cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

09.09.2014, 12:07

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

UM imam ja recept za testo za picu koje može i nekoliko dana da stojji u frižideru. Daću ti ako hoćeš

Razmišljam da u igraonicu odnesem balone. Da kupim kod kineza i naduvam. Nikola ih voli

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

09.09.2014, 12:10

clock-img

Anoniman

Posalji mi u pp, za mini, ili velike?

clock-img

09.09.2014, 12:15

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Marko danas slavi rođus u vrtiću za drugare iz vrtića.
U cenu je uključena torta, pecivo i sokovi, te smo naručili Munja tortu.
U principu, treba Marku da ponesem pecivo i torticu, pošto kupovno ne jede, i žurka može da počne.

20og slavimo za obojicu, gde ćemo pozvati Lukin razred i naše kućne prijatelje sa decom. E od toga me hvata muka. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

09.09.2014, 12:20

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Unina mama

od tog testa možeš da praviš šta hoćeš user posted image dala mi drugarica koja je radila u piceriji

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

09.09.2014, 12:22

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

evo torte od papira i punjene slatkišima koju sam pravila Danilu za školicu

user posted image

a evo torte za igraonicu, pravljene između dva podoja user posted image

user posted image

clock-img

09.09.2014, 12:24

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Jao što je dobra fora sa kiselom bombonom umesto staze!!! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

09.09.2014, 13:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

od tog testa možeš da praviš šta hoćeš user posted image dala mi drugarica koja je radila u piceriji

Mod salji odmahuser posted image user posted image user posted image da probam vecerasuser posted image

Ekstra su torte!

clock-img

09.09.2014, 13:15

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

UM moram to od kuće, da ne promašim neki sastojak. Šaljem ti obavezno

clock-img

09.09.2014, 13:17

clock-img

Anoniman

Vazi, ali poslaji mi cim stignes kuci, da probam veceras, vec je opste poznato da ja uvek imam u kuci sta je potrebno za pizzuuser posted image

clock-img

09.09.2014, 13:29

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Mod , torte su lepe, ova druga je zanimljiva, autici su od fondana ili ne? Ja sve hocu da napravim domaci ali nikako za to treba dosta vremena i kad pocnes da se samo tome posvetis jer se brzo steze . Bilo kako bilo, do prvog rodjendana moram da se izvestim , hocu neku moju zamisao da ostvarim .user posted image Mislim da je cak marcipan bolji. ..ukusniji , deca ce to sigurno jesti. ..user posted image

clock-img

09.09.2014, 13:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

autići su od plastike made in china user posted image
ja pravila za Danilov drugi rođendan figurice od fondana od onih mekanih marshmellow bombona. Ali sada nemam vremena za to. Imamo temu o fondanima

clock-img

15.09.2014, 17:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

evo torte. Ovo odzgo su motor i mačak Tom koji se naviju i jure se oko torte. Klinci odlepili.
Nismo stavili one prskalice jer ih se Nikola plaši

user posted image

clock-img

30.09.2014, 17:20

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

super je torta Mod user posted image

a nama se opasno priblizava rodjendan
danas smo rezervisale igraonicu ( odustala sam od zoo vrta ove godine , jos je odusevljena pentranjem ) , snaja ce da pravi tortu , ja pogacice i rol kifle i to je to user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.09.2014, 17:30

clock-img

branki*

pencil-img

20828

wow,mod ,super jeuser posted image sta si ovo radila sa bojama,je l to neki kao sprej po torti ili sta?

branki

clock-img

30.09.2014, 17:37

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Mod , bas je superuser posted image user posted image i boje i sveuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

30.09.2014, 17:54

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Cudo nisi uzela all inclusive Olga? Ne brines ni za sta... za koliko si zakupila prostor, jel vikend ili ne?

clock-img

30.09.2014, 17:56

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa i ja se cudim sebi sto nisam user posted image
da za vikend je , zakup je ko i u drugin igraonicama u Subotici

clock-img

30.09.2014, 17:58

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Mod torta je prelepa user posted image user posted image

clock-img

30.09.2014, 18:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

kako sam odgovorila , pola sam napisala pola nisam user posted image
igraonice u Su su oko 4500 za dva sata sa crtanjem po licu
a snaja se ponudila da napravi tortu jer je naucila da pravi fondan user posted image
a pogacice su cas posla
bzvz mi je da kupijem smoki i stapice , mada klinci to vise vole
u igraonici ce biti samo drugari

clock-img

06.10.2014, 19:57

clock-img

bens

pencil-img

62

Drugari, mozda ste vec negde i pisali ali ne mogu da nadjem. Koliko peciva treba za deciji rodjendan u igraonici? Pozvano je 43 (deca+roditelji). Peciva hocu da narucim. Ne zelim nista pretenciozno, ali opet ni da se bas obrukam ako promasim kolicinu. Torte cu sama praviti, a pecivo ne bih nikako stigla. Znaci ako neko zna kolicine koje su potrebne u kg ili komadima. Mislila sam da narucim kiflice, koktel pecivo sa sirom i projice. Jel ima neko iskustva/predloge?

Jel cas_tite drugare u vrticu? Sta je ok za tu priliku?

< Poruku je uredio bens -- 6.10.2014 20:01:35 >

clock-img

06.10.2014, 20:01

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Uh, ovo je veoma diskutabilno.. Sve zavisi u koje vreme je rodjendan, jer ako je npr posle rucka, onda se uvek manje pojede, a ako je u vreme vecera, onda bi trebalo da uzmente vise svega.

clock-img

06.10.2014, 20:04

clock-img

bens

pencil-img

62

16:45 user posted image Lupam glavu oko kolicine ceo dan. Pice imaju i u igraonici. Ako se desi da nesto zafali, imaju oni. To mi je olaksanje. Sve mi nekako deluje malo a svaki put preteram pa zamrzavam i bacam na kraju.

clock-img

06.10.2014, 20:10

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Evo, ja bih Vam preporucila d ane preterujete, jer je termin posle rucka i nece gosti puno jesti. Ja sam ove godine isto oko 17h pravila i imali smo dooosta gostiju (oko 40 odraslih i 20ak dece ) i opet ostalo iako sam pravila bas malo. Imali smo i 2 kg rostilja i ostalo i ja pravila i pitu sa sirom i pitu sa krompirom i neke suve stanglice i dve velike sezonske salate + cinija ruske i od svega nam je bas ostalo... Samo se torta od 7 kg cela pojela!

clock-img

06.10.2014, 20:33

clock-img

bens

pencil-img

62

Kod spremanja rodjendana uvek se plasimo da nece biti dovoljno hrane, a deca samo jurcaju i ni ne stizu da jedu na rodjendanima.

clock-img

06.10.2014, 21:08

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

E, bas tako! Ma ne briniite! Koliko god bude, dovoljno je ! Lepo se provediteuser posted image