cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

26.11.2013, 13:38

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mozes i da napravis neko "meze " i da ih pozoves na par sati , sto moraju da sede i sde
postavis sve to i pustis deciju muziku , naduvate balone , neka decica uzivaju a matori valjda razumeju da je to deciji rodjendan

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.11.2013, 13:39

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Mama Micki, ja isto odvojim kad slavim dečji rođendan kod kuće. Rodbina na ručak (babe, dede, tetke, ujne...), a uveče ili sutradan deca i roditelji male dece.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

26.11.2013, 13:41

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Tako sam i mislila, bitno je da deci bude lepo, da ne budu nervozna, pošto su mali uglavnom...hrana me ne brine mnogo ja kad spremam bude za sto ljudi, volim da spremam i stalno nešto novo smišljam...
Hvala vam žene, divne ste...

clock-img

26.11.2013, 13:46

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Tu smo da se pomažemo i da se izjadamo jedna drugoj kada nemamo kome jer nemožeš se baš svima izjadati,pogotovo u okruženju a da ne počnu da kruže priče po seluuser posted image Zato je RR dobrauser posted image izneseš problem i uvek se javi neko ko će ti pomoći savetom i lepom rečju

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.11.2013, 13:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mi smo slavili kod kuće i prvi i drugi rođendan (planirano da bude u dvorištu ali je za prvi rođendan bila provala oblaka a za drugi pakao) tako da smo završili unutra i ne verujem da ćemo se više upustiti u tu avanturu. Prvi rođendan mi je preseo, drugi je bio ok ali ipak nikad više.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.11.2013, 13:49

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Mama micki, mi kad slavimo u kući, slavimo samo u prizemlju, a kako nam je kuća mala, to ti dođe kao stančić (prizemlje nam ima oko 50-60 kvadrata), dnevna, kuhinja i trpezarija spojene i jedna manja soba. Ja postavim svu hranu na trpezarijski sto i ljudi prilaze i služe se odatle, neko sedi baš tu za stolom, neko na garnituri u dnevnoj, većina trčka za decom... U drugoj sobi napravim dečici prostor za igru i iz praktičnih razloga tu ne stavljam ni hranu ni sokove. već svako dođe i traži od svojih mame ili tate. Tu jedu, tu piju, tamo se igraju. U suprotnom bi sve isprosipali i polili jedni druge, jer uvek ima mališana od godinu-dve. Eventualno im stavim suve kiflice i slane grickalice. I sad računam, bilo nam je i više od 20 ljudi. Bilo je jednom preko 20 samo odraslih + desetak dece. I uopšte nije bilo ni tesno ni neprijatno.

clock-img

26.11.2013, 14:01

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Didy ohrabrila si meuser posted image i ja planiram da stavim sve na trpizarijski sto, pa odatle svi da se služe. A sve pravim u malim zalogajima.Moj stan je malo manji, ali isti je raspored prostorija kao kod tebe...sad mi je laknulo.
Evo i mog menija:
-kroasani sa sirom
-kroasani sa šunkom
-mini projice
-mini pice
-mini sendviči raznih ukusa
-meze klasika...sir, pečenica, šunka, jaja...
-od roštilja sve u malim komadima:ćevapi, pileće belo sa ražnjića, rolovana pileća džigerica, ražnjići...
-turšija i dodaću još neku svežu salatu
-torta sa fondanom i velikim medom, ubaciću sliku ovih dana i praviću još jednu voćnu sa piškotama
Kako vam se čini?

clock-img

26.11.2013, 14:05

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Super je Mama micki. Ja za ta velika slavlja obavezno pravim slanu tortu s tost hlebom jer se može napraviti dan ranije, pa mi je manje posla tog dana, a bude baš dekorativno kad se iseče i naservira na sto. Mislila sam da sam stavila recept na rr, ali sad vidim da nisam. Napisaću ga, pa ću staviti link i ovamo.

Evo ga SLANA TORTA S TOST HLEBOM

< Poruku je uredio Didy -- 26.11.2013 14:14:35 >

clock-img

26.11.2013, 14:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mmm Didy ta torta baš lepo zvuči,i ja imam neki recept za pizza pitu od staroga hleba

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.11.2013, 14:26

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Znam pravila sam je u julu za rođendan starije ćerke, odlična je i ja je obožavam, nego se plašim da ne bude mnogo, mada razmišljam da i nju napravim, neće da se baci...user posted image
Viki pa daj više taj receptuser posted image

clock-img

26.11.2013, 14:59

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: mama micki
Viki pa daj više taj receptuser posted image

user posted image
Stvarno, Viki, samo se hvališ i pominješ je na raznim temama, a nikako da nam napišeš recept.user posted image

clock-img

21.02.2014, 12:42

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Lani se blizi rodjendan(ustvari vec je tu za koji dan),njena zelja je da slavi u vrticu vec godinama ali kako imamo puno dece sa strane nije joj se do sada ispunila,kako se ove godine rastaju ispunicu joj tu zelju,samo ne znam sta cu sa ostalom decom user posted image (da li ce hteti da ostanu sami sa nama user posted image (nisam luda samo glasno razmisljam user posted image

clock-img

21.02.2014, 12:47

clock-img

Didy

pencil-img

7274

LJ, kako misliš da li će hteti da ostanu sama? Pa i da slavite u igraonici ta ista deca bi ostala sama, zar ne? user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 21.2.2014 12:48:12 >

clock-img

27.03.2014, 15:32

clock-img

mirjanac

pencil-img

6

Zdravo svima! Ja sam novi korisnik i izvinite sto vam upadam u diskusiju, ali treba mi pomoc. Mi treba sada u aprilu decaku da slavimo 6 rodjendan. Slavimo u igraonici - a ja sam ocajna ne znam sta i kako i koga da uzmem za ketering i tortu... Naravno treba uzeti u obzir da mi je budzet ocajan user posted image ... Na zalost, zivimo u malom stanu, pa je nemoguce slaviti rodjendan kod kuce... Moze pomoc?
Pozzz

clock-img

27.03.2014, 15:43

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Izvini sto pitam-ali zasto moras da narucujes sve?Ipak je mnogo jeftinije da napravis sama ili uz pomoc baka? Ili nekih prijatelja,rodjaka? Tortu,ako i ne znas da ukrasis,mozes dati nekom(platiti) da je ukrasi,ali nju mozes napraviti sama. Kiflice,sendvici, slane grickalice,projice...nista nije tesko,a ipak je mnogo jeftinije da napravis sama nego da placas necije ruke uz materijal. A i za ukrasavanje torti u Srbiji ima milion zezalica, te mozes ukrase kupiti... Otkud znam,moje torte nisu fenomenalno ukrasene,ali se trudim... Mislim,zasto bacati pare sa kojima mozes nesto kupiti klincu? Vidis da ima mnogo receptica koji su jednostavni i mogu se dan-dva ranije pripremiti...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

27.03.2014, 15:46

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

cao Mirjana . Dobro nam dosla!
Za pocetak napisi odakle si da bi djevojke mogle da ti posalju preporuke.

Ne brini zbog budzeta. Klincima su bitni drugari I da se dobro zabave. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

27.03.2014, 16:15

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Mirjanac ja sam deci za zvercicin 5 rodjus pravila pogacice ( stavila sam recept u podforum kuhinja ) i moja mama je pravila rolnice sa pogacicama , oni ni pola nisu pojeli
tako da mmozda da pitas tetu iz igraonice kakva su njena iskusta
oni vise popiju sokica nego sto pojedu grickalica
da ne kazem da sam tortu skoro celu vratila , tete su sekle ma tanke parcicwe i bilo im je dosta

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.03.2014, 10:56

clock-img

mirjanac

pencil-img

6

Cao svima! Beograd je u pitanju! Hvala na savetima...
Evo kakva je situacija: bake na zalost nemamo, tj. imamo jednu ali nije u BG ... Na zalost, nije bas prakticno da pravim sve, jer nemam ni raspolozivog prostora za odlaganje... Mali stan, mala kuhinja i jos manji frizider... Usteda prostora... |Mada, mogla bih da izvedem da makar napravim mini pice...
Sto se igraonice tice pitala sam - uglavnom narucuju peciva, salate, rostilj i torte... Deca rostilj uglavnom ni ne jedu... to je zbog roditelja... I sva ova zbrka i jeste zbog roditelja, klincima je sve jedno...

clock-img

28.03.2014, 13:01

clock-img

caca81

pencil-img

642

mirjanac, bez 300evra nećeš proći u igraonici u BG-u, ako sve naručuješ. Ja napravim pite (recimo pita sa sirom i pečurkama sa kupovnim korama), salate (recimo mimoza i sa tunjevinom i testeninom) i torte (ja pravim kinder tortu i voćnu sa piškotama i šlagom), ne ukrašavam ih ništa posebno, a poručimo roštilj, platimo igraonicu i piće iz igraonice. Deci takođe možeš i grickalice da kupiš, ne mora da bude pecivo, deca uglavnom malo jedu, tj. oni hoće da se igraju, i to odlaženje da jedu im nije zanimljivo.

< Poruku je uredio caca81 -- 28.3.2014 13:03:29 >

clock-img

28.03.2014, 14:04

clock-img

mirjanac

pencil-img

6

Hvala Caco.

clock-img

28.03.2014, 14:14

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Mirjanac, evo jedne zanimljive teme u kojoj možda možeš naći neke interesantne ideje Fingerfood
Tu su članovi pisali i recepte, i ceo sklop klope kada su neke prilike ( bilo opušteno veče sa prijateljima, bilo rođendani, praznici...) Svakako mislim da ćeš naći sigurno nešto zanimljivo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

28.03.2014, 14:16

clock-img

mati

pencil-img

6667

Mirjana , zasto da spremas puno... Ja sam za Matin rodjus napravila kiflice(tj sveki), sa salamom i sirom, napravila sam one susam-mak stapice, bilo je grickalica , a i tortu sa fondanomsam sama pravila. Ne znam kako je kod vas, da li ti zakupljujes igraonicu samo ili placas po detetu(tu uglavnom imaju picu ili fornete). U svakom slicaju najvise iskosta ono sto roditeljipopiju, na tome sve igraonice zaradjuju...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

28.03.2014, 14:49

clock-img

mirjanac

pencil-img

6

Hvala lesica i mati user posted image

U igraonici je u cenu ukljuceno pice, ostalo je sve do nas... Slazem se da ne treba previse, al ne znam koliko ce dece tj. roditelja doci i ne znam koja mi je olicina potrebna, a kao sto vec rekoh kod kuce nemam bas puno prostora za manevrisanje...

clock-img

28.03.2014, 14:57

clock-img

caca81

pencil-img

642

Mirjana, računaš da će doći svi oni kod kojih ste vi išli, i sa oni sa kojima se i privatno družite, ali uvek računaj da će biti oko 10-tak dece i duplo više roditelja.user posted image , mada što ne počastiš samo decu u vrtiću i zamoliš vaspitačice da ih slikaju i organizuju neki ples sa muzikom.

< Poruku je uredio caca81 -- 28.3.2014 14:58:27 >

clock-img

28.03.2014, 15:01

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Mi smo Vasin 2.rodjendan slavili kod kuce, deca se maskirala, pravila sam po duplu meru pancerota i kupus kiflica, coko-moko tortu i moja mama je donela milku. Tortu sam ukrasila sama. Vise od pola peciva je ostalo i vise od pola od obe torte a bilo nas je oko 30tak.

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???