cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Maskenbal

clock-img

28.12.2015, 13:39

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Posto smo ja i Andrea veliki obozavaoci HP i naravno imamo stapice,Andrea ima Voldemorov,predlagala sam joj da sasijemo crni plast i kupimo sesir kao tvoj,ali ona nece da se razlikuje od drugarica,sve idu kao neke princeze.Kada dodje kuci pokazacu joj vase maske i kako to super izgleda pa se mozda i predomisli user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

28.12.2015, 14:14

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Figaro, i L je na zimovanje nosila gotov kostim princeze, ali sad nije htela, kaže sve će biti iste a ja hoću nešto drugo.

Tako da... taaaadam, naopaka porodica user posted image Htela sam i D da vodim kao malog slepog miša, ali odustah.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

28.12.2015, 14:26

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja sam Duci sasila majicu tj kostim brace Kret. Bila je Martin (onaj plavi ne zeleni) i rukavice sam joj napravila i mocne diskove za mocno odelo i bila je hit u vrticu. Nazalost je nisam slikala ali se nadam da cu je slikati sad na rodj kod drugarice jer je isto kao maskenbal user posted image

clock-img

28.12.2015, 14:35

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Jaoj bre zene kako nagovorite decu da budu ista sem princeze. Moja L je uzasna za oblacenje. Prava je devojcica po tom pitanju i bas preteruje. Ne svidja mi se to uopste, Ali ona se 24/7 gleda u ogledalo, trazi sjaj, da joj nalakiram nokte, iz suknji i haljina se ne bi vadila, voli da menja mindjuse da ima frizuru ... za maskembal ja joj predlagala nema sta nisam, ma kakvi - ili vila ili maca. Uopste nzm odakle to njoj, ja se em retko sminkam, em grizem nokte, haljine nemam, nakit ne nosim ...
Ali divne su vam maske, divne. Lesice originalno i predobro.
Nama je sutra maskembal, nista nismo spremili pa sam htela da iznajmimo u maslacku, ali evo temp 39,2 nista od toga ...

clock-img

28.12.2015, 14:40

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Lesice, ipak je vapirka. Bolje to nego zombi, reče ti jauser posted image

Ana sanja o nindža kornjačama, ona bi bila ufff neki od njihuser posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

09.01.2016, 09:08

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Sinoc sam napravila Andrei suknjicu za vile
user posted image
Dole ce bele hulahoke a gore neku majicu ali ne znam kakvu da joj uzmemo...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

09.01.2016, 11:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Jao, super je. Mozda belu majicu, ako ce bele hulahopke.

clock-img

16.12.2016, 09:32

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

U sredu nam je maskenbal, ali tema je reciklaza.
Zamislila sam jednu da upakujem u novine drugu u kesu user posted image
Mislim neke haljine od toga. Boli me glava od tih maskenbala ikreno !

clock-img

24.10.2017, 12:26

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

U petak nam je maskembal. Nemam uopste ideju. Pretpostavljam da ce svi decaci biti spajdermeni.
Imate li neki predlog?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

24.10.2017, 13:00

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Klovn, kralj, mađioničar user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.10.2017, 13:27

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Zombi user posted image
Kupiš nekoliko zavoja, malo zamotaš ruke i noge, kreonom išaraš lice i eto maskeuser posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

24.10.2017, 14:06

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Dok sam radila u skoli svake godine pred novogodisnje praznike smo organizovali maskenbal i uvek sam bila u ziriju... sa starijim koleginicama, koje su uvek vise volele da daju nagradu kostimima koji se sami naprave a ne onim kupovnim, da se ipak neguje kreativnost i zajednicki rad deteta i roditelja...
Evo probacu da se setim nekih ideja koje smo nagradili:
-strasilo: obuce se u staro i pocepano i malonse nasminka onako vise kao izmaze i stavi ruke ispruzene i tako proseta 😊
- grozdje: dete se skroz obmota.ljubicastim balonima i samo na glavu stavi kao dva velika zelena lista, koja opet napravi.od papira...
- ves masina: kao velika kutija u koju dete udje, viri mu glava iz kutije i noge dole da.moze da.hoda- prakticno je kutoja oko stomaka i nacrta se sve kao za ves masinu, i pobacan ves kao po detetu 😊
-pauk- obhce se u crno, i u crne hulahopke stavis svasta i nasijes na kukove ili ispod ruku da kao ima vise nogu...
-indijanac isto moze super da izgleda...

Ako se setim jos necega.pisacu 😊

clock-img

24.10.2017, 14:41

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mozda, kad bi se ja maskirala.

IZVORNA PORUKA: Sarav

Zombi user posted image
Kupiš nekoliko zavoja, malo zamotaš ruke i noge, kreonom išaraš lice i eto maskeuser posted image

Hvala na predlozima. Razmisljam, razmisljam...

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

24.10.2017, 15:54

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja bih trebala za vikend da pravim kostim vestice user posted image
Sanjalice, mozda neki mornar, gusar, kralj...

clock-img

24.10.2017, 16:11

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pa da ili sa tim zavojem mozes i mumiju da napravis 😊
Isto i kostimi bake i deke mogu da budu bas simpaticni 😊😊

clock-img

24.10.2017, 16:16

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Na mumiju sam i mislila, samo ne znam odakle mi ispade taj zombiuser posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

24.10.2017, 16:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja svake god nesto pravim. Pre par dana sam im kupila kostim vestice...valjda sam mirna sad.

clock-img

24.10.2017, 16:17

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: Sarav

Na mumiju sam i mislila, samo ne znam odakle mi ispade taj zombiuser posted image

Hahahahajaa 😂😂😂 ali moze stvarno i zombi 😂😂

clock-img

24.10.2017, 17:50

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mislilada ce veliki biti vitez. A mali jos ne znam.

clock-img

24.10.2017, 18:17

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

A "macak u cizmama" ? Bas bi bila fora! Mali obuje cizme od starijeg , stavis sesir i nasminkas. Nego, kojim bojama crtati po licu?

clock-img

24.10.2017, 19:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Neki lik iz crtanog filma isto... npr Srek moze vrlo jesnostavno da se maskira 😊

clock-img

25.10.2017, 08:04

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

ME, svidja mi se! Dobra ideja.

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

A "macak u cizmama" ? Bas bi bila fora! Mali obuje cizme od starijeg , stavis sesir i nasminkas. Nego, kojim bojama crtati po licu?

clock-img

25.10.2017, 08:18

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

user posted image
user posted image
Anck, gde si.kupila kostim vestice i koliko je?

clock-img

25.10.2017, 20:14

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Kod kineza ima da se kupe boje za crtanje po licu.

clock-img

25.10.2017, 20:17

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Da, pretpostavila sam, ali meni to kod Kineza nesto bezveze, tj razmisljam da li je stetnouser posted image