cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

06.06.2015, 12:04

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Joj, i nama se bliži 1. rođus. Rezervisali smo restoran i fotografa. Mama zakazala i šminkanje (jedva). Sve je već pozakazivano!! A i za restoran smo za malo izvisili. Odavno smo se mm i ja odlučili za "Tajnu" i kada sam zvala (pošto poznajemo vlasnicu), kaže ona da su je već pitali za 2. avgust, ali nisu potvrdili. Ja rekla-Ne daj, otimaj, piši, rezerviši!! user posted image I taaako. I fotografa smo znali kog želimo, a pošto pada nedelja, sva sreća, nema svadbu.
Sad mi još ostaju torta i sitnice oko dekoracije.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

07.06.2015, 15:09

clock-img

mati

pencil-img

6667

Mi slavimo 5. rodjendan. Zakazala sam igraonicu jos pre dve nedelje, nesto mi bas ne odg zbog Mite, ova veca deca ce da ga pregaze, ali nismo imali neki veliki izbor jer moram sama sve da organizujem a ta nam je najbliza.
Imamo u grupi devojcicu koja je alergicna na mleko i jaja i za nju bi zelela da napravim nesto malo, na svakom rodjendanu njena mama nosi slatkis za nju. Ima li neko ideju?
Inace Mata bi opet spajdermena...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

07.06.2015, 21:15

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: mati

Imamo u grupi devojcicu koja je alergicna na mleko i jaja i za nju bi zelela da napravim nesto malo, na svakom rodjendanu njena mama nosi slatkis za nju. Ima li neko ideju?

Mati, draga, jako je lepo od tebe sto zelis da napravis nesto za alergicnu drugaricu ali kao majka alergicnog deteta najiskrenije ti kazem bolje nemoj jer znam da sam ja uvek u grcu kada je neka proslava i puno je hrane okolo :) ja mini bubi uvek nosim nesto kad idemo na rodjendane iz prostog razloga sto se zaista bojim (koliko god da imam poverenja u tog ko je spremao hranu) da ce se i pored sve paznje i vodjenja racuna desiti neki previd. Moje dete je do skoro reagovalo na tragove mleka a oni se vrlo lako nadju u svemu kada se sprema mnogo hrane... najbolje bi bilo da razgovaras sa devojcicinom mamom pa da vidis sa njom sta mozes da napravis :)
i jos jednom, zaista si divna sto mislis i na alergicnu drugaricu user posted image

clock-img

07.06.2015, 23:49

clock-img

mati

pencil-img

6667

Hvala ali ja stvarno zelim nesto za nju. Dusa me zabolela kad je njena mama ipricala propust oko organizacije nove godine. Doslo dete kuci i kaze " Mama jer ja stvarno nisam dobra pa je Deda mraz zaboravio na mene?", iskidala sam se. Kako su to prevideli, a svi smo skupljali novac. Vec je jela moje lizalice od fondana, tako da ako ne smislim nista drugo, napravicu joj neku figuricu .

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

19.06.2015, 00:52

clock-img

Hulia

pencil-img

2

Drage mame, molim vas dajte neki predlog za proslavu 1. rodjendana u restoranu koji bi imao i neki odeljak za decu. Po mogucstvu restoran sa igraonicom user posted image

clock-img

19.06.2015, 08:41

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

A koji grad je u pitanju? user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

19.06.2015, 09:19

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Mi rezervisali Tehnokids igraonicu kod autokomande za 4. rodjih, leto je pa imamo popust, lepa je imaju dve varijane mu smo uzeli Karibe.
bili smo i prosle god i zadovoljni,
Hulia isto pitanje kao i Queen koji grad?

clock-img

19.06.2015, 11:07

clock-img

Hulia

pencil-img

2

Beograd, zaboravih da napisem

clock-img

03.07.2015, 18:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja svojoj deci rođendane slavim uglavnom u igraonici...mada desi se neke god da slavimo i kući ali to mi prisedne,jer deca izokrenu celu kuću naopačke,ali deca više vole da slave kući,jer u dvorištu imamo pravu ljuljašku,peščanik i mnoštvo drugih rekvizita

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

03.07.2015, 19:20

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Sto bih ja Viki volela da imamo tako veliko dvoriste sa svim tim rekvizitima..mi imamo dvoriste ali jako malo..klinci su mi rodjeni leti,u julu oboje,a Teodora u septembru.Ispocetka smo slavili kod kuce,a sada,kada su poceli da zovu drugare iz vrtica,nemamo mesta pa smo od prosle godine poceli u igraonici.
Ove godien M i D zajedno slave rodjus..Mimin je sutra, a batin 16.jula pa cemo tada i slaviti zajedno.slazu se deca.M puni 7 a D 5 godina. Prosle godine su odvojeno.

Ova igraonica inace ima veliko dvoriste,tako da ako bude lepo vreme,bicemo napolju skoro stalno.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.07.2015, 19:24

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moji su svi rođeni u septembru,ali koliko drugara pozovu ni veliko dvorište mi nije dovoljno,pogotovo ćerka čiji su drugari i drugarice već veliki...uništitelji,čini mi se da samo što se na luster ne popnu...videću ove godine šta ću i kako ću...prvi je ćerkin rođus 1 . septembra

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

03.07.2015, 19:34

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ma da, bude puno dece, sve zivo pokidaju...ali meni nekako ti kucni rodjendani imaju dusu,pamte se, svaki mozes lepo nekako da organizujes i osmislis,a ovi u igraonici svi lice jedni na druge...zato mi ove godine slavimo zajedno,pa cemo smisliti nesto posebno zanimljivo i atraktivno. Nadam se user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

03.07.2015, 19:39

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Upravu si Mila,zato se i dvoumim...dođe mi da organizujem kući a da pozovem animatora,da ih malo crta i da ih zanima,jer ipak ja ne mogu sve postići ...i da ih služim i da ih animiram:)

clock-img

03.07.2015, 20:21

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Tesko je sve postici sam.Vidim da i ti volis a i profesija ti je da radis sa decom.Meni sestra najvise pomaze. Ja uvek smislim neke igre i fore unapred,zapisem i pripremim jer u toj guzvi ne moze se covek svega ni setiti. Razmisljam ove godine da osmislim neki kviz ili i mozda i maskenbal...videcu..tamo u igraonici ce biti dve animatorke,vaspitacice koje ih paze, imaju i oni neki program,ali bih htela nesto drugacije..

clock-img

03.07.2015, 23:38

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma da oni u igraonici imaju neke animatore ,nekad budu dobri a nekad i nisu toliko dobri,samo dođu kao nešto popričaju sa decom i nacrtaju im lica i to je to.Neki imaju ceo program osmišljen,priču,takmičenja,karaoke,crtanje dodelu diplčoma

clock-img

03.07.2015, 23:44

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ovo zadnje sto si nabrojala ima ova igraonica,ali nisu nesto te vaspitacice bas zainteresovane,odnosno ne daju bas sve od sebe,znam ih od ranije..valjda su tu i na nekoj zameni, pa je to vise odradjivanje..deca to i osete,pa ih bas i ne dozivljavaju nesto posebno.Ali mi je prostor super,ogromna je kuca u kojoj je igraonica a i dvoriste,zbog cega smo se najvise i odlucili, da deca budu napolju i igraju se.

clock-img

04.07.2015, 11:54

clock-img

mama micki

pencil-img

910

IZVORNA PORUKA: amdn

Mi rezervisali Tehnokids igraonicu kod autokomande za 4. rodjih, leto je pa imamo popust, lepa je imaju dve varijane mu smo uzeli Karibe.
bili smo i prosle god i zadovoljni,
Hulia isto pitanje kao i Queen koji grad?

Najbolja igraonica u Beogradu. Mi smo tamo redovni gosti već šest godina, tj. otkako je Tea krenula u vrtić, sad ide u školu ali ni ona, ni drugari ne menjaju igraonicu.
Što se mlađe dece tiče Karibi su super. Mada ja najviše volim Izgubljeni grad zbog dvorišta i bašte.

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

clock-img

05.07.2015, 14:41

clock-img

Anoniman

Mi smo prvi slavili naveliko, familija, restoran i sve po redu, 2 i 3 u igraonici, i tamo im je najboljeuser posted image

clock-img

05.07.2015, 14:45

clock-img

mila83

pencil-img

3821

I mi smo tako,jer smo ujedno slavili i krstenje sa 1.rodjendanom.Ove godine cemo samo obeleziti 1.rodjendan Teodori u septembru,a krstenje sledeceg proleca najverovatnije.

clock-img

05.07.2015, 14:50

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mi slavimo 12 jula, jos malo sad sam u haosu ovaj hoce za rodjis vatrogasca pa treba da pravim tortu vatrogasca ili makar figure.
Mama Micki i bas je lepa ta igraonica, slazem sa tobom.

clock-img

05.07.2015, 14:55

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi smo prvi slavili naveliko, familija, restoran i sve po redu, 2 i 3 u igraonici, i tamo im je najboljeuser posted image

Prvi mora na veliko,mada to je vise za rodbinu i roditelje deca vise vole kada su sama sa drugarima,ovako guzva,muzika moja A je prespavala pola prvog rodjendana.Mada sam ja pravila proslavu prvo kod kuce,sa bracom i sestrama da bi bilo bas lepo za nju,da i ona uziva.

clock-img

05.07.2015, 14:55

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Mi slavimo rođendane kod kuće. Kad Lu krene u vrtić, pa bude pozivala drugare, onda ćemo verovatno u igraonici ili nekoj sali. A ove godine slavimo L i H zajedno, pa ćemo 2 manje torte, a gosti su isti svake godine. Rođaci, prijatelji i kumovi, bude nas oko 40-ak, pa ih podelimo na 2-3 dana.
A krštenja smo organizovali posebno, obe su krštene sa 9 meseci, a rođendani su u septembru Po meni je bolje posebno krštenje, posebno rođendan, na rođendan dolazi puno gostiju a krštenja su bila manja, samo u krugu porodice. i uostalom, ako se prave 2 odvojena događaja, dobije se duplo više poklona hehe, veća radost za decuuser posted image

clock-img

05.07.2015, 15:07

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mariya i ja nisam slavila zajedno krstenje i rodjendan nekako mi bezveze to.Krstili smo A kada je imala godinu i po dana.

< Poruku je uredio veselica -- 5.7.2015 15:08:53 >

clock-img

05.07.2015, 15:10

clock-img

Anoniman

Mi smo odjednom i krstenje i rodjendanuser posted image , posto bas imamo puno rodbine, i nemoguce je slaviti u manjem okruzenju, onda smo sve odjednom prebrinuliuser posted image

clock-img

05.07.2015, 15:20

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Jeste Um,zovemo blizu rosdbinu i prijatelje,isti ljudi bi dosli na oba dogadjaja,pa nam je lakse i finansijski.ove godine radimo odvojeno,zbog svega sto smo prosli sa Teodorom.prvi rodjendan cemo obeleziti kod kuce, samo sa najblizima,intimnije a ona kad jos malo poraste i ojaca,slavimo krstenje u restoranu.Tu planiramo bas veliko slavlje ! Za moju devojcicu hrabricu.