovako s maramom je bilo ok. Ove godine hoće da bude krokodil Kapetana Kuke.user posted image
user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

18.11.2013, 09:21

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ove godine hoće da bude krokodil Kapetana Kuke.user posted image

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

18.11.2013, 09:45

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Mi cemo kanda opet neke Star Wars kostime user posted image

clock-img

18.11.2013, 10:42

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Evo moga Pirata sa Kariba

user posted image

user posted image

clock-img

18.11.2013, 10:47

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Vikiveki, super je! Čak i liči u faci.user posted image Stefan nije dao da mu iscrtamo brkove, pa sam poslala vaspitačicama u vrtić, one su mu tamo nacrtale i bilo je super.user posted image
Stefan sad treba da ima jesenji šešir na priredbi za nedelju dana i nisam sigurna kako da ga napravimo.user posted image Ima li neko ideja ili iskustva?

clock-img

18.11.2013, 11:00

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Pravila je moja zaova takav sesir za curicu. Uzela je neki njen stari djeciji sesir i oblozila ga razlicitim liscem. Cak je sa strane stavila zireve, pa je ispalo kao oni ukrasi pravi koji se stavljaju na sesire. Ti mozda mozes da uzmez onaj tanji karton. Pa napravis onako onaj kupasti sesir, kao Kinezi/ Vijetnamci sto imaju kad sade rizu :)

clock-img

18.11.2013, 11:22

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Tako sam nešto i mislila, Nela. Hvala. Htela sam možda nekako da dodam kukurzovinu i/ili zrna kukuruza... Nešto ćemo valjda smisliti. Uzdam se i u mm.user posted image

clock-img

18.11.2013, 11:31

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Didy možeš možda da upotrebiš i krep papir....da krep papirom obložiš neki stari šešir pa da preko toga nalepiš lišće i ostale jesenje dodatke

clock-img

18.11.2013, 11:42

clock-img

nela79

pencil-img

1365

IZVORNA PORUKA: Didy

Tako sam nešto i mislila, Nela. Hvala. Htela sam možda nekako da dodam kukurzovinu i/ili zrna kukuruza... Nešto ćemo valjda smisliti. Uzdam se i u mm.user posted image

Pa da. List kukuruza je jos i duzi, pa moze da bude kao traka, a na nju nalijepis krug kukuruza(ono zrna na klipu). To ce biti super!

clock-img

18.11.2013, 11:47

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Didy možeš možda da upotrebiš i krep papir....da krep papirom obložiš neki stari šešir pa da preko toga nalepiš lišće i ostale jesenje dodatke

Nešto sam imala na umu da pomešam brašno, vodu (to bude kao lepilo kad se stvrdne) i da u to umačem lišće i oblažem šešir.user posted image

Nela, kukuruz u klipu sečem na kolutove je odlična ideja, nisam se toga setila. Thanks!user posted image

clock-img

25.11.2013, 10:58

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Evo ga, gotov jesenji šešir za jesenju priredbu! user posted image Možda se ne vidi baš najbolje na ovoj slici, moraću ga slikati kad ga stavi na glavu, odlično izgleda, kao da je celu šumu poneo na šeširu.user posted image

user posted image

clock-img

25.11.2013, 11:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Didy , majstore user posted image
sesir je odlican , fotkaj i modela da se divimo
svaka cast a osnova je neki filcani sesir ? ne vidim dobro na ovoj fotki ili si pravila od kartona ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.11.2013, 11:03

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

user posted image

Tasha

clock-img

25.11.2013, 11:04

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Filcani je osnova, ali je u nekoj drap-zelenkastoj boji, pa se stopio s temom.user posted image

clock-img

25.11.2013, 11:08

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Evo i iz drugog ugla, ima duplu pletenice od kukuruzovine, to je mm pleo.user posted image

user posted image

clock-img

25.11.2013, 11:12

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Didy divan vam je ispao šešir

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

25.11.2013, 11:14

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Hvala. I nama se baš sviđa, a i model je zadovoljan. Hteo je jutros po svaku cenu da ga nosi u vrtić, a ja sam htela da dodam još neke detalje, pa zamalo da nastane rat.user posted image

clock-img

08.12.2013, 22:23

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Evo ga model s jesenjim šeširom na priredbi u vrtiću.user posted image
user posted image

clock-img

09.12.2013, 09:29

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

U vrtiću se u okviru novogodišnjeg programa, svake godine organizuje revija frizura.
Sa Lukom je bilo lako, uzimali bi sprejeve za kosu, i gotovo.

user posted image

E sa Markom je malo komplikovanije, on je alergičar i bojim se da mu stavim gel ili spray u kosu. Mislila sam da kupim kod kineza rajf i polepim neke šarene trakice na njega (ono za jelku).
A sada mi je mama dala ideju, kaže vodi ga kod berbera, neka mu sa strane ošiša munju do glave, moš misliti, narašće. I to mi se čini mnogo više dečački, nego trakice na rajfu. Šta li će moj muž reći na to???

Ima li još ideja?

Tasha

clock-img

10.12.2013, 08:23

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Bili kod frizera, Marku tanka kosa, mašiniva neadekvatna, elem ošišasmo se normalno.
Onda sam od vunice napravila sinu periku. user posted image

user posted image

Tasha

clock-img

10.12.2013, 08:30

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

10.12.2013, 08:44

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Peace Marko baš ima orginalnu periku,super si se dosetila za vunicuuser posted image
Didy, Stefan ti je baš sladak sa jesenjim šeširom,one pletenice od kukuruzovine su super ideja

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

10.12.2013, 09:36

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Hihihi, super je Markova frizurica!user posted image