anonimna,ja sam imala slicnu situaciju na pocetku naseg zajednickog zivota,nismo bili vencani,bez dece,samo smo krenuli da zivimo zajedno.ja sam imala obicaj da zavirujem u telefon,jer sam sumnjicava,onako,cisto da vidim ima li cega sumnjivog,jer sam bila jako zaljubljena i jako ljubomorna.uglavnom nije bilo niceg,osim par poruka koji nisu bile ljubavne,nego vise u stilu zezanja(oslovljavanje sa ruzice,ruzo,ruska,kako bih mogao takvu lepotu da zaboravim).ja sam cutala nekih 2 meseca,nije bilo puno takvih poruka,3-4.mene je to stalno kopkalo.jednom nisam mogla da izdrzim i pitala sam ko je ruzica.kaze-jedna poznanica iz makedonije,sto?ja-pa,procitala sam,slucajno poruku(bilo me sramota da kazem da sam cackala namerno).ja tu pocnem da placem...posle je on obrisao njen broj,te poruke,nikada vise nisu nista razmenili,to sigurno znam,jer sam ja krisom jos sledecih par meseci sve proveravala,to je jace od mene,plus sam rekla njegovima .vec 2 godine uopste mu ne uzimam mob u ruke,ne zanima me,poverenje imam.sad znam da ni ono nije bilo nista,mada je meni to bilo tad strasno!koliko ste vi zajedno,imate li dece?