Vuko,ne znam sta bi mogla da ti kazem,ali se nadam da ces se vremenom osloboditi tog osecaja da si mogla nesto,jer ja verujem da kada neko to stvarno resi,nista ga ne moze spreciti...
Na dan moje svadbe,mom tati su trebali da daju 40 dana... Vece pre nego sto je to uradio,zvao me je da mi kaze svoje planove i sve u detalje mi objasnio... Niko nije verovao da ce to stvarno uraditi,mislili su da privlaci paznju samo. Inace,razlog zbog kog me je zvao,nije bio taj da mi kaze da me voli niti bilo sta slicno,nego da mi kaze da zovem njegovu tadasnju zenu (od koje se u to vreme razvodio),i da je ubedim da ga ne ostavi,inace ce u suprotnom to uraditi. I eto,ja sam je zvala,ali naravno,nista nije vredelo. A njemu nije znacilo ni to sto sam ga ja preklinjala,i to sto je znao kakav dan ocekujem...
Posle svega,ostaje gorak ukus... Bilo mi je jako tesko. Moji stricevi,a njegova braca mi nisu dali da odlozim svadbu. Naizgled,bila sam najveselija mlada. Mnogima nije bilo ni na kraj pameti sta sam mesec dana pre toga prozivela.
Da li mi je zao? Da. Da li mislim da je sebican? Da.
On je svoje (po meni smesne probleme,pa pobogu nije bio tinejdzer!)resio. Mi smo ostali posle njega da razmisljamo o svemu. Ne smatram sebe ni malo krivom,znam da nisam mogla da uticem na to. Zao mi je sto sam uvukla svog brata u to,jer sam ga to vece zvala i molila ga da zove tatu. Nije hteo,verovao je da blefira. Mislim da sebi nikad nece oprostiti sto ga nije zvao,a ja sada posle svega,mislim da ni on ne bi mogao da utice.
Na grob mu jako retko odlazim. Ljuta sam. Tome ima vec cetiri godine,mozda me vremenom prodje taj osecaj,ali za sada jos uvek ne mogu da mu oprostim sto je to uradio.