IZVORNA PORUKA: jelena038
Mi smo svih 6 rodjendana proslavili u stanu, deci oslobodimo jednu sobu, mi se rasirimo po drugoj. Kakve igraonice i kafane, umem sama da posluzim svoje goste. I nije mi tesko, inace ih ne bih ni zvala! Za te pare koje bih dala na kojekakve "ambijente", u svojoj kuci serviram cele ruckove i vecere. Volim svoje goste, volim da kuvam za njih, volim da se kod mene osecaju dobrodosli, a ne da su mi visak i da moram negde drugo da ih vucem, i da ih zovem samo radi poklona.
Osim toga, zelim da mi dete uz secanja na rodjendane vezuje svoj dom, a ne tamo neke kafancine. I on to voli, danima unapred ukrasava i planira, a vole i njegovi drugari.
Imas pravo na svoj stav ali iznosis ga na malo cudan nacin.
Sta niko od nas ne zna da posluzi svoje goste,samo ti?!
Ja uvek kazem-zivela igraonica i svaka cast onom ko je izmisli!
Jani samo prvi rodjendan slavili u kuci jer nisam mogla da vucem strine i tetke po igraonici,a svaki naredni smo slavili u igraonici.I to smo pozivali samo mladje ljude sa decom pa nikome nije bilo tesko da dodje.
I nikad ne bih mojoj Jani oduzela tu radost sto slavi bas tamo.
A ako cemo bas da se pros**vamo,iz iskustva znam da u kuci prave uglavnom cicije kojima je zamisli puno da detetu jednom u godinu dana odvoje izvesnu sumu novca za igraonicu.
Uglavnom,i jeleni cemo sad prvi slaviti u stanu,a posle samo igraonica dolazi u obzir i nista vise.Nema sanse da pustim buljuk dece da mi vrslja po stanu,jer svakakve dece ima,vec odem lepo zavrsim sve za dva i po sata i vratim se u cistu kucu.Deca zadovoljna,mi matori zadovolnji jer iako je u igraonici svake godine spremimo dobru klopu i kraj.