IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Daa glasanje je prsle god bilo drugacije, publika je birala pobednika,srecom pa ove godine nije bilo tako inace bi Nevena pobedila
Ne srecom, nego nesrecom po ovu nasu jadnu zemlju i njen sistem. Zar je bitnije sta kazu tri coveka od citave nacije? Meni nije.
Ja sam zato da se raja treba ispostovati. Raja je jednom bacila Mirnu u duel, naredna tri puta je glat prosla. Nema tu tate, mame i potplacivanja. Ili im se svidjas ili ne. Za mene je samo siroka narodna masa merodavna i pokazalo se da nikada nije pogresila (pa cak ni kad je Boris bio u pitanju, a i Sanja, jer su oni zaista talentovani, samo se to dugo krilo u njima).
Ovo sto su uradili je sramota. A znate li zasto je Zoki ispao u duelu? Zato sto je vec bio skovan plan o ucescu Nevene, Mirne i Sare kao sexy tria na Beosongu, naravno sa kompozitorom Vladom i tekstopiscem Maretom. I sad mozete da pogadjate ko ce pobediti na tom Beosongu u najavi
Nije nas najdrazi ziri lud....ali bezobrazan jeste.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.