I neces spavati, zao mi je, mozda ces jesti, meni nikad nije bio problem da jedem, zato sam na +5 i posle godinu i po Pozdrav za nove duple trudnicice, bas mi je drago da vas ima Ja sam htela da radim, ali su me svi napali da nisam normalna, jer je stan na 3, posao na 4. spratu, nigde lifta, a bila VTO, tako da sam odustala i od pocetka bila na bolovanju. Iskreno, ne da sam se nauzivala i naspavala tih skoro 8 meseci, koliko je stomak dozvoljavao da se spava, da jos uvek ih se sa ceznjom secam... (8 Kod nas prvih par nedelja nije bilo strasno, dosta su spavali, taman dok smo se privikli na nove clanove, a onda su poceli da zezaju. Do 3-4 meseca bilo izginuce, pa pocne polako da popusta.. Oko 6 meseca postaje primetno lakse, a tek kad pocnu da sede i puze, ihiiiii... banja. Ako muz ne pobegne do tog perioda, na konju ste Uglavnom, mi smo do godine negde mucili muku sa spavanjem, budili su se 300 puta, legnes mrtav, ustanes jos umorniji, mada smo to sami napravili. Ustajali svaki cas do njih nocu, kad god neko zakmeci, nismo ih naucili da se sami uspavaju, pa je postajalo sve gore. A sad, kad relativno normalno spavaju, po 2-3 puta se bude, i idu u vrtic ja moram da radim kao konj i pre podne i nocu, tako da i dalje sanjam ono spavanje... (8 Ne treba da shvatite ovo kao plasenje, to je jednostavno realnost, neko se snadje bolje od nas, neko kao mi, da nije lako-nije, ali da je prelepo - NEOPISIVO JE. Tako da, uzivajte i ne brinite sta vas ceka, sve to malene rukice kompenzuju (: