Evo i mene da napisem nasto o nasem trecem rodjendanu, koji smo proslavili pre tacno mesec dana.
Iako je proslo mesec dana i te utiske zamenili neki novi (sa mora), sada sam zlatna koka sto se informacija tice - koja igraonica koliko kosta, sta koja nudi, koji ketering je koliko, sta u kojem ok, koji animator, baloni, facepainting i sl ... pa mozda nekome pomognem, dam ideju i sl,
Predhodne dve godine smo bili Mini. Malo mi je ona dosadila. Prosle godine sam gledala da sve bude Mini (salvetice, tanjirici, casice, slamcice, cokoladice, natpis, torta, mafini .. sve,sve). Ove godine se nisam oko toga puno opterecivala jer je igraonica bas lepa i sarena, pa je to bilo najmanje bitno. Cak smo i balona uzeli 2 grozda, kako oni to zovu po 5 balona, ako smo predhodnih godina vise. Ali ja balone jako volim i oni mi ulepsaju slavlje i slike.
Moje muke pocinju sa tim sto je igraonica oslikana Dizni likovima, a mi smo ove godine Hello Kitty, te sam shvatila da ne moze sve biti unifrmisano i malo se opustila sto se toga tice.
Imali smo tortu Hello Kitty - ona je bila prepedantno uradjena i bas sam zadovoljna. Ista zena nam je pravila i popse - oni su bili put pogodak.
Mafini - su bili sareni, u kombinaciji sa tortom, imali su Hello Kitty, ali mi je bilo glupo da svih 20 bude HK, pa su tu razne zivotinjice koje drze balone, tortu i sl .. tj rodjendanske dzidza bidze. Mafine uzimam kod jedne devojke, ne menjam je kako sam ih probala. Preukusni su a o estetskom delu da ne govorim - sta god da zamislim.
Ketering - Poco Loco za 40 odraslih i 20oro dece. Ne mogu da kazem da je ista falilo ali mnogo mi je bolji Knez od prosle godine, s tim sto su sitni kolaci iz Poco Loca, neeeeeestvarni, ono je ludilo. Sve u svemu - sledece godine Knez.
Igaonica je bila "MOJ GRAD" u starom Merkatoru, super je. Ima i kiskoteku. I binu, ko hoce neku predstavicu.
Animacija - tu sam lupala glavu mesec dana. Dok nije krenula Larina generacija d apuni 3godine i da idemo po rodjendanima njenih vrsnjaka, nije mi to padalo na pamet. Onda smo bili na nekoliko - i svuda ej bila ili predstava, ili nesto .. Na jednom rodjendanu smo gledali madjionicara i oooooooooodlepili. Preprepredobar je. Fore, trikovi ma sveeeee ... Bas za njihov uzrast, taaaako im je drzao paznju. A ja sam isla 2 puta u wc da popravim sminku meni su suze isle. I odlucimo se za njega. Ali on nije taj dan bio u zemlji. Onda sam guglala jedno mesec dana i razmisljala sta bi - od animatora, preko pozirosnih ilutkarskih predstava, do klovna, pa ... ne znam ni sama. Na kraju odluka opet padne na madjionicara (jer sam htela i modeliranje balona, a svi ostali mi za to traze +35 e, kod njeg je to free), ali sam nasla nekog koji ima pored goluba i zeke, znala sam da ce moje dete da se odusevi na to. I bila sam u pravu. Zeka je bio apsolutni hit. Madjionicar .. paaa ... ne znam baaaas :D .. iskreno onako. Ne bih ga ponovo unajmila. Ne moze ni da primirise onom prvom. Ok, nije bio los, ali ja se ni jednom nisam nasmejala is srca, na trenutke mi je bio i dosadan, fore nisu smesne, a trikovi su oskudni. Deci nije bio dosadan, lepo su ucestvovala, Lara ej dobila i poklon i sve u svemu ok.
Facepainting - igraonica ej imala svoj, ali nas je na sajmu sminkala jedna zena u ciji rad smo se zaljubili i jos tada smo rekli - ona ili ni jedan druga, tako da smo nju doveli.
I sada glaaaaaaavna atrakcija njeno velicanstvo MAAAACAAAAA!!! Posto mi je cerka u Maca fazonu, dobila je i veliku plisanu macu od nas za rodj i obozava mace, ceo rodj je bio u Maca fazonu (od torete, kolaca, i na njoj - haljina, krunica, mindjuse, narukvica, prsten, gacice :D .. ali za to sve je ona bila zaduzena) - ja nadjem na FB maskotu macu i ooooldepim. Medjutim mm ni da cuje. U fazonu - na sta lici, ruzna je (on je esteta covek, to mu je posao), uplasice se deca blabla .. isto tako i kuma i odgovori me. Smorila se ja, mislila o njoj danima, pa zaboravila. Ali na dan rodjendana, proradi neki crv, ja je pozeliiiim ili ona ili da crkenm. Par sati pred rodj, posaljem na FB PP devojci, ona izlazi iz kuce, krece na predstavu, kaze doro sam videla i dobro sam slobodna. Da ponesem kostim i dolazim. Ja na samom rojdu prziznam mm :D. Rekoh budu li deca masovno pocela da placu, ubicu se, ako prodje ok mojoj sreci nema kraja. LJudi moji - bilo je feeeenoooomeeeenaaalno, pa deca su se zaljubila. Nisu hteli da je puste, svi su bili oko nje, a ona je odradila posao .. nemam reci. Igrala, skakala, nosila ih, zvala tortu sa njima, kupala s eu lopicama, ma stvarno je bila dddiiiiivna, Jedva su je pustili da ide :D. A moja Lara koliko je bila srecna sto ej njoj dosla maca na rodjendan, da vam ne pricam/ Tako da ej maca bila pun pogodak.
Sve u svemu rodjendan je ispao bas kako sam zamislila i bolje. Cini mi se da je bilo previse svega - od hrane i pica, preko zanimacija - doskoteka, facepainting, maca, madjionicar .. i da ej moglo bez necega od toga, no znam za sledeci put. Ovako nisu deca ni stigla u Lavirintu da se igraju....
Prenosim vam delic atmosfere i mozda dam neku idejucu. LJubac za sve.