cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: pms

clock-img

14.06.2011, 08:57

clock-img

soni

pencil-img

5581

uf uf... prvo se jako lose osecam, muka mi je i imam blage vrtoglavice.... napeta saaaaaaaaaaaaammmmmm, uzas jedan
ne ujedam ali sam uzasno osetljiva i samo placem... u zadnje vreme kad znam da mi je pms, okrenem pricu na drugu stranu: pustim muziku, sto vise sam van kuce i u drustvu, gledam komedije i tako... u pms dolazi do promena ali ipak mislim da je sve u mozgu

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

18.08.2011, 10:43

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

osecam se podlo i mrzim ovaj svet bolje da mi danas niko ne staje na put user posted image
Lucija u Carli Braunu
eto , podocnjaci , znojim se ko bivo ,stomak mi je do kolena i naravno ujedam

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

18.08.2011, 11:03

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

I ko kaže da nema jakih stomačnih bolova nakon porodjaja - laže user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

18.08.2011, 11:08

clock-img

biba*

pencil-img

37

bas tako snele,boli i nakon tri porodjaja ko sam vrag.Pored ovakog pms-a porodjaji su mi bili mala maca.

ako vam se neka ptica pos..e na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvijek kad su vas pos..li

clock-img

18.08.2011, 11:11

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ma ajde sto boli i ziga popijes brufen ali ja hocu da se svadjaaaam , sa svima , sama sa sobom , uzaaaaas
odd jutros sam uspela da se dokacim sa cetvoro ljudi a do uvece ko zna sta ce da bude
jbm ti hormone user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

18.08.2011, 11:13

clock-img

biba*

pencil-img

37

u mene tacno u kuci svi znaju kad user posted image stize,niko nece da prica tad sa mnom jer jedna
njihova rijec i jauser posted image !uhhhhhhh
Za ove starije to je mamu boli stomak i ne diraj je!!!

< Poruku je uredio biba* -- 18.8.2011 11:14:42 >

ako vam se neka ptica pos..e na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvijek kad su vas pos..li

clock-img

18.08.2011, 15:39

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: Snelle

I ko kaže da nema jakih stomačnih bolova nakon porodjaja - laže user posted image

Ja nemam vise bolne cikluse nakon porodjaja,oset__im boluckanje,ali vise onakve bolove od kojih sam povracala,primala Novalgetole,kocila se od bolova,nemam..imam pms u vidu nervoze,retkih stolica i ponekad me boli glava...

< Poruku je uredio Brana -- 18.8.2011 15:43:21 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

19.08.2011, 10:35

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Moje danasnje psihicko stanje jako odgovara PMS-u, a i ovi bolovi u stomaku slute na isto...
Ako dobijem stvarno cu da poludim, ne ''lade mi se gace dva mjeseca user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 19.8.2011 10:36:43 >

clock-img

19.08.2011, 12:55

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

I ja sam dobila poslije manje od tri mjeseca od porođaja...a PMS mi je sad užasan,mlatila bih(to mi je bilo do ponedjeljka,kad sam dobila).Tad volim samo svoju djecuuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

19.08.2011, 13:46

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Meni je do trudnoće pms još bio i podnošljiv a posle porodjaja.....manje opasna bih bila da nosim sačmaru i sa povezom na očima pucam oko sebe user posted image
Nadrndana,nervozna,ne sme niko ništa da mi kaže,iznerviram se i za najmanju sitnicu,umirem od bolova,nikakvi lekovi mi tu ne pomažu....Najbolje za mene i sve oko mene je da se zatvorim na par dana u kuću i da se ne vidjam ni sa kim i ne javljam na tel user posted image user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

19.08.2011, 13:47

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja se pre neki dan kazem mm: uz malo srece dobicu tek tamo negde pred kraj odmora na moru..a on ce...o neeeeee znaci da ces sve vreme biti u pms-u
user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

19.08.2011, 13:51

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Ja sam prošli mesec dobila prvi put i bila sam uzasna isto kao i pređašnja 3 dana.Ljudi to je uzas ,katasrofa,mogla bih nekog pojesti ,sazvakati,samo se svađam ,nista mi ne odgovara ,ma uzas,cak sama sebe plašim.A pre ove trudnoce nisam bila ni u pola takva. user posted image

clock-img

19.08.2011, 14:03

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Ja sam prošle nedelje u afektu zbog pms-a bacila sa terase Matejin vatrogasni kamion pošto nije hteo da isključi sirenu user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

19.08.2011, 14:17

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Ja Nađinu drvenu stolicu jer joj nije zavrnula nogare i ostavila je  na krevetuuser posted image

clock-img

19.08.2011, 14:28

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

user posted image

clock-img

09.09.2011, 15:43

clock-img

soni

pencil-img

5581

i ovaj mesec isto:napetost, mucnina, krkljanje u jajnicima, danas smedjkast iscedak, i pocele su grudi da bole manje... eto je stize user posted image

clock-img

09.09.2011, 16:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Meni je do trudnoće pms još bio i podnošljiv a posle porodjaja.....manje opasna bih bila da nosim sačmaru i sa povezom na očima pucam oko sebe user posted image
Nadrndana,nervozna,ne sme niko ništa da mi kaže,iznerviram se i za najmanju sitnicu,umirem od bolova,nikakvi lekovi mi tu ne pomažu....Najbolje za mene i sve oko mene je da se zatvorim na par dana u kuću i da se ne vidjam ni sa kim i ne javljam na tel user posted image user posted image

Sve isto, plus mi se potrefi da imam dovoljno vremena da u glavi stvaram neke stravične scenarije, prisećam se svih sitnica kojima me iko ikada uvredio pa razmišljam da se razvedem, raskinem kumstva i slično, toliko se pomračim i toliko sam teška tih 7 (da, sedamuser posted image ) dana da ne mogu sebe da prepoznam...a nisam bila takva preuser posted image

clock-img

09.09.2011, 16:11

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Ladno sam dobila!I kao da mi je neko povez skinuo sa ociju-sve mi ok,sve radim bez nervoze,ne derem se....evo zavrsavam tortu koju sam juce oplakala.Dobro pa slavljenik nije juce dobio po nosuuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

25.10.2011, 21:14

clock-img

soni

pencil-img

5581

evo citam sta sam prosli mesec pisala na ovoj temi... ovaj mesec nikakvih simptoma nema , a uskoro user posted image treba da ne dodje.. cudno mije.. obicno, 7-10 dana pred vesticu bole grudi i prestanu bas dan pred, muka mi je, kljiklja mi stomak..sada nista.. jooj

clock-img

26.10.2011, 08:56

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam vrlo srećna: otkad pijem Bahove kapi, uopšte više nisam nervozna kad treba da dobijem user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

26.10.2011, 08:58

clock-img

Anoniman

Jeeel , kakve su to kapi 

clock-img

26.10.2011, 09:05

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja sam vrlo srećna: otkad pijem Bahove kapi, uopšte više nisam nervozna kad treba da dobijem user posted image

Ja ih ne pijem pa nisam nervozna.user posted image   U pslednjih nekoliko meseci nemam ama baš nikakve smetnje i prosto se iznendaim kad vidim da sam dobila. Samo da tako bude i dalje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

26.10.2011, 09:13

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: ribizla

Jeeel , kakve su to kapi 

Homeopatija. Imaš sajt, čukaj bahove kapi.

Mina, ja sam bila ekstra nervozna, spremna da se svađam za sve pare dan-dva-tri pred dan D.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

26.10.2011, 09:17

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja sam totalno ZENuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

26.10.2011, 09:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb
Ja ih ne pijem pa nisam nervozna.user posted image   U pslednjih nekoliko meseci nemam ama baš nikakve smetnje i prosto se iznendaim kad vidim da sam dobila. Samo da tako bude i dalje.

To sam se i ja hvalila kako nikad nemam pms, pa je onda moj muž rekao: pitaj mene, ja ću da ti kažem kad si u pms-u! user posted image user posted image user posted image