Eh Taške, ja bih najradije tako, ali je to kod mene neizvodljivo. Najuža rodbina, dakle ljudi koje ne mogu, i ne želim da ne pozovem...i koji bi u svakom slučaju došli makar da čestitaju rođus, pa i da ga ne slavim...ima ih 50, zajedno sa mm-ovim.
Tu mi onda ne menja ništa da li ću pozvati 10 ili 20 prijatelja, jer mi je zaista svejedno da li će biti 50 ili 60 ljudi, ili 70.
A igraonica...uh, u celoj toj familiji ima, zajedno sa Nešom, 7. dece. I zbog njih sedmoro da iznajmljujem igraonicu (nemam prijatelje sa decom, izuzev vas sa RR )...glupo mi je.
Viking, ima parpostova gore...isto to spremamo, samo što proslavljamo i naše krštenje, i neće biti pečenje, nego roštilj. mislim, baš je fešta, i meni je sve to i previše...ali ja nemam drugog izbora. Nigde ne mogu da smestim te ljude...jedino u stan , pa tri dana da slavim, a tek bih tu odlepila
Edit: Jele, to nije komercijalni salaš, dakle privatni je,moja mam poznaje "gazdu", ako ti bude trebao br telefona, poslaću ti pp. On izdaje salaš samo za rođendane i takve prilike.
I da dodam, ove godine će biti dva konobara i žena koja će peći roštilj...mislim, baš kao svadba, jbt, odlepiću A bolje i tako nego da kao prošle godine zaginem.
< Poruku je uredio Nedja -- 19.8.2010 12:22:55 >