Bila sam sada u igraonici za koju sam vas pitala, meni se jako sviđa. Topla, intimna atmosfera, bili bi smo samo mi. Inače ne rade kao dnevna igraonica, sve je čisto i novo.
U prizemlju je deo za mlađu decu od 0-7 godina. Postoji lavirint u koji fizički roditelji ne mogu ući, jer prosto kao što rekoh, fizički je neizvodljivo. Pored lavirinta je deo sa stoličicama, gde mogu i roditelji da uđu. Pored tog dela je kao salon za sedenje, gde može sesti 10-ak mama koje žele da u svakom trenutku vide svoju decu (čini mi se da je to nepušački deo), tu je i šank. U sledećoj prostoriji je deo za sedenje za nas odrasle, lep, prijatan prostor. Na spratu je mini diskoteka za malko stariju decu, super je! Tu je i nintendo (mislim 2 možda i više) za starije klince, ekran itd. Pored diskoteke takođe se nalazi lep deo za roditelje. Ceo ovaj prostor bi bio naš /ja sam predložila na 3 sata. Zakup, najverovatnije ne bi smo plaćali (dogovaramo detalje). U okviru gratis paketa bi smo dobili i dve, možda i tri devojke koje bi i lepo animirale decu, te nam animatori ne trebaju. Jedini da pozovemo Deda mraza da podeli paketiće (a i to nam možda obezbede u igraonici, dogovaramo se). Paketići su na nama, to otom - potom.
Imamo vremena do kraja oktobra da se odlučimo da li želimo ovu opciju i koji datum, za sada nam čuvaju oba vikenda ispred Nove godine, a može i ne vikend, mada vidim da je većina ZA vikend. Dogovorićemo se za datum do kada se može prijaviti, jer smo prošle godine imali problema za popunu paketića. Mi se sa sponzorima dogovaramo do nekog datuma, tako da van tog neće biti moguće prijaviti se i to je to. Da uradimo sve kako treba, i da sve bude fino organizovano.
Kada dobijem zvaničnu ponudu, pišem ovde, najverovatnije kada za 7-8 dana kada izađem iz bolnice.
Imajte u vidu da je prostor idealan za ćaskanje, druženje, možete da se upoznajete do mile volje! Milina!
Prostor je jako lep, čist, imali bi smo dečka koji bi pomogao kod parkiranja pa čak i on sam parkirao vaša kola ukoliko dozvolite (u ulici, ili uličici pored, tačno znaju gde sme). Piće je na nama, grickalice (najverovatnije). Ovo je sada preliminarna verzija, ali eto, čisto da razmišljate dok vam ne dođem, sveža i orna iz bolnice;)
Ljubim vas:*
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.10.2011 20:38:29 >