cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

06.09.2017, 15:13

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

😊😊😊 sjajno, ocekujemo slike onda 😊

clock-img

06.09.2017, 15:17

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Naravno❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.09.2017, 16:54

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Krin kada vam je rođendan?
Nama je 21.9.a najverovatnije ćemo proslaviti 22.9 ,nisam za pomeranje ali eto nametnule se tako zbog muzevljevog posla.

clock-img

06.09.2017, 19:34

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mi smo sada u subotu slavili rodjus u rodjendaonici... super stvar sa neke strane ali da li i vi misljte da su preterali sa cenom zakupa za dva sata? Ne znam kako se po drugim gradovima krecu cene, u Novom Sadu je cena zakupa od 6500-9000 dinara..

Nije taj zakup toliko skup koliko je pice skupo, a ni racun nam nisu dali. Oko 30 ljudi plus oko 12 dece izaslo nas preko 18.000. Plus zakup oko 8000 cini mi se...

clock-img

06.09.2017, 20:41

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mi smo sada u subotu slavili rodjus u rodjendaonici... super stvar sa neke strane ali da li i vi misljte da su preterali sa cenom zakupa za dva sata? Ne znam kako se po drugim gradovima krecu cene, u Novom Sadu je cena zakupa od 6500-9000 dinara..

Nije taj zakup toliko skup koliko je pice skupo, a ni racun nam nisu dali. Oko 30 ljudi plus oko 12 dece izaslo nas preko 18.000. Plus zakup oko 8000 cini mi se...

Ju,ju, ju... preteruju zaista.... i to sve za dva sata?
U ovaj nas zakup od 9000 din.ulazi proslava od 2,5 sata, devojka koja sluzi pice i devojka koja se igra sa decom, a dobijea i one plasticne case i tanjirice za decu i odrasle...
A pice smo sami donoslili, pa je to bar nas izaslo jeftinije...
Te varijante sto ide njihovo pice su preskupe, ja sam.gledala to da izbegnem

clock-img

06.09.2017, 20:46

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Suzi prvi nam je iduće godine 31.5.I Strahinji i Nadji smo pravili u restoranu.Bude oko 160 ljudi i više.Velika nam uža familija.Nwću njega da izdvajam.Biće i za Ducija "Lepa Brena za četiri osobe"user posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.09.2017, 21:05

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

O, lepo, i ja slavim rodjus 31.05. 😊 to je bas lep dstum za rodjus, ako mene pitate....
Jel pravite i krstenje ili samo prvi rodjus obelezavate na veliko? 😊

clock-img

06.09.2017, 21:10

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Krštenje već obaviliuser posted image

clock-img

06.09.2017, 21:19

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

O, sjajno 😊😊

clock-img

06.09.2017, 21:21

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Da..još u avgustu❤

clock-img

14.03.2018, 16:15

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Iskusne mame, dajte, molim vas, predlog za salatu za dečji rođendan, da bude za 35 odraslih, napravila bih dve, a jednu bi muž- povrćnu, meni trebaju one zasitne, zahvalna ću biti na predlogu za nešto brzo i ukusno, kao i za predlog količine! Hvala.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

14.03.2018, 16:18

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Rosi, sada ce odnekud da se ukljuci Veselica, ima zaista puno iskustva. Ja jos nisam pravila zurke sa toliko ljudi.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

14.03.2018, 16:55

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Voci, hvala, veselice, dolazi user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

14.03.2018, 17:28

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Evo meuser posted image Mozes neku sa pavlakom,kukuruzom secercem,susamom,piletinom.Jel volis takve da ti dam recept?

clock-img

14.03.2018, 21:53

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Može, može. Našla sam nešto na netu, ali bolje provereno :).

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

14.03.2018, 22:01

clock-img

madre

pencil-img

6600

Pa za takve prilike ja uglavnom pravim rusku i susam salatu. Verujem da znas za ovu sa susamom, ja je bas volimuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

14.03.2018, 22:08

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Madre, daj ti meni recepAt za tu sa susamom.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

14.03.2018, 22:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

I ja uvek pravim salatu sa susamom, najbolja je user posted image rusku ne volEm i ne pravim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.03.2018, 22:12

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Muz voli kukuruz.
Kukuruz zamrznuti, tri kuvana jaja, kiselih krastavcica po zelji, sunke oko 200gr, umesas pavlakom i majonezom. Malo i pobireris.
Mi je volimo pa ja za slavlja spremam duplu kolicinu jer pojedemo kuci ostatak.
Obožavam i mimozu.
Evo i jedne salate u receptima Klik
A evo i praziluk, nju na primer mozes napraviti u jednoj meri Klik

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 14.3.2018 22:20:23 >

clock-img

14.03.2018, 22:42

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Praziluk je odlicna salata, kao i mimoza, u nju ide i suhomesnato pa je ,,sitija" u odnosu na praziluk. A meni je npr.vrlo lepo i ukusno, a moze da prodje i za ovakvu priliku, onaj nadev - piletina sa kikirikijem... ne znam tacno recept, ali se sitno seckano belo meso i kikiriki pomesaju sa majonezom i senfom... tako nesto. Ko voli naravno...
Ja licno ne pravim jer mm nikako ne voli kikiriki j hrani, li bili smo na jednoj zurci gde je, izmedju ostalog, bilo i to i bas su svi nesto bili odusevljeni...

,,Carpe diem"

clock-img

15.03.2018, 09:58

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Hmmm, trenutno samo gledam i mozgam.

Pisaću za par dana kada izmozgam šta ću spremati. Jedino znam da ću spremati pored svega i posnu hranu, zbog gostiju koji poste.
I da će torta biti Spiderman, ili ceo skup superheroja. A koju tortu ću praviti.. E to već ne znam. user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

15.03.2018, 10:05

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Rosi evo zene su ti vec rekle,ove sa pavlakom se zacas naprave.

clock-img

15.03.2018, 13:29

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Hvala vam! Jednu bih susam, ali cu da nadjem varijantu gde ne ide sremski sir vec neki krem sir i sl. (duga prica o mm i siru), i ne[to na bazi kukuruza.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

15.03.2018, 13:34

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Rosita, mozes pavlaku, krem sir umesto sira slobodno.

clock-img

15.03.2018, 13:35

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Eto Rosi, nadam se da si se pronasla negde. Mogu da zamislim kako ti je bilo.
Sto se mog deteta tice, ja cu jednu lepu salatu sa cajnom, malo ruske . Bice neka torta koju ce neko morati da ukrasi jerr sam ja dudule za to, ali moram da smisljam vec polako.
Nemamo nogo gostiju, ali babe dede I moja sestra sa decom I muzem, eto pune kuce.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!