cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

23.03.2018, 09:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mili sto je divan da sam ogladnela user posted image
Rosi deluje da je od sargarepe

clock-img

23.03.2018, 09:58

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

user posted image Mili, sve izgleda odlicno!
Jel tsko i stajalo? Mislim tako taj fazon kao svedski sto pa onda dodju gosti tu i uzimaju?
To mi je odlicno!!

,,Carpe diem"

clock-img

23.03.2018, 10:08

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Mamajo, gde god sam bila uvek je švedski sto. I kod nas je tako bilo.

Meni se učinilo narandža, baš je lepo!

Ja nemam slike, što liči na mene user posted image . Jednu salatu ukrasila sam tračicama od crvene paprike koje sam ukrštala i formirala oblike+ prepečen suncokret, drugu mirođijom i čerijem, mm je pravio dve povrćne onako šarene sa svačim.

Da, mili, dosta ljudi staje. Dobri su, nema šta, samo eto ja imam taj momenat da sam mnogo puta tu bila.

< Poruku je uredio Rosita -- 23.3.2018 10:10:08 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

23.03.2018, 10:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ta varijanta mi se mnogo vise svidja. Kod nas je samo za decu sve na jednom stolj bilo, a za velike onako na svakom po tacna sa pecivima. Ali ja nisam do sada nista drugo osim peciva.

user posted image jos jednom, sve je super!!

,,Carpe diem"

clock-img

23.03.2018, 10:21

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

E vidiš, mili je ovo slikala ispred prostora za slavljenika i posluzenje za decu, tamo pozadi je prostor za najmladje, a desno je za veliku decu. Tu se za decu stave tacne, a u centar veliki tanjiri- posluyavnici za njih, pa im tete stave u tacnu. Znači, obrnuto user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

23.03.2018, 12:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Mili super user posted image mi smo često u toj igraonici na rođendanima user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.04.2018, 22:06

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Zakazli u jednom pozoristancetu/rodjendaonici za 12 Maj user posted image

clock-img

28.04.2018, 22:10

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Zakazli u jednom pozoristancetu/rodjendaonici za 12 Maj user posted image

A gde žurite? user posted image stizemo i mi taj dan onda, slavicemo zajedno.

clock-img

28.04.2018, 22:12

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mozeeeee jeeeeej
Pa T je 10 Maj a njemu 18 pa ono da ne rastegnem posle 18 dugo mi

clock-img

28.04.2018, 22:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

O, jos malo pa ce se slaviti 😊

,,Carpe diem"

clock-img

28.04.2018, 22:27

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Znam kad je njemu, to sam zapamtila user posted image
Mi nećemo slaviti. Tortu cu ja napraviti, cisto da ima ako neko dodje user posted image

clock-img

22.07.2018, 15:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Marku je u nedelju rođendan, ove godine slavimo u igraonici (dolazi mi dever i nemam ja te živce da spremam kući pored njega, poklali bi se). Još nisam def odlučila koju ću tortu ali što se dekoracije tiče Marko želi PJ Mask. E sad, ja nigde ne nalazim figurice a sa ebay-a nisam poručila na vreme. On baš ume da mi zakomplikuje život user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

07.08.2018, 14:00

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mi se spremamo za treci rodjus, najverovatnije cemo 08.09.praviti u igraonici. Sad cu ovde da skupljam ideje 😊
Da li je neko skoro pravio tematsku Patrolne sape zurku za rodjus?

,,Carpe diem"

clock-img

07.08.2018, 14:14

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Pravimo 2 rodjendana jedan cerkici 27 avgusta puni 5 god a sin puni 2 god 11 septembra i meni su potrebne ideje za dekoracije i torte naravnouser posted image

clock-img

07.08.2018, 14:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Mama Jo, nismo imali temu Patrolne šape (prosto neverovatno, btw). Ove godine su bili PJ Masks (i torta i pinjata), prošle godine je bio gusarski fazon. Ali imaš raznih ideja na pinterestu, ja sam tu našla ideju za tortu.

clock-img

07.08.2018, 14:32

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Hehe user posted image
Nas rodjus definitivno ove godine mora biti u duhu Patrolnih sapa. Hvala Ana, pinjatu i tortu planiram, a svakako cu na Pinterestu da pronadjem jos koju ideju 😊

,,Carpe diem"

clock-img

08.08.2018, 22:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Smislila sam da sama napravim pinjatu i ovo

Klik

Da li je mozda neko pravio? Pretpostavljam da je stiropor u pitanju i odgore ukraseno krep papirom?

,,Carpe diem"

clock-img

09.08.2018, 09:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Mama Jo, ja pravila prošle godine a ove ga je mm samo prepravio. Ali moj je jednostavniji, beli. Koristila sam debeli karton koji sam iskrojila pa isekla a onda ofarbala belom bojom u spreju (mat). Staviću ti sličicu samo da nađem.

clock-img

09.08.2018, 09:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

user posted image

user posted image

clock-img

09.08.2018, 09:22

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Joj Ana divan je 😍
Inace sam i ja mislila takav oblik, jednostavniji mi je od ovog na slici sto sam postavila, tek kasnije sam videla i taj drugi oblik.

Znaci moze i malo deblji karton? Sjajno user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

09.08.2018, 09:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Da, debeli karton, čvrst. To je mm doneo iz Jyska, pored mu je bila bivša firma pa ih je pitao. Onaj sto što se vidi iza Marka je isto od kartona napravljen, sa nekim ispunama, mm je pravio. A deblice smo kupili pa ih je mm gulio, šmirglao... I onaj top je mm pravio... šou sa nama user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 9.8.2018 9:44:28 >

clock-img

09.08.2018, 09:48

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Ana RR, predivan vam je ram i slike! Muz je pravi majstor :) user posted image

clock-img

09.08.2018, 10:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Anci, ja to videh odavno, al svejedno opet da pohvalim user posted image

clock-img

09.08.2018, 10:27

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sjajni ste Ana stvarno user posted image
I dala si mi gomilu ideja user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

09.08.2018, 10:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Hvala devojke user posted image volimo mi to, kod kuće svašta može da se organizuje. Ove godine smo slavili u igraonici pa nismo mogli baš sve što bi hteli, angažovali smo Filipa Bubbleman i on je imao predstavu koja je trajala 1 sat i 15 minuta, deca su bila oduševljena i svi su bili potpuno mokri user posted image ali 3 sata igraonice je malo za nas user posted image