cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Privatan biznis i nacin ustede

clock-img

15.10.2016, 21:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mali misu ma nije frka ..razvicemo biznis user posted image

meni ne treba niko, ni mm cak...sve bih sama jer pored troje dece ne znam kako cu funkcionisati sa sadasnjim poslom. Ali ozbiljno razmisljamo sta da pokrenemo.

clock-img

16.10.2016, 11:06

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

I ja sam razmišljala sta bi moglo da se otvori... Mogu salon, ali toga ima koliko neces,u svakoj ulici po dva.
Nemam predstavu sta bi moglo, a da nije ni preveliko ulaganje.

Kakav salon...frizerski?
Ima ih milion to je tacno ali malo dobrih, i kad nagruvas svoje musterije ima da kaplje samo tako! Dva puta sam bila u frci da me neko osisa i isfenira , svaki put jeeedva nasla slobodno, a pun grad salona...da ne poverujes.
Meni je zao sto se nisam time bavila , jer imam smisla, da sam otvorila salon umesto studirala do besvesti imala bih vec razvijen biznis. Ovako imam samo jedan papir koji mi stoji na polici i Nicemu ne sluzi!!!muser posted image

Anck ja cesto kazem da sam po jednu ovcu kupovala umesto uplacivala ispite sada bih bila bogata.

Masnice ako je to neki brend koji je pristupacan a nema u okolini to je super ideja. Kod nas u Le ima skoro svih butika tako da mrka kapa sto se toga tice.

clock-img

16.10.2016, 11:12

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Tuuzno ali istinito user posted image
I surea treba decu da skolujem..sta pametno da ih savetujem user posted image

clock-img

16.10.2016, 12:06

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Nato nema kod nas, a logo im je svaki grad jedna radnja, tako da bih u nasem slucaju bila jedina. Moram to razraditi.
Mi imamo privatne apartmane. Super rade. Ali time se sveki bavi, nemam ja zivce za goste, a ceka me to jednog dana.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

16.10.2016, 12:49

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ja bas nemam nista sto bij mogla samanda radim a da imam talentan, ne znam nista da pravim, tako da to otpada, moje sfere interesovanja su deca, medicina i pravo, ali u ovakvoj drzavi od prava sam odustala, tako da ja nemam nista pametno da predlozim. Vidim da mahom svi otvaraju igraonice, kafice i salone, ali retko ko uspe, treba imati dobru klijenteku da bi tako nesto uspeo ili finansijsku zaledjinu da moze da se ozdrzi nekih godinu dana dok se ne razvije biznis i privuku musterije.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.11.2016, 20:36

clock-img

farisparadox

pencil-img

6

Pozdrav,

zanimljiva je diskusiija i dosta sličnih sam doživo. Prijatelj se odlučio pokrenuti biznis, i dobro su stvari ispale.

U pitanju je digitalna marketing agencija i pokrenuli su čak besplatnu edukaciju za šire skupine.

Više info možete vidjeti

Zabranjeno reklamiranje,obratite se marketingu RR!

Pozz

< Poruku je uredio branki RR -- 2.11.2016 20:38:45 >

clock-img

02.11.2016, 21:05

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Ja sam sa sestrom Razmišljala da otvorimo butik decije garderobe, ali ne znam da li cemo uspeti i treba mnogo

clock-img

19.05.2017, 10:35

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Vonavoj ili bilo ko drugi user posted image ..
Stipendiranje studenta od strane doo. Jasan mi je maksimalan iznos (11.176), nema oporezivanja a da li sem ugovora treba jos neki dodatak i da li ima veze ako je stipendista u srodstvu sa vlasnikom firme?

clock-img

19.08.2017, 11:20

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja sam do 2012 imala svoj mali biznis.Ketering i prodaja gotovih jela.Bilo je tu i ishrane privatnih vrtića,zanarskih radionica itd.Mnogo posla i rada.Kada platiš
plate i državi dažbine uhvatiš se za uši i igraš.Zaradiš pristojnu platu ili dve a radiš noć i dan.Nema u Srbiji ništa od malog biznisa.Ozbiljan biznis zahteva
ozbiljna ulaganja.Može da se napravi nešto sa nekim zastupništvom ali treba love za to.Imam milion ideja a nedovoljno sredstava.Kredite nemam niti ću ih uzimati

< Poruku je uredio krin 40 -- 19.8.2017 11:21:51 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

19.08.2017, 13:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Suprug i ja smo imali radnjicu sa tekstilom ali isto tako, dok namiriš državu ti možeš da se češeš. Zatvorili i ugasili firmu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.08.2017, 12:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

da imam dovoljno da mogu uzeti hipoteku kupila bih jedan blok sa deset_ak stanova i izdavala ih.Posle bi to bila dva pa tri bloka user posted image
Rado bih otvorila i prodavnicu sa nasim proizvodima.Njih ovde stvarno nema mnogo.U svakom vecem gradu po jedna.

< Poruku je uredio emicaa RR -- 20.8.2017 12:34:24 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

20.08.2017, 12:50

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Emice, jel ovo pises zato što ti se jede burek? user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.08.2017, 12:54

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i jafa i medeno srce user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

20.08.2017, 13:30

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Pa ajde da pravimo biznis.Crno tržište.Slaćemo busom.Onda nema visoke poštarineuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

22.08.2017, 13:40

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Imam ideju za sezonski biznis i nije veliko ulaganje ali mm je jako skeptičan. Dala sam sebi zadatak da ga ubedim do sledećeg proleća. user posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

23.08.2017, 10:19

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: krin 40
.Imam milion ideja a nedovoljno sredstava.Kredite nemam niti ću ih uzimati

user posted image mm uvek kaze: kako dobijas sve neke ideje od 200.000 evra, kako se ne setis neceg jednostavnijeg. Ozbiljno ja sve imam neke velike -ozbiljne ideje. Prvo su bila predstavnistva 2 ino firme koje su onako povoljnije za nas dzep, pa onda pumpa na jednom delu auto-puta gde ih nema, pa otkup stare drzavne zgrade u centru i pravljene spa centra, pa onda automatske auto perioce. Nista sitno mi ne pada na pametuser posted image

Trenutno nabavljam neku novu masinu za proizvodnju (i tu rizikujem) videcemo da li ce se isplatiti.

clock-img

23.08.2017, 10:57

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Nato padne meni i nešto sitno ali prosto od toga"hleba nema".To sa hranom što sam radila u Bgd-u može lepo da se radi ali da imam svoj lokal na ok mestu,što mu opet dodje veliko ulaganjeuser posted image

clock-img

25.08.2017, 08:16

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

Nato, mislim da uspešni ljudi razmišljaju kao ti. Mora se rizikovati. A baš uspešni ljudi imaju velike ideje.

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: krin 40
.Imam milion ideja a nedovoljno sredstava.Kredite nemam niti ću ih uzimati

user posted image mm uvek kaze: kako dobijas sve neke ideje od 200.000 evra, kako se ne set_is neceg jednostavnijeg. Ozbiljno ja sve imam neke velike -ozbiljne ideje. Prvo su bila predstavnistva 2 ino firme koje su onako povoljnije za nas dzep, pa onda pumpa na jednom delu auto-puta gde ih nema, pa otkup stare drzavne zgrade u centru i pravljene spa centra, pa onda automatske auto perioce. Nista sitno mi ne pada na pametuser posted image

Trenutno nabavljam neku novu masinu za proizvodnju (i tu rizikujem) videcemo da li ce se isplatiti.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.8.2017 9:18:27 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

25.08.2017, 09:06

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Nato mogle bi da otvorimo drajv-in bioskop.To mi sinoć pade na pamet i odmah sam se tebe setilauser posted image

clock-img

26.08.2017, 10:20

clock-img

nata11

pencil-img

9223

To je isto super idejauser posted image Ali isto iziskuje paricu da bi se pronasla dobra lokacija.

clock-img

26.08.2017, 11:34

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Znam,zato sam se tebe i setilauser posted image Ali vrh je ideja.I to napraviti izmedju Bgd a i NS.Ovamo nema.Mislim da ima jedan u Nišu

clock-img

21.07.2019, 09:52

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Nema... i ne idu ljudi toliko u bioskop, cena karte je ipak jaca