ja sam se toliko opteretila kako ce biti,a super je proslo.
u dnevnom sam na velikom stolu servirala sve,grickalice slane ,slatke,cevapcice,ro virsle,mini pice,i tako svasta,gore sam uzela velike balone i vrpce i okacila iznad stola da nisko pada onako..pun pogodak je bio kad sam spremila onaj smrznuti pomfrit iz rerne,pun pleh,sve su smazali to.a u ostalim sobama su se igrali,u bokinoj sobi je bio cirkus,a onda kad zele devojcice da se osame,odu kod boze i tu kao beze od decaka.pinjatu smo u hodniku upali,bila je pun pogodak i bogme nisu mogli odmah da je polome.od igara sta moze-ja sam pustala pesme,pustim just dance ili ladi gagu i onda oni igraju,a ja stopiram i zalede se i onda opet tako.i super su se igrali,uzeli su jednu dugacku traku i onda su se vukli,na jednom kraju kao decaci,na drugom devojcice,to su razvukli kroz dve sobe.i otvarali su poklone,to i isto bilo zabavno.i drugo je bilo jurcanje,slajm,malo igrice ,bio je jedan stariji decko,pa je on igrao,a ovi neki manji decaci se okupe oko njega.sve u svemu,proveli su oko 3 sata kod mene,malo vise i super im je bilo.bilo je i par mama sa kojima se druzim i tako.zao mi je sto nisam stigla da sikam jer sam bas bila okupirana.njih 10-11 je bilo.
< Poruku je uredio branki* -- 17.1.2021 9:07:40 >