cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Prvi glas Srbije

clock-img

20.01.2013, 22:58

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

IZVORNA PORUKA: madre

sada sam sigurna da mirna pobedjujeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2013, 23:00

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

nervira me sto su mirnu stavili u drugi plan bad produkcija... ali moj favorit i dalje mirnauser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

20.01.2013, 23:00

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

sad ce biti gustouser posted image

ali Mirnauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

20.01.2013, 23:16

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2013, 23:17

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

TOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image

vredelo je navijati za Saruuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

20.01.2013, 23:20

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Vlado kralj, komentar bas po mom ukusu: fale samo Zoki i Saska user posted image

clock-img

20.01.2013, 23:27

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Ja jos nisam prebolela njegovo ispadanje iz takmicenje!

clock-img

20.01.2013, 23:38

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

user posted image user posted image user posted image

Fenomenalno jako sam srecnauser posted image

clock-img

20.01.2013, 23:40

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Me happy user posted image

clock-img

20.01.2013, 23:41

clock-img

Anoniman

Me touser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2013, 00:24

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

ja sam toliko navijala da se sad osecam kao da sam ja pobedila!! svaka joj cast!

clock-img

21.01.2013, 01:02

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Vlado kralj, komentar bas po mom ukusu: fale samo Zoki i Saska user posted image

da slazem se...

don't shit where you eat :))

clock-img

21.01.2013, 08:20

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Meni se nije svidelo to sto je promenjena odluka o odlucivanju pobednika pred samo finale. To je trebalo da promene za iducu sezonu, a ne emisiju pred finale. Ako je prosle godine glasala publika, i ove godine ustanovljeno to pravilo, ne razumem odakle nekome drskost da to menja.
Sve tri su bile fantasticne, ali Sara je sinoc bila genijalna. O tu devojku ce se menadzeri otimati.
Pesma koja je mene oduvala je Nevenino izvodjenje Lane del Rej. Mada, meni se ona scena sa andjelima uopste nije dopadala. Ali za pesmuuser posted image I ja sam znala da ce Mirna pobediti onog momenta kada oni ovo Nevenino izvodjenje prihvatise sa mlakim facama, a sve je bilo , samo mlako ne. I nije mi se dopalo Mirninino izvodjenje Tine Tarner i to ne akcenatski (jer je u ovoj emisiji sto se toga tice bila odlicna). Mislim da Tinu niko sem Saske u ovom finalu ne bi znao otpevati kako treba.
No dobro, cestitke i na 100000 evrauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

21.01.2013, 09:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Hvala bogu da ziri glasa...pa je prava pobedila user posted image Mirna svaka cast!

Saska je nepravedno izbacena..od strane publike..inace je trebala biti u toj trojci!

clock-img

21.01.2013, 09:19

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Nisam pratila celu emisiju,pa ako neko moze da kaze koja je poenta sms glasanja ako je ziri odlucivao.i da napomenem ja nisam glasalauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

21.01.2013, 09:30

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

i meni je Saška nepravedno izbačena. Sara mi je super za scenu i njen nastup mi je uvek zanimljiv, ali pevanje i nije baš. nevena je slatka, ali nije harizmatična. Mirna ima glasčinu.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

21.01.2013, 09:30

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

I prosle godine je publika glasala sve do finala.Na kraju je ziri odlucio izmedju dvoje kao i ove godine ,nista nije menjano.Gledala sam ih i proslu sezonuuser posted image
BTW bravo za izbor-jako sam se radovala kad je draga Sarita ispala,a Aleksandra bila ljuta na glasaceuser posted image

clock-img

21.01.2013, 09:41

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: boba 11

I prosle godine je publika glasala sve do finala.Na kraju je ziri odlucio izmedju dvoje kao i ove godine ,nista nije menjano.Gledala sam ih i proslu sezonuuser posted image
BTW bravo za izbor-jako sam se radovala kad je draga Sarita ispala,a Aleksandra bila ljuta na glasaceuser posted image

Ovo uopste nije tacno! Ti nisi dobro videla. Pogledaj ponovo snimak od prosle godine, ako mi ne verujes na rec.Publika je prosle godine izglasala Davora. Ziri nije imao apsolutno nikakve veze sa tim, jer da je imao, pobedio bi Igor. Takodje, da je publika glasala ove godine, skoro sam pa sigurna da bi pobedila Nevena. Ko je pobedio, pobedio je, nebitno, ali meni nije jasno kako je moguce da neko pred kraj sezone menja pravila? To mu dodje isto kao kad bi u oktobarskom ispitnom roku neko resio da ti treba jos jedan dodatni ispit za uslovuser posted image Bezveze.
Ja se nisam radovala kad je Sara ispala, jer ona ima ono sto pleni, a sto Mirni podosta fali, a o Neveni da ne pricam. Sara je jedina uz koju se nikada ne zeva. No dobro, to je moje misljenje.

< Poruku je uredio Verolina -- 21.1.2013 9:42:52 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

21.01.2013, 10:07

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

Slažem se za Saru, ali ne može se baš pohvaliti vokalnim sposobnostima. svi sad treba pametno da iskoriste šansu koja im se pruža, sad je njihovih 5 min.
što se tiče Sare, ja bih jedino za njen koncert platila kartu jer je VULKAN na sceni, ostale su mi njanjave kao Jelena Tomašević i sl. mada imaju dobar glas. sve u svemu, nadam se da će ta deca zaista nešto i dobiti i iskoristiti, samo da ne bude kao sa Davorom...
Gde je on i šta radi? nastupa po BG klubovima pevajući cigu ligu ligu li.... gde mu je album, za godinu dana dali su mu samo jednu pesmu, bez promocije, bez ičega.... bezobrazluk

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

21.01.2013, 10:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Daa glasanje je prsle god bilo drugacije, publika je birala pobednika,srecom pa ove godine nije bilo tako inace bi Nevena pobedila

clock-img

21.01.2013, 14:37

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Mirni svaka cast, od njih tri finalistkinje sinoc je bila stvarno najbolja...user posted image user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

21.01.2013, 16:25

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Daa glasanje je prsle god bilo drugacije, publika je birala pobednika,srecom pa ove godine nije bilo tako inace bi Nevena pobedila

Ne srecom, nego nesrecom po ovu nasu jadnu zemlju i njen sistem. Zar je bitnije sta kazu tri coveka od citave nacije? Meni nije.
Ja sam zato da se raja treba ispostovati. Raja je jednom bacila Mirnu u duel, naredna tri puta je glat prosla. Nema tu tate, mame i potplacivanja. Ili im se svidjas ili ne. Za mene je samo siroka narodna masa merodavna i pokazalo se da nikada nije pogresila (pa cak ni kad je Boris bio u pitanju, a i Sanja, jer su oni zaista talentovani, samo se to dugo krilo u njima).
Ovo sto su uradili je sramota. A znate li zasto je Zoki ispao u duelu? Zato sto je vec bio skovan plan o ucescu Nevene, Mirne i Sare kao sexy tria na Beosongu, naravno sa kompozitorom Vladom i tekstopiscem Maretom. I sad mozete da pogadjate ko ce pobediti na tom Beosongu u najaviuser posted image Nije nas najdrazi ziri lud....ali bezobrazan jeste.

clock-img

21.01.2013, 16:51

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image za Mirnu

clock-img

21.01.2013, 16:55

clock-img

mamamikka

pencil-img

757

ko gubi, taj ima pravo da se ljuti... po meni sasvim zaslužena pobeda, sve tri su bile super na svoj način, a verovatno da nije izbačena od strane publike pobedila bi Sara, ovako je Mirna i baš me raduje!

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

clock-img

21.01.2013, 17:00

clock-img

branki*

pencil-img

20828

eto,meni nevena bila najsimpaticnijauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !