IZVORNA PORUKA: Anoniman
Možda ću ja sada da ispadnem neka naivna Živka , ali svi ovi razlozi , tj "znaci" gore navedeni su meni , u neku ruku besmisleni , jer (bar u mom slučaju , a verovatno kada bi se i većina žena REALNO zamislila - i u njihovom slučaju) za sve postoji neko realno objašnjenje (opet kažem - pisaću ugledajući se na moj brak ) . Ajmo redom :
1.Izgled - ako je moj muž rintao kao magare poslednjih 8 meseci , i nije stigao pošteno ni da se naspava - sada , kada mu je malo opuštenije na poslu - ne vidim rauzog zašto se ne bi u slobodno vreme malo posvetio sebi . Ako je 8 meseci bio vezan za fotelju u kancelariji ili sedište u autu - naravno da će da poželi malo da "dođe sebi" , a gaće mu inače kupujem ja - mada , sada kada bi mi tražio da još i na to mislim , oterala bih ga u pm i rekla da se snalazi sam . Dakle - gaće nisu "dokaz" . Šta sad , ja kad sama sebi kupim gaće - odmah znači da varam muža ??? Moram striktno ja njemu a on meni da kupuje gaće da bi bilo "mira u kući" ??
2.Telefon - i moj muž a i ja redovno izlećemo na terasu kada nam zvoni telefon jer nam je signal u stanu očajan . Kuku meni , razvod na pomoluuuu !!! Milion puta mu kažem da mi se skloni sa očiju kada telefonira jer uvek voli da paradira ispred TV -a i gestikulira , a i desi se dosta puta da razgovara na engleskom , pa kad promaši neku reč ispred mene - ja mu puknem od smeha i onda on počne da se smeje klijentu u slušalicu , što nije ni malo pametno . Jednom je rekao : " Yes , yes , I agree with you , OVAAAJ ..." Ja se prosula od smeha ... Tako da - ponekad i treba da se skloni kad razgovara .
3.Spavaća soba - zapitajte se stvarno koliko često ste oboje extra voljni i raspoloženi za sex . Nama se desi da smo po 20 dana kao penzosi , a onda se doFatimo i ne puštamo po 10 dana . Umor , obaveze , stres , vrućina , trudnoća ... Sve su to stvari koje mogu da "pomere" iz ležišta vaš "ustaljeni" sexuallni život . Tako daaa ... I ova stavka mi je nonsens .
4.Novac - moj muž rinta i donosi pare kući . On zna kad i koliko para ja primim , ja znam kad i koliko on para primi . Kada radi privatno - sav srećan i ozaren me zove da mi kaže koliko je zaradio i koliko ćemo moći da spakujemo u kasicu . Kako je kod ovih viših švalerskih slojeva - ne znam , ali ako ste bračni par poput nas i svaka hiljadarka vam je bitna - znaćete gde je potrošena i kako . U jbt , možda moj muž mene ne vara jer nema para Moraću o ovome da porazmislim
5.Izostanci - da bi zaradio pare , moj muž MORA da izostane od kuće . Ako muž ode pa se ne javi 3 dana a telefon mu isključen - onda je sigurno nešto 'ebo , i kuku nama . Ali ako vam muž ode na službeni put u Mali Mokri Lug , i vrati se već u 6 popodne kući znojav i nikakav , da ga ni vi ne biste štapom taknuli - definitivno nije ništa 'ebo , već je mlatio prasetinu i ugovarao posao u nekoj kafani sa dva šabana , vlasnika "na preduzetje" , a MaloMokroLužanke su ga , eto , ispušile
6.Interenet komunikacija - e , na ovo govno od tehike i ja šizim!! Milon zahteva za prijatelje , drugarice , kume , strinke i poslovne saradnice . Ali opet , kontam , ako mogu da se kresnu preko skajpa - nek im je sa srećom , moj muž je svako veče pored mene u krevetu , preko dana je na poslu , a na Faceu mu piše da je oženjen , svaki folder gde smo on i ja nazvao je "Nešto najlepše" , ne stidi se da mi napiše romantičnu poruku na profil ... I ako sad neka radodajka , koja vidi da on VOLI svoju ženu i dalje ima volje da trči za njim po netu - neka trči . Samo neka obuje udobne espadrile .
7.Auto - mi nemamo auto . Službeni auto koriste njih 15 u firmi , i ako bi ovako sa stomakom išla u CSI istragu auta - našla bi što šta , od oporog mirisa znoja njegovog kolege od 160 kila , do izgrickanih noktiju njegove koleginice pred razvodom .
8.Pokloni - ako smo do sada bili potstanari s jednom platom i ako je do sada za rođendane duvao svećice zabodene u puding - e sada , kad je i on počeo da radi , može da dobije i poklon , i večeru u restoranu , i onu skupu košulju o kojoj je maštao , kao što i ja mogu da dobijem onaj parfem od famoznih 50 evrića i ono skupo vino koje volim . Eto
Nadam se da nikog nisam smorila ni uvredila . Poenta je da i mi žene ponekad preteramo i vidimo frku tamo i gde je nema . I ja sama to radim , ali uvek , na kraju dana , podvučem crtu i pitam sebe da li sam normalna . Pogledam malo levo - desno , vidim njega kako igra igrice pored mene , čarape je standardno bacio na pod , ubacuje mi Smoki u usta , po dogovoru , dva meni jedan tebi ... I vidim ... Divan dan ... Sve je u redu ...