cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Božićni i Novogodišnji aranžmani

clock-img

16.12.2015, 12:47

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Cool user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

16.12.2015, 12:49

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Nema na cemu user posted image
Meni se svidja i ova jelkica od novina,pokusacu i ovo da napravim KLIK
Evo jos jedan video: KLIK
I jos jedan KLIK

< Poruku je uredio veselica -- 16.12.2015 12:52:56 >

clock-img

16.12.2015, 13:52

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Lepih ideja,koliko hoces ! user posted image
evo jedne jednostavne ideje
user posted image
a evo link gde sam nasla KLIK

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

16.12.2015, 13:56

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Hvala Mla ,probaćemo ,samo da uhvatimo nekog da nam otštampa šablone.

clock-img

16.12.2015, 14:01

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Anarunika,probaj sama da nacrtas jelkicu tako kao na tom sablonu ,bitno je kako se sece.Ne treba iskljucivo njihov sablon da se koristi za izradu.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

16.12.2015, 21:41

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Evo sta smo deca i ja radili veceras user posted image

[url=http://www.Slikomat.com/slika/5934761.htm]user posted image [/url

LINK kako se pravi

clock-img

19.12.2015, 15:58

clock-img

mila83

pencil-img

3821

LINK

tutorijal za lepe pahulje od papira ,moja varijanta

url=http://www.Slikomat.com/slika/5935768.htm]user posted image [/url]

clock-img

19.12.2015, 17:45

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Mila baš nalaziš dobre tutorijale. Odštampala sam one jelkice sad samo da ih pravimo. Imam u beloj i crvenoj varijanti.

clock-img

21.12.2015, 16:29

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Evo,po ovoj slici sam napravila 3D pahulju.U priginalu je od novina a ja sam pravila od onog ukrasnog kartona. Mora samo da se pazi da se izlepi na pravim mestima da ne bi mnogo mrdala.

user posted image

clock-img

21.12.2015, 16:34

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Videla sam to negde,ali mi je nesto delovalo mnogo zapetljano .Koliko ti je trebalo vremena da je napravis? Ja jedino da je probam,ali kad mi deca spavaju,osecam da bi mi samo smetali za tu pahulju.

clock-img

22.12.2015, 13:12

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Hihihi pa nije baš laganica, ali nije toliko komplikovano. Moraš samo da dobro vidiš gde šta treba da zalepiš da ove trakice ne bi šetale pa onda odu ukrivo. I izmeriš trakice da budu srazmerne. I kada zalepiš pustiš da odstoji da se dobro prilepi. Jedno 20 min. posla je bilo otprilike.
A evo 3D jelkice :

user posted image

clock-img

22.12.2015, 16:56

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Stani, ne vidi se lepo, jel jednoslojni papir? Jel trougao na drugoj slici od cetvrtine ili polovine? Kako posle savijam ka unutra, secem li sta?
Hiljadu pitanja, izvini....ako mozes da mi objasnis...

clock-img

22.12.2015, 19:32

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Stani, ne vidi se lepo, jel jednoslojni papir? Jel trougao na drugoj slici od cetvrtine ili polovine? Kako posle savijam ka unutra, secem li sta?
Hiljadu pitanja, izvini....ako mozes da mi objasnis...

Isečeš papir ili hamer ili karton,šta imaš,na kocku pa ga presaviješ po jednoj dijagonali. Onda otvoriš pa presaviješ po drugoj dijagonali. Onda otvoriš pa presaviješ na pola i tu treba da uvučeš delove sa strane i dobiješ taj kao dupli trougao.I onda kao na slici napraviš špiceve. Ne znam da li si me razumela,potrudila sam se najbolje što sam mogla.
A ja imam i hamer i tog ukrasnog kartona,šta mi dopadne. Mislim da je ovo od čega sam pravila malo deblje od hamera ,pretpostavljam da je karton, ali može od čega hoćeš da se napravi i od običnog papira.
I ništa se ne seče osim papira na kocku user posted image

< Poruku je uredio Anarunika -- 22.12.2015 19:33:08 >

clock-img

25.12.2015, 08:04

clock-img

tekilica

pencil-img

394

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ovo je lako, zaista :) A lepo :D

clock-img

25.12.2015, 09:17

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Tekilice super su ideje, neke od njih sam i videla na netu ali ništa od ovoga nisam probala da pravim. Ove godine su mi materijali za rad karton,čipka, kartoni za jaja...

clock-img

29.12.2015, 19:16

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

user posted image
Umesto klasičnog venca na vratima,ove godine smo napravile aranžman u korpici, da ne bude svake godine isto.
user posted image
A venac smo stavili na kapiju.

< Poruku je uredio Mariya -- 29.12.2015 19:19:49 >

clock-img

29.12.2015, 19:23

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

A ovo su nove čestitke :
user posted image
Ova mi je omiljena :
user posted image
Probušili smo papir,provukli satensku traku i pošto je izgledalo jednostavno i obično onda smo se set_ila da povučemo liniju oho lepkom,pa smo na lepak sipali šljokice i voila!! Meni se baš,baš dopada,to mi je najlepša koju sam napravila do sad.

< Poruku je uredio Mariya -- 29.12.2015 19:30:59 >

clock-img

30.12.2015, 14:07

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mariya,prelepo je ! Cestitka je predivna ! user posted image

clock-img

01.12.2016, 19:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

I zvanicno otvaram sezonu pravljenje novogodisnjih ukrasa, aranzmana i pratecih frcaboca user posted image
user posted image

clock-img

01.12.2016, 20:53

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Plavi i beli su od one rolnice iz ubrusa,a crveni?
Kako si njih napravila? Mnogo su lepi

clock-img

01.12.2016, 21:36

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Suzi, ovako

clock-img

02.12.2016, 09:30

clock-img

mila83

pencil-img

3821

JAo divno sto ste pokrenule ovu temu...toliko sam kilava, drma me neki grip izgleda..mogla bih ovaj vikend da se posvetim ovim ukrasima, jedva cekam raspust.

clock-img

02.12.2016, 09:44

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

divni su vam ukrasi zene!

...jer nisam u mogucnosti :P ...

clock-img

02.12.2016, 20:34

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Milicicak tebi ovo bas ide od rukeuser posted image .Znala sam da ces i ove godine ti najvise pisati u ovim temama,uvek napravis nesto divnouser posted image

clock-img

02.12.2016, 20:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

A ja citam temu pa sve mislim arnzmani za putovanjaaa user posted image user posted image