cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: pms

clock-img

23.08.2017, 09:29

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

brufen. Brufen ne utice na krvarenje. Brufen se daje i maloj deci / bebamai ovde je standardna terapija posle carskog u porodilistu. Znaci smatra se i kompatibilan sa dojenjem. Tako da nista joj nece smetati. Puno je pozdravi. Moje tinejdzersko doba je puno takvih uspomenauser posted image .

clock-img

23.08.2017, 09:37

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Hvala Maslačak.Baš mi je žao.Još je moja beba.Samo da izguglam ili ti znas jel sme ona brufen tablete?od 400mg? Sada je ok ali da znam za sledeći put.Davala sam joj i sumeći magnezijum

< Poruku je uredio krin 40 -- 23.8.2017 9:39:30 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

23.08.2017, 09:49

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Sme 400 mg. Jeste to je je bas smor, moja mama je plakala kad sam ja dobila pre 11 og rodjendana. Bilo joj zao sto sam mala....A bolelo me ko djavo prvi dan. To je jedna od retkih stvari u zivotu koja se poboljsala sa godinama. Od neke 25 sam ok. Uzmem brufen ili naproxen i uzivam.user posted image

clock-img

23.08.2017, 09:50

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Joj kakav problem meni postaje ovaj pms user posted image Kao da se aktivirao posle 30-te godine, pre toga nista. Promene raspolozenja, zelja za slatkisima (koje uopste nisam volela). .. Persen moram popiti nekim danima.

clock-img

23.08.2017, 09:57

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Smor,nego šta.Gledaš dete kako se muči.Ja sam imala povremeno bolne do prvog porodjaja.Posle toga ne.Uhvati me nervoza i to je sve.I traju mi ciklusi 4 dana

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

02.10.2017, 17:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kako se vi kontrolisete u pms-u da ne pojede sve slatko sto ugledate.Meni glavobolje koje ponekad imam uopste nisu problem kao slatkisi.Jedem ih dok mi ne bude lose

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

02.10.2017, 19:02

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja sam jela kao mecava sada zadnji putpred ciklus, alibukvalno kako i stavidim, tako mi se cinilo da mogu jos i da mi treba jos. To jeu globalu jediniperiod kada mi se mnogo jede slatko, ovako apsolutno mogu bez.
Od porodjaja sam jos gora nego pre porodjaja, ali se nekako iskontrolisem, izadjem sa detetom, prosetamo muz me isto razume, malo drugacije, povlaci se i ne zeli da se svadja.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

03.10.2017, 07:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja ndmam problema sa nervozom.Ali ovo me ubi,ne brojim kkliko dnevno pojedem slatkog 🙄

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.10.2017, 07:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Krin, ja imam bolove od kada sam dobila prvu mens. Isto sa 11 godina. I tada sam pila Brufene, po preporuci ginekologa. Nažalost, bolovi su ostali i posle trudnoća, jedino mi pomažu anti bebi pilule.
A za slatkiše, Emice, meni nije toliko strasno kao tebi user posted image U tom periodu mi se jedu neki kremasti kolaci, slatkisi... Ali nista strasno. Vise me zezajy glavobolje i umor.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.10.2017, 07:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Glavobolje imam u pms. Slatkisi mi se jedu nenormalno, ali uvek u tom peridou nemam nista kod kuce. user posted image Izdrzavam nekako.
Ivana, meni se uvek jede nesto kremasto.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.10.2017, 13:40

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Joj slatkisi mi se tada jedu da prosto ne mogu da ih ne jedem... i to sve neki jaki ukusi, cokolada sa punjenjem od cokolade i jos nekim prelivom odgore 😁
Jos plus boli stomak onako kida...

clock-img

07.11.2017, 21:15

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Hoce lineko da mi kaze da li Persen ima ikakvog uticaja na ovo user posted image user posted image raspolozenje u prokletom pms-u? Da li je moguce da mesec za mesecom prevazilazim samu sebe, dakle sada sam prevazisla sve pms-ove do sada, zracim koliko sam nervozna, kao nuklearna elektrana. Gospode Boze viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

12.07.2018, 22:06

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod mene nedelju dana pre ciklusa...nervoza, glavobolja ponwkad i stom malo cima zelja za slatkisima. Osecam da je pocelo user posted image

clock-img

12.07.2018, 22:12

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Anck, kod mene krenulo u nedelju.. Evo jos nisam dobilauser posted image

clock-img

12.07.2018, 22:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Aj da ne zaboravim.i pbavezan fajt sa mm

clock-img

14.07.2018, 08:55

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Pa kako bez toga bi svet prestao da postoji, ako ja ne nadjem razloga da popizuser posted image za nesto na sta inace ne obracam paznju, a tada to je glavni problem, dete, mm, ma sve sve sve!!!!

clock-img

15.07.2018, 04:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mrzimmm Pms budim se po 10 putanocu i losije spavam user posted image

clock-img

03.08.2018, 16:10

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Danas mi krecu suze i na najbanalniju glupost sto procitam. Krece pmsuser posted image

clock-img

04.08.2018, 09:30

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sve su mi izrazeniji znaci oms, narocito sad posle drugog porodjaja...

,,Carpe diem"

clock-img

04.08.2018, 17:51

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Pamticu ovo leto jos dugo dugoooo
Boze me sacuvaj i vrucine i nespavanja i nervoze i svega! Nikada mi gora godina nije bila.

clock-img

04.08.2018, 23:02

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Bas, i nizak pritisak i bolovi u glavi i svasta nesto. Promene raspolozenja bolje da ne spomi jem

,,Carpe diem"

clock-img

29.11.2018, 19:26

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sto sam danima napeta kao naduveni balon, ako nekog ne bi zubima preklala, od nervoze, od ovog tupkanja I dosadjivanja, sve jedno isto u krug, a da ne spominjem neke situacije koje me izvode iz takta svaki dan.
No proci ce I to, proslog meseca sam bila mirna kao bubica, zato sam sada kao besna kuja, samo rezim.

clock-img

30.11.2018, 07:39

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

O Voci...
Meni je sad posle 3.porođaja najlakši pms. ponekad nervoza, ogromna želja za slatkišima uvek i bolovi u leđima i guzici 3,4 dana ranije i prva 2 dana ciklusa. Kako je bilo ranije ovo je super.

clock-img

30.11.2018, 09:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Moj pms je iz meseca u mesec sve gori. Rekao je mm da će zvati isterivače đavola user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

19.02.2019, 08:50

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja u poslednje vreme uvek pred m umislim da sam trudna,grudi me bole,muka mi je,samo se nesto zagledjujem,brojim dane,toliko da cak i kupujem testove za trudnocu da proverimuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !