Poslednji tekstovi

10 najstresnijih odluka koje čovek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
Vesti

Šta vreme kada kitite jelku govori o vama?
Bez obzira da li počinjete sa prazničnim ukrašavanjem u novembru, početkom decembra, čim se leto ...
Novogodišnji i Božićni praznici

. Inace ne daj Boze da vam zatreba pomoc garant da vam nas covek (barem ovde ) nece pomoci. Zato ja sad lepo trazim drugi stan tacnije gledala sam neku kucicu na internetu pa cu da se selim, mora tako bar jos jedno godinu dok ne skupimo novac da kupimo nasu kucu.
, pa da vide oni malo kako je to kad ti neko ne da spavat
. Ja se tu zafrkavam kažem ljudi štekaju nešto(naš kraj ima mnogo dilera raznih narkotika) i legnemo da spavamo. Međutim mm ti oko 3 ujutru skoči kao oparen"neko nam obija podrum, čuje se nešto, neko lupanje i glasovi" i obuče se čovek da vata lopove. Ja rekoh " aman šta me štrecaš u tri ujutru ajd kad si zapeo idi vidi ali uključi se na spikerfon da ja čujem da si ok", otkud znam na šta može da naleti
i 10-oclana porodica kojima su stalno otvorena ulazna vrata,pa sve sto se sprema ili radi u stanu oseca i cuje cela zgrada.O vrsti muzike koju slusaju i da ne govorim sve neke zurle i zavijanja.