writing-img

RE: Prvi glas Srbije

clock-img

14.10.2012, 23:01

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: boba 11

Ja sam to isto mislila u prosloj sezoni ali kad vidim kakvi se likovi prijave ,stvarno treba to slusati.A ima i onih tremarosa kojima nije bas lepo sto se smeju ili duvaju dusek...

Razumem sta kazes ali kazem opet ima likova kojima se moras smejati a ima i nepravde sa njihove strane i bezrazloznog podsmeha

clock-img

15.10.2012, 14:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da, slazem se da je Aleksandra stvarno gruba iako je stvarno talentovana to stoji ali,i Lena je pa je bila blaga bas, ali valjda takav karakter sta ces.A i razumem ih nekad s tim podsmehom, pa kakvih pacijenata ima, ona jedna cura ih je Ubedjivala da zna da peva i da su Oni pogresili...dobro ih nije isprebijala..mislim, bisera koliko volis, treba imati zivaca za razne pacijente...
A tek onaj sto joj se udvarao sad.... user posted image user posted image kaze mislim da bih se smirio valjda kad bih je smuvao, i ...pecena je user posted image sto rece mm sto posto je neki serijski ubica hahahhahah!

clock-img

15.10.2012, 14:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Radovićka treba na neku psihoterapiju. Žena kad te pogleda dođe ti da se sam uguraš u onu rupu, bez da čekaš da se otvori. Ima neki psiho pogled, tako nagla promena posle mile i nežne Lene je baš okrutna od ljudi sa Prve tv.

user posted image

clock-img

15.10.2012, 15:55

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

sto bas je cool, ne mogu svi da jedu dugu i kake roza *ovnauser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

07.11.2012, 20:06

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Nisam stigla da gledam poslednju epizodu kada se emitovala na TV-u pa sam pregledavala na YT. Hoće li neko ko je bolji sluhista od mene da mi objasni po čemu je glas Ivane Bojanović toliko fascinantan i dobar da prolazi dalje user posted image
Žiri me je razočarao time kakve su glasove izbacili.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

07.11.2012, 20:19

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Ja se razocarala sto su izbacili molera iz djurdjeva momak skida alena i ne secam se one druge pesmeuser posted image

clock-img

07.11.2012, 21:12

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Meni je nasladja cura ona iz prve ili druge emisije sto studira japanski. Prelepa je, divno peva, bas je prava osoba za estradnu licnostuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

07.11.2012, 23:43

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

koniciva
user posted image

< Poruku je uredio boba 11 -- 7.11.2012 23:44:30 >

clock-img

08.11.2012, 07:43

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Snelle

Nisam stigla da gledam poslednju epizodu kada se emitovala na TV-u pa sam pregledavala na YT. Hoće li neko ko je bolji sluhista od mene da mi objasni po čemu je glas Ivane Bojanović toliko fascinantan i dobar da prolazi dalje user posted image
Žiri me je razočarao time kakve su glasove izbacili.

Isto sam pomislila,zao mi je sto je ispao Urosuser posted image ,sin od moje stranke

clock-img

08.11.2012, 07:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

I po meni je par dobrih izbaceno, ali razumem i zasto. Oni traze glas za sve, tj, svaku vrstu muzike i teze i lakse, za sve tonalitete. A ne lezi svakome sve, a oni traze nesto naj pribliznije.(kakav izraz)
Tako da oni kad sami biraju pesme naravno da ce izabrati nesto sto im lezi. A kad su dobili da se usklade u grupi user posted image puno njih je kiksnulo...a to ne sme da se desi!

Mene je odusevila cura sto je pevala Stop -Sam Brown sad u nedelju...rasturila jeeeee

clock-img

09.11.2012, 09:09

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni je nasladja cura ona iz prve ili druge emisije sto studira japanski. Prelepa je, divno peva, bas je prava osoba za estradnu licnostuser posted image

I meni je baš zanimljiva i prelepo peva user posted image

clock-img

09.11.2012, 12:02

clock-img

Anoniman

Jel može neko da mi kaže, kojim danima ide Prvi glas? Jedno vreme je išao samo subotom, a onda sam u nedelju slučajno uhvatila to po grupama. 

clock-img

09.11.2012, 12:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Subotom i nedeljom u 21h

clock-img

09.11.2012, 12:07

clock-img

Anoniman

Falaaaaaaa

clock-img

09.11.2012, 12:10

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

user posted image

clock-img

09.11.2012, 12:14

clock-img

viking

pencil-img

6644

A zašto vi to gledate? Ne pitam snishodljivo, nego me stvarno ineteresuje, pošto su mi takve emisije potpuno neprivlačne...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

09.11.2012, 12:44

clock-img

bratzz

pencil-img

982

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni se svidja njena frizura ocu tako da se osisam

clock-img

09.11.2012, 12:54

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: viking RR

A zašto vi to gledate? Ne pitam snishodljivo, nego me stvarno ineteresuje, pošto su mi takve emisije potpuno neprivlačne...

Ja gledam zato što uživam da čujem odličan glas user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

09.11.2012, 12:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja gledam zato što uživam da čujem odličan glas user posted image

Ja nemam pojma zašto me privlači.

Nekada se nasmejem, nekada se oduševim kako neko peva, a uglavnom uživam u Vladu. user posted image user posted image

clock-img

09.11.2012, 14:38

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

ima stvarno dobrih pevaca koji prouzrokuju da se najezim kako pevaju,a ima i ona opcija-smejem se nekim ludacima,to ti je kao spanska serija iliti sapunica neko obozava a neko se grozi.user posted image

clock-img

09.11.2012, 14:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Volim da pogledam jer bas volim da cujem mlade ljude kako dobro pevaju, al za razliku od Granda ovde se moze cuti svasta dobro!

clock-img

12.11.2012, 12:03

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Kakav glas ima ova cura iz Mladenovca, odusevila me je !

clock-img

12.11.2012, 13:29

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Volim da svojim gledanjem podrziom nekoga ko nema ujaka iz blata da mu plati CD, a ima glas kome bi mnogi pozavideli i zeli da se formira kao umetnik i naravno od toga zaradjuje. Drugi razlog je sto obozavam da slusam sarolikost kvaliteta, neafirmisanih kvaliteta, jer oni su mi zanimljivi. Za Selin Dion svi znamo kako peva, ali lepo je cuti nesto novo.
Inace, ja sam danas gledala reprizu od juce, jer nisam bas ni svaku epizodu pratila. Ona devojka Nevena, je toliko jaka, a toliko tuzna. Mene srce zaboli kad je vidim. Podseca me na neku filmsku prikazu, prelepa, a umire. Otprilike bih je tako okarakterisala. Ima ih mnooooooogo kvalitetnih. Bice super slusati ih.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

12.11.2012, 21:25

clock-img

sanji

pencil-img

1583

I meni se sviđa ideja. Bilo bi divno da pored svih silnih šund folk pevača bar neko dobije šansu u nekoj drugoj branši. Pevaju fenomenalno, i pevaju sve po čemu se vidi da su jako talentovani. Doduše, i dalje ide godišnje na 100 folk pevača jedan anti-folk, ali bolje išta nego ništa! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

12.11.2012, 23:33

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Nekada se nasmejem, nekada se oduševim kako neko peva, a uglavnom uživam u Vladu. user posted image user posted image

isto user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)