cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Dlaka u dekolteu

clock-img

11.06.2009, 15:56

clock-img

Anoniman

Jel vas nervira kada vam dlaka (kosa recimo) upadne u dekolte? mene ubi, sva se drapam, i to se uvek završi rukom u majci i potragom za dlakom, skroz bez blama, gde god da se nalazim! user posted image

clock-img

11.06.2009, 15:57

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Joj kako to mrzimuser posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

11.06.2009, 15:57

clock-img

Anoniman

a dlaku na (u) jajetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2009, 15:58

clock-img

Rina

pencil-img

675

Imam kratku kosu user posted image

clock-img

12.06.2009, 08:32

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Ne znam da mi dlaka upada u dekolteuser posted image
Valjda propadne jer nema sta da je zadrziuser posted image
Ali u ledja kad pocne da golica... prolaznika zamolim
da vidi jel bubauser posted image

clock-img

12.06.2009, 08:52

clock-img

Anoniman

user posted image  afro

clock-img

17.03.2010, 15:10

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image
Neverovatno..malopre sam izvukla jednu veeeeeeeeeliku .....!  user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 15:52

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Znači, ne verujem kakva tema user posted image Dešavalo mi se, i kao sve krišom gledam, pomeram bratele od brusa, ovo, ono... na kraju zavlačim ruku, kao i Tasha user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

17.03.2010, 16:55

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Joooj, ja postanem toliko živčana kad mi se to desi i ne gledam gde sam  samo da je se otarasim što pre!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

17.03.2010, 18:20

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 18:33

clock-img

nina83

pencil-img

533

Ja se u prvi mah uplasim da mi nije izrasla dlaka, pa mi bude lakse kad shvatim da je kosauser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 20:27

clock-img

Anoniman

Nema mi nista gore nego kad nasred ulice ili megamarketa krenem da izvlacim metarsku dlaku iz grudnjaka, a obicno ne bude jednauser posted image Ljudi me gledaju i verovatno misle da sam pobegla sa psihijatrije koliko se unervozim, i koliko traje to vadjenje proklete dlakeuser posted image

clock-img

17.03.2010, 20:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: kaliopi

user posted image user posted image user posted image
Neverovatno..malopre sam izvukla jednu veeeeeeeeeliku .....!  user posted image user posted image user posted image

Jel tvoja user posted image user posted image user posted image ?

clock-img

17.03.2010, 20:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam mislila da cete da pricate kako vam rastu dlake na dekolteu user posted image user posted image user posted image
dobro je da su u pitanju samo zalutale dlake user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

17.03.2010, 21:12

clock-img

marince1

pencil-img

4824

ovo me podset_i na jednu foru :

-''''Dragi jel mislis da mi je na suvise veliki dekolte?''''
-''''Jel ti bese imas dlake na grudima?''''
-''''Nemam...''''
-''''E onda je stvarno dubok''''

< Poruku je uredio marince -- 17.3.2010 21:25:30 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

17.03.2010, 21:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: marince

ovo me podset__i na jednu foru :

-''''''''Dragi jel mislis da mi je na suvise veliki dekolte?''''''''
-''''''''Jel ti bese imas dlake na grudima?''''''''
-''''''''Nemam...''''''''
-''''''''E onda je stvarno dubok''''''''

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 21:33

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Meni se desi kad zalupim vrata od auta da mi ostane ne dlaka nego pramen kose u vratimauser posted image
Dekolte-nema šanse osim ako nosim push-upuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

28.06.2010, 16:22

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: Tashke

Jel vas nervira kada vam dlaka (kosa recimo) upadne u dekolte? mene ubi, sva se drapam, i to se uvek završi rukom u majci i potragom za dlakom, skroz bez blama, gde god da se nalazim! user posted image

nasla sam dlaku na stomaku,
setila sam se odmah tebe,
-gde je Tasha da vidi kako dlake
propadajuuser posted image

clock-img

28.06.2010, 16:26

clock-img

Anoniman

Meni jako opada kosa i najčešće mi dlaka zapadne , da prostite , u "razdeljak" user posted image user posted image user posted image onaj donji user posted image pozadinski . A kako tamo završi - pojma nemam .

clock-img

01.07.2010, 11:04

clock-img

Anoniman

Šetamo Neša i ja Rumenačkom ulicom, i osetim dlaku u dekolteuuser posted image Razmaknem ja malo majicu, naravno, nasred ulice, kad ono onaj leteći mrav, veliki, mlatara krilima!
Ljudi moji, u glavi panika, Neša me gleda i ne pušta mi ruku. Opušteno, bez po blama sam skroz razmaknula majicu, mislim da mi je pola grada videlo grudnjak,i sa dva prsta izvadila tu rugobu, koja je bila negde oko pupka.Da maler bude veći, majica se dole vezuje na učkur, i nisam mogla da ga istresem napoljeuser posted image Posle sam počela da se tresem, pošto se baš bojim tih letećih insekatauser posted image

clock-img

01.07.2010, 11:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja bih u panici skinula majicu user posted image user posted image  bube su moja najveća fobija!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.07.2010, 12:10

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Meni se desi kad zalupim vrata od auta da mi ostane ne dlaka nego pramen kose u vratimauser posted image

IZVORNA PORUKA: Lu RR

I meni! Non-stop vristim! A nekad i uhvatim pramen vratima, pa ukapiram negde usred voznje, daleko od zatvorenog semafora! Onda poludim, jer ne mogu da pratim saobracaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 23:27

clock-img

Cvetana

pencil-img

314

Meni upada hrana. Obavezno kad skinem brus pocne da ispada susam i mrvice razne od hleba, cokolade  itd.

clock-img

08.07.2010, 01:07

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja bih u panici skinula majicu user posted image user posted image  bube su moja najveća fobija!

JOJ, istoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2013, 15:34

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Bila sam danas na sastanku, na kome je dlaka izludela user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir