cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

03.05.2014, 08:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja bas juce s mm raspravljala odnosno racunala da mi se vise isplati naruciti slano nego praviti, vise ja potrosim nego da narucim... da ne govorim sto sam kratka s vremenom!

Mi cemo imati jednu ali ogromnu tortu , to moja mama pravi, i uvek nam jos i ostane user posted image a torta je savrsena user posted image
Jos samo da kupim ukrase .. ove godine se oslucila za sirenu i ostale morske stanovnike user posted image

clock-img

03.05.2014, 08:26

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ne znam Anck, nisam mislila o tome. Brasna imam na dzakove, domace pecenice, domaci kecap, jedino sir kupujem i kvasac. user posted image A danas cu probno neke Cupcakes napraviti pa ako bas budu za padanje u nesvest, onda cu ih namestiti oko torti. Slikacu sve pa cu vam okaciti naravno. user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 3.5.2014 8:27:38 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

03.05.2014, 11:25

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Joj i mene to ceka u julu..samo sto cemo mi spojiti prvi rodj. i krstenje pa ce biti svecani rucak.. I ima igraonica u sklopu restorana tako da samo da osmislim kicenje,pozivnice,torta...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

clock-img

03.05.2014, 23:47

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Torte gotove, obe, i dekorisane. Moja cera se zakacila za dve figure, jedna princeza i jedna kao Zvoncica, tako da smo to kupile i njih sam pobola u torte i prilagodila dekoraciju. Okacicu u Rodjendanske torte user posted image Ako nadjem gajtan, mogla bih i odmah...

< Poruku je uredio Torbica -- 3.5.2014 23:50:02 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.05.2014, 00:03

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

http://www.ringeraja.rs/forum/m_3272/mpage_66/key_/tm.htm#1439266
Evo ih!

Patrijarh Pavle

clock-img

04.05.2014, 01:17

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

user posted image Torbice! Lep provod i druženje vam želimo sutra!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

04.05.2014, 10:02

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Torbice, lepo se provedite, pa nam javi utiske! user posted image
Divne su ti torte! user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.05.2014, 10:15

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Hvala vam puno, javljam sve veceras! user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

04.05.2014, 10:16

clock-img

lesica

pencil-img

12015

A daaa, danas je žurka??? user posted image

Super provod želim user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

04.05.2014, 10:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image Hvalaaa! Odoh da pecem slanise!

Patrijarh Pavle

clock-img

04.05.2014, 10:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Lep provod veceras.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.05.2014, 10:59

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

znaci zurka danas user posted image
nek curica uziva a ti mama da si drzala sve pod kontrolom user posted image
lepo se provedite i jedva cekam da vidim fotke user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.05.2014, 22:35

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ovo je bio pun pogodak! Sve perfektno, od animatorske ekipe do prostora, sve pohvale. Ipak je vlasnica 36 godina radila u vrticu, sad je u penziji. Ona i tri animatora, sa 20tak dece, ja presedela sa drugaricama! user posted image
Jedan tata je rekao - vidim da su domace torte, cim su ih deca pojela! user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

04.05.2014, 22:57

clock-img

majared

pencil-img

1565

I mi smo danas pregurali divan dan i krstenje. Bilo je malo teze jer je bila kucna varijanta ali smo uspeli

clock-img

05.05.2014, 08:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja danas odoh da kupujem rekvizite za rodjus i tortu user posted image Jedva cekam subotu user posted image

clock-img

14.05.2014, 12:41

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Rodjus je protekao super, da ne kazem divno! Deca su se bas lepo provela, zadovoljna sam i igraonicom, ma sve je bilo superrrr!user posted image

clock-img

14.05.2014, 14:40

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Pošto je Luki rođus u julu, kad je raspust, ja imam veliku želju da napravim little party kod kuće, pozvaću njegove drugare i njihove mame, sama ću da napravim svu klopu, i baš sam se naložila da uživam u tome.
Da ne pijem antibebi pilule, uradila bih test! user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

14.05.2014, 14:59

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ne znam, pilule su potpuno sigurno samo ako se koriste 100% kako treba.user posted image

Mi slavimo sutra, u Kacinom vrticu. Sat i po vremena sa obe njene vaspitacice. Torta nam je sa motivom Oktonauta, takve su bile i pozivnice. Jedino nas odeca zeza jer smo kupili letnju cipkastu haljinu.
O, i da, mogucnost da ce joj mama biti u porodilistu.user posted image Inace sve 5.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

14.05.2014, 15:18

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ooooo, još si tu!? Do kraja ćeš preneti. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

14.05.2014, 15:23

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ooooo, još si tu!? Do kraja ćeš preneti. user posted image

Pu, pu, pu. Daleko bilo. Ne baksuziraj. user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

14.05.2014, 22:38

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Blizancicu lep provod sutra user posted image

U nasoj zgradi ima manja igraonica i mi cemo tu slaviti. Na poslednja 2-3 rodjendana sto smo bili torta je bila jako losa a i slasticarne u kojima smo do sada kupovali to vise nije to tako da sam ja sama pravila tortu. Bice ukusna ali bez motiva posto ne znam da je ukrasimuser posted image

clock-img

14.05.2014, 22:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Dijana vazno da deci bude lepo. Ja se lepo razmisljam da sledeci.rodjendan napravim sa tortu sa fondanom i kupim figurice. Mozda bude i bez svega toga.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

14.05.2014, 22:55

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sanjice nikada nisam pravila fondan a i pored dvoje male dece da se ucim mislim da je tesko. Kupila sam neke zvezdice, cokoladne mrvice i malo slaga pa cu nesto izmisliti user posted image
Naravno da je bitno da im je lepo ali pre neki dan smo bili na rodjendanu i torta je toliko bila losa da je niko nije jeo. Ipak to i deca jedu. Na rodj. pre toga isto katastrofa. Najmanje mi treba da se neko otruje ili ga zaboli stomak posle naseg rodjendana. ovako ja sam pravila i sigurna sam da je sve kako treba.
Inace u Banja Luci u poslednje vreme hrana po restoranima je katastrofa.

clock-img

14.05.2014, 22:57

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

prosle godine smo narucili tortu cokoladna kraljica i od slaga su iscrtali tunele, auta, vozice.... mislim da su paket cackalica stavili u nju. Kako god da zagrizem cackalica.

clock-img

14.05.2014, 23:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

dijana imas one jestive slike u svim prodavnicama zdrave hrane a i u marketima. kada nemam vremena za ukrasavanje, uzmem tu sliku sa nekim likom koji E voli i super ispadne