cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

04.03.2015, 08:03

clock-img

superm

pencil-img

3244

Ne znam za NS ali toplo preporučujem igraonicu- rodjendaonicu Janna gruva u Zemunu!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

04.03.2015, 08:41

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

U Krusevcu ima dosta igraonica za decije proslave samo sto je kod nekih papreno skupo a kod druhih solidno za nas standard...user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

04.03.2015, 08:49

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Kod nas imaju tri igraonice i sve su razlicite. Sve zavisi od uzrasta detea, pa i sta dete vise voli i koja roditeljima zbog prostora vise odgovara..gde ima vise onih spravica za skakanje,ljuljanje,penjanje,spustanje....
M je starija, ona voli igraonicu bez tih spravica, imaju vaspitacice koje ih cuvaju i zabavljaju,igraju se muzickih stolica, zmurke,vije i svasta nesto, imaju drustvene igre, pa soba za ples sa disko efektima...to je bas za druzenje prostor,moze i napolju da se slavi, imaju i veliko dvoriste, sto nama odgovara, jer je njen rodjendan leti.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.03.2015, 15:45

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Anck, imaš u Kreativnom klubu, u O-klubu i u nekoj novoj:

Kreativni klub

O-klub

O-klub 2

Sport Star 021

Always look on the bright side of life...

clock-img

04.03.2015, 20:45

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Hvala Lelo, u Kreativni klub smo slavili prosli rodjus i stvarno je lepo. Ja ih zvala juce koja je cena rece 7500 user posted image a eto super ...a i prosli put smo platili po ovoj ceni s popusta.

clock-img

04.03.2015, 20:47

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mi ove godine pravimo Mini Maus zurku :) pozivnice su gotove, torta izabrana, treba jos kapice da napravim i da smislim kako cu hranu da napravim da bude u obliku Mini :)

clock-img

04.03.2015, 20:51

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi slavimo kod kuce samo iz razloga sto kod nas nema igraonica.Inace ja volim da preteram opasno kada su proslave rodjendana u pitanju user posted image sva sreca sto krenem ranije sa pripremama pa muz i ne zna koliko para potrosim.Inace torte uvek sama pravim,to je nesto sto ne bih nikada kupila,a kako se bavim slanim keteringom podrazumeva se i da hranu pravim sama.Uvek imamo neku temu,kostime a ove godine smo imali i pinjatu.

clock-img

04.03.2015, 22:50

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Anck, super! user posted image
Milicicak, i mi ćemo možda na zimu Mini, dupli rođendan. Ja imam spremno svašta za nekoliko tema. user posted image
Veselice, i ja sve tako spremam. Mi žene smo lude! user posted image

clock-img

05.03.2015, 12:37

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Lela ma najbolje kada sve sama uradis.Ja sam dan pre rodjendana toliko umorna da ujedam od muke ali kada sledeci dan vidim srecu na licu svog deteta a i cujem pohvale sa svih strana user posted image sve zaboravim user posted image

clock-img

05.03.2015, 14:09

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

E baš to. Evo ga naš rođus, sad u decembru, tema je bila Moj mali poni. Daria je bila Rainbow Dash user posted image Evo slika:

Moja Rainbow Dash, koja ne zna da se slika user posted image Rajf i suknju sam pravila, majica pozajmljena.
user posted image

Uvili smo kosicu da ima grivu
user posted image

Cupcakes
user posted image
user posted image

Čaše sa imenima i slamčice, sve sam pravila sama:
user posted image
user posted image

Baner i dekoracija sobe - oblaci i pom-pomovi (ukras sa ulaznih vrata nisam slikala :( )
user posted image
user posted image

Pokončići za decu - keksići u duginim bojama i svima sam odštampala i napravila bojanku Moj mali poni
user posted image

I torta, naravno :) nisam potpuno zadovoljna, ali s obzirom na to da sam sve pravila u devetom mesecu, odlično je user posted image
user posted image
user posted image

Jedva čekam opet, tad ćemo im slaviti obema zajedno i tema će verovatno biti bubamare.

clock-img

05.03.2015, 14:13

clock-img

soni

pencil-img

5581

lela sve super !!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

05.03.2015, 14:20

clock-img

branki*

pencil-img

20828

divno,lelo,a najdivnija je darijauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.03.2015, 14:44

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

E hvala žene! user posted image

clock-img

05.03.2015, 14:48

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Lela ovo je prelepo a vidi se da imas puno idejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2015, 19:28

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Lelo sve je prelepo a cerkica ti je predivna.Bas volim kada se neko tako lepo potrudi oko rodjendana a ne dodje mi moje dete sa rodjendana i zali se kako nije imalo sta da se jede(moja deca grickalice ne smatraju za hranu).Inace kako si bila u devetom mesecu a ovo izgleda sve vrhunski,svaka cast tebi user posted image

clock-img

05.03.2015, 21:41

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Lelo, svaka ti cast, sve divno izgleda :) super ti je ideja za keksice kao poklone za goste, mozda cu to da ti ukradem ako uspem da nabavim modlu u obliku mini :)

clock-img

05.03.2015, 22:33

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Svaka cast na tolikoj inspiraciji i trudu user posted image

clock-img

05.03.2015, 22:47

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Svaka cast Lelo !user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da vidim da se jos neko danas trudi oko decijeg rodjendana! Takva sam i ja, jos nijednom nisam narucila tortu za rodjendan, sve pravim i ukrasavam sama,( i meni se desilo jednom u devetom mesecu trudnoce user posted image ) ali decija sreca se ne moze uporediti ni zameniti ni sa cim! Sto dete zamisli,mama ostvari,samo ona zna kako ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

06.03.2015, 08:09

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ovako izgledaju nase pozivnice za rodjendan
user posted image

clock-img

06.03.2015, 08:10

clock-img

branki*

pencil-img

20828

wow,mala mini maususer posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.03.2015, 08:11

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Milicicak rucno su pravljene zar ne?Prelepo izgledaju user posted image

clock-img

06.03.2015, 08:22

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Milicicak,jako su lepe ! Svaka cast na trudu! a na taj nacin se i deca vise raduju i ukljucuju u proslavu svog divnog dana ! user posted image

clock-img

06.03.2015, 08:35

clock-img

Anoniman

Milicicak odlicne suuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2015, 09:02

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Milicicak, divne su, volim tako neobične pozivnice. user posted image
Naše su ovaj put bile obične:
user posted image

Hvala vam, žene. Trudila sam se da sve bude super, Daria je bila prezadovoljna. A ovako sam izgledala taj dan user posted image
user posted image

A što se tiče modlica Mini, improvizuj - jedan veliki krug i dva mala, ili napravi modlicu u obliku glave, ja sam zbog posla napravila sebi gomilu od aluminijumskih ovala:

user posted image
user posted image

clock-img

06.03.2015, 09:05

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Lela a gde ste kupili pozivnice?